יש לך משפט אחד לומר לג'ארד..

i am777

New member
קודם כל (בשביל יערה) זה ג'ארד.

דבר שני , מה את עושה?.... מה זה משנה מה אני אגיד לג'ארד?.... ואת נכנסת לפורום הזה בכדי לפתוח משחקים?.... ממש כיף כיופק איתך.

yaaruka

New member
חח אני מתבלבלת.. זה תמיד קורה לי XD

ודבר שני.. לא הבנתי ממש את המשחק. מה אני כבר אגיד לג'ראד?! הוא מוכשר.. מה..?

inbal287

New member
../images/Emo4.gif

אני חושבת שכבר עברנו את זה יותר ממאה פעמים. אין שום סיבה לתקוף ככה אנשים, מה היא כבר כתבה? בתכלס, לשרשור הזה היה יכול להיות פוטנהציאל אדיר, שאתן הרסתן. מתחילת הפורום אני ושני מנסות להפוך אותו למקום שנעים לכתוב בו. בכל פעם יש שרשורים כאלה שמישהי מתקיפה מישהי חדשה ומבריחה אותה. זה הורס את הפורום. אי אפשר להבריח את כל האנשים החדשים, הפורום פשוט לא ישרוד ככה. אני ושני הגענו להחלטה משותפת, ואנחנו בהחלט נעמוד מאחוריה. האזהרה הזו מכוונות לשלושתכן - עדי, סתיו, חלי ולכל שאר הבנות בפורום - בפעם הבאה שדבר כזה יקרה, מי שתהיה מעורבת בזה תורחק מבפורום ליום אחד. תפסיקו לזלזל באנשים, מדובר בכבוד בסיסי.

yaaruka

New member
צודקת, אבל בתכלס לא ממש הבנתי XD

יעני מה זאת אומרת מה היית אומרת על ג'ראד? וזה נכון גם.. כשאני הייתי פה חדשה אתם כתבתם סיפור בהמשכים ואני גם רציתי להתחיל סיפור ואתם התנפלתם עליי בגלל מה שכתבתי ובכלל לא שמתן לב למה שכתבתן בסיפור המשכים הקודם.. אז תשימו לב לזה. כי זה ממש חרא ככה להיות בפורום. אבל בסופו של דבר חזרתי XD אבל בכל זאת תשימו לב על מה אתן מתנפלות על אנשים חדשים בפורום. כי היא כולה רצת לפתוח משחק..

adiiiXD

New member
אני לא התנפלתי עכשיו על מישהי חדשה

וגם אי אשר לומר שהתנפלתי .... אני לא רוצה לעשות מזה בית משפט או משהו, אבל אני מרגישה שהדברים שלי מוצאים מהקשרם . אתן יכולות לכתוב לנו את זה באופן אישי , אתן לא מוכרחות לעשות את זה ככה . זה גם לא כזה מכובד .

inbal287

New member
יש דברים שכולם צריכים להיות מודעים אליהם.

כמו שאמרתי, ההודעה הזאת אולי נובעת מהמהקרה שלכן, אבל היא מכוונת לכל מי שכותב בפורום.

עדי,

זה כמו שאתן בחרתן להתייחס אל הילדה הזאת, וזה לא משנה אם היא חדשה או לא, בגסות בפומבי. אנחנו טיפלנו במקרים האלה בהתחלה בהערות מחוץ לדפי הפורום, בשרשורים שמסבירים על סבלנות וכו' וכו' והאם לכתוב "איזה סתומות הגרופיות?" או וואטאבר, זאת הגזמה וזה מגעיל. מצטערת.

adiiiXD

New member
רשמתי למטה שזה פשוט הוצא מהקשרו,

ואני לא מדברת רק עליייך ועל ענבלירון , אני מדברת באופן כללי , ואני מתייחסת בעיקר לכל אלו שנהיו אנטי-אנטי-גרופיות. אתן המנהלות ואני מבינה . למרות שאני לא חושבת שזה היה כזה מגעיל, זה באמת היה לא במקום ולא הייתי צריכה לכתוב את זה כאן.

ממתי האנטי אנטי גרופיות או ווטאבר

נעשו מקור לבעיה? את יכולה להגיד אנטי אנטי גרופית ואני אגיד לך שאני אחת גאה. ברגע שמי שזה לא תהיה, תעשה משוה מוגזם אני אמצא לנכון להעיר לה. עד עכשיו לא נעשה כזה דבר.אבל בנות מוברחות מהפורום הזה. אמרת כבר שהגזמת ושזה לא היה במקום. אז זהו. סגרנו את הדיון לדעתי. אין טעם להמשיך ולדבר על זה.

מה הסיפור שלכן??../images/Emo42.gif

מה אתן יוצאות עליה? היא מציעה משחק עם קצת מחשבה ואתן קוטלות אותו מיד? מה הקטע??? אני מאוד אשמח להבין לפני שאני ממשיכה לכתוב את הדעות שלי. כי זה באמת נראה לי תמוה שמישהי מציעה משחק ואתן מעליבות אותה.

למעלה