יש לך משפט אחד לומר לג'ארד..

i am777

New member
מעליבות אותה?...

היא נכנסת לפרום ומציעה משחקים. זה נחמד מאוד , אבל לא ראיתי אותה כותבת כאן. חיות בסרט...

i am777

New member
תרגעי ,

אף אחד לא בקש ממך לעוף מכאן לא ניסיתי להעליב אותך את נכנסת לפורום ולא כותבת פה הודעות. תסתכלי על השירשורים שלך כאילו את באה וזורקת לנו משחקים . לכל אחד שאוהב לשמוע את המוזיקה של 30STM יש מקום כאן.

i am777

New member
פעמיים.

להתחבר?... עם מה הייתי אומרת לג'ארד?... אוקי. אני סיימתי כאן.

לא חייבים לקחת הכל ברצינות

זה שרשור שהיה יכול להיות קצת מצחיק אם אנשים היו שומרים על ראש פתוח. היא פתחה שרשור במקום, היא נסתה להתחיל משהו. ואולי לא התכוונת לפגוע אבל זה מה שעשית, או שתלמדי לנסח מה שאת כותבת או שלא תגיבי. כל המדיניות החסרת סבלנות הזאת מתחילה לפגוע בי אישית.

אני ממש מצטערת שהתייחסו אלייך ככה

אם הייתי רואה את זה לפני זה הייתי מוחקת את ההודעות במיידי. אני מקווה שאת לא חושבת שזה הדיעה של כל הבנות בפורום עלייך.. וגם לא

adiiiXD

New member
למה ?

אני יודעת שהדברים שלי ממש לא היו מכוונים אלייך, אל תעזבי

אם הם לא היו מכוונים אליה

היית צריכה להסביר את עצמך יותר טוב בהודעה. רובנו מכירות את כל הטריקים בשרוול. אם זה לא היה מכוון אליה למה כתבת את זה כאן? למה כתבת את זה בכלל?

adiiiXD

New member
זה היה בציניות,

והיא רשמה שהיא מסכימה איתי אם אני לא טועה . אז פעם הבאה אני אשקול מילים כתובות, ואקח בחשבון את התגובות שלכן .

גם את זה נראה לי

שהיא אמרה בציניות מאוד בולטת. טוב דיי לנתח תגובות. בפעם הבאה שאת כותבת משהו, תכתבי בהקשר, ותהיי סבלנית. זה הכל.

מ..מישהו הבין את הבדיחה?..

אני מציעה שבוע הבא לעשות שרשור על חבר אחר בלהקה.. חח נראה מה יש לאנשים לומר

yaaruka

New member
חחח חזק D: אהבתי. רואות? זה יכול להיות מצחיק

למה ישר לעצור את זה בלי שהתחלתן בכלל?! חח לא נראה לי שהייתי אומרת.. הייתי מתעלפת עליו OO"

למעלה