תפוז אווה ומיכל ריכזו את נילי... וכן אני היחיד מנעלה... אבל קצת ציניות
A assafein New member 12/6/06 #19 תפוז../images/Emo46.gif אווה ומיכל ריכזו את נילי... וכן אני היחיד מנעלה... אבל קצת ציניות
B bergmanit New member 12/6/06 #20 לא התכוונתי להכעיס..חח אווה ומיכל הן גם מנתניה. זה בסדר, גם אני הייתי צינית. סניף נתניה לא יכול באמת להשתלט על הפורום P: אתה היית בקורס מדריכים 2005?
לא התכוונתי להכעיס..חח אווה ומיכל הן גם מנתניה. זה בסדר, גם אני הייתי צינית. סניף נתניה לא יכול באמת להשתלט על הפורום P: אתה היית בקורס מדריכים 2005?
A assafein New member 12/6/06 #22 גם סניף נעלה לא... וזה בסדר... לא התעצבנתי עלייך... התעצבנתי על ה"ללא נושא" שתפוז שם במקום ההודעה שכתבתי... כן.. מחלקה 15
גם סניף נעלה לא... וזה בסדר... לא התעצבנתי עלייך... התעצבנתי על ה"ללא נושא" שתפוז שם במקום ההודעה שכתבתי... כן.. מחלקה 15
B bergmanit New member 12/6/06 #23 מוזר.. אין לי מושג מי אתה.. אבל יכול להיות אתה מכיר אותי? היינו אני ותומר.. חחחח
A assafein New member 12/6/06 #24 כן... מי לא מכיר את נתניה../images/Emo6.gif יש לי אפילו ת'אי סי קיו של תומר!!! אני סלב
B bergmanit New member 12/6/06 #25 אבל.. אני לא מכירה אותך!! טוב אני שולחת לך כבר מסר פרטי.. אנחנו ממש מאריכים את השירשור.