יש לכם דפיברילטור במשרד?

vinney

Well-known member
אתה אומר את זה כאילו שזה מה שאני רוצה

לא מתאים לי שטראמפ יבחר, אז מה? מה שמתאים או לא מתאים לך לא משנה את המציאות, מה שמשנה את המציאות זה מה אתה עושה כדי למנוע את זה.
&nbsp
הצמדות ישראלית לימין קיצוני אמריקאי, בזמן שאותו ימין קיצוני דוגל בבדלנות קיצונית וחוסר איכפתיות קיצוני כלפי כל מי שלא הם לא תועיל לישראל בטווח הרחוק, ואלא אם פתאום בבחירות הקרובות הימין הישראלי ייפול ויכשל (מה שכנראה לא יקרה), אני לא רואה עתיד וורוד לישראל, עם כל הצער שבדבר.
&nbsp
וכן, לטראמפ תהיה יד ועוד איך בעניין.

JimmyGee

New member
אני עושה כל מה שאני יכול כדי ש Trump לא יבחר שוב

אני גם יתנדב לעזור ל campaign ברגע שיבחר מועמד דמוקרטי (כמו שהתנדבתי ב 2008 עם Obama).
אבל לדעתי, דברים כמו למשל לאחל לתומכי Trump למות, או להשוות אותם לנאצים (לא משהו שאתה עשיתה כרגע) משיג בדיוק את המטרה ההפוכה, ומקדם את Trump לקדנציה שניה.

vinney

Well-known member
גם לייחס לי דברים שלא אמרתי ולעשות הצגות לא.

מיצינו. הבנתי, הבנת הנקרא זה לא הצד החזק של האנשים פה בפורום, במיוחד כשהשנאה מעוורת אותם. רשמתי לעצמי שדבי12 צבועה ושאתה לא יודע לקרוא, אני אקח את זה לתשומת לבי כשאתעלם מתגובותיכם ה״מחנכות״ בעתיד.

JimmyGee

New member
מה אתה מבלבל את המח ויני

עשיתי copy / paste למה שכתבתה. יכולתה להגיד - מצטער אם לא הובנתי נכון, אבל זה לא מה שהתכוונתי להגיד... ובזה נגמר הספור.
בזה שאתה לעולם לא מוכן to apologize אתה מתנהג בדיוק כמו Trump.

vinney

Well-known member
למה אני זה שצריך להצטער?

אני לא מוכן להתנצל על זה שלך יש מוח חולני שמפרש את דבריי בצורה כזאת מעוותת. למה זאת אשמתי? למה אני צריך לקחת בחשבון את הצביעות של דבי12 כשאני מביע את דעתי? למה אני צריך להתייחס לזה שדנה מפיצת השטנה והשנאה היא snowflake רגיש שנעלבת בקלות כשמצביעים עליה ואומרים ״את שקרנית״? למה אני צריך להרגיש לא נעים עם באפלו עם הציניות שלו בא אליי בטענות הזויות בזמן שהוא עצמו פולט דברים בלי סוף?
&nbsp
אתה, שפותח הודעות ב״מה אתה מבלבל את המוח״, מה אתה בכלל בא אליי בטענות? איך אתה מעז?
&nbsp
לך תחפש, לא נעים לך - אל תקרא.

vinney

Well-known member
אוי, איזו הודעה מגעילה, כמה גסות רוח...

מה זה החרפה הזאת, איך את לא מתביישת להוריד את רמת הפורום לאשפתות בצורה כזאת?

למעלה