יש לכם עד מחר

../images/Emo101.gifדרוש מכסה מתאים!../images/Emo88.gif

התחרות הראשונה של פורום קרי אנדרווד יוצאת לדרך
בעצם מה שצריך לעשות בתחרות די פשוט אבל עדיין דורש קצת מחשבה ומקוריות. אתם צריכים להביא את הקאבר המושלם שמתאים לקרי[ומכאן כותרת התחרות, הבנתם? קאבר-מכסה? לא משנה
] ולכתוב גם למה בדיוק הקאבר הזה תפור על קרי! הסיבה והקאבר הטובים ביותר יזכו בדיסק און קי שווה מתנת תפוז
אנשים. זה לא משנה מי שר במקור את השיר העיקר שתשימו לב שזהו שיר שבאמת יהיה מגניב לשמוע את קרי שרה אותו. זה לא חייב להיות דווקא שיר קאנטרי[סגנון המוזיקה שקרי שרה] אתם יכולים לראות שגם בהמלך התוכנית אמריקן איידול קרי נחשפה לז'אנרים מוזיקליים אחרים. אתם בטח שואלים את עצמכם למי מותר להשתתף? וול, לכל מי שבא לו
בין אם אתם גולשים קבועים בפורום, קוראים סמויים או אורחים כל אחד מוזמן בהחלט להציג את הרעיון שלו לקאבר המושלם. כמה קאברים מותר? רק אחד. כדי שיהיה הוגן ונוח לכולם כל אחד מביא קאבר אחד ובסיבות לבחירתכם אתם רשאים לכתוב מה שעולה לכם בראש רק זכרו לשמור על שפה הולמת ועל סיבה טובה מספיק כדי שתזכו
. אוקיי, דבר אחרון לפני שנתחיל בתחרות! - שימו לב שאתם לא שמים שירים שקרי כבר עשתה להם קאברים במהלך הקריירה המוזיקלית שלה וכן, גם לא שירים שהיא שרה באמריקן איידול ובתקופה לפני- כשהיא הוציאה דיסק קאברים.
את הקאברים יש לשלוח עד התאריך ה-16 לפברואר[בשום אופן לא מאוחר יותר] וביום ראשון יוכרז הזוכה
.
שיהיה לכולם בהצלחה ו-May The Best Cover Win
[לכל שאלה או תהייה אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזאת או לשלוח מסר לכינוי הנ"ל.]

LeAnnDylan

Well-known member
יופי נו../images/Emo46.gif עד שהיה לי קאבר טוב הרסת לי|מתנשא|

עכשיו אני צריכה לחשוב שוב|חושב| אני אחזור אליך עם זה

tamir r

New member
עונה../images/Emo9.gif

נראה לי שייצא יפה אם היא תשיר את Listen To Your Heart של Cascada זה יכול לשבת עליה בול
הבלדה הזאת מאוד דומה לשיר all american girl שלה, אבל יש בשיר הזה מילים ממש יפות ועמוקות (
) שממש יכולות להתבטא בצורה הכי הכי טובה שיש אם קרי תבצע את זה. המנגינה הזאת קצבית, קלילה ושקטה מאוד, משהו שקרי קצת השתמשה בשירים שלה בו (רוב השירים שלה הם לא רועשים יותר מדי
) אני ממש ממש אשמח לשמוע את קרי בשיר הזה, זה כל כך תפור עליה
בהצלחה לכולם
דרך אגב, חדש בפורום
את חן אני לא צריך להכיר, היא מנהלת של כל הפורומים בתפוז

LeAnnDylan

Well-known member
זה שיר של רוקסט בכלל

אני בטוחה שמארי פרדריקסון הייתה נעלבת אם היא הייתה יודעת לקרוא עברית

tamir r

New member
אוופס חח

התבלבלתי עם Cascada ו-DHT זה DHT וגם רוקסט, פשוט הם חידשו את השיר

LeAnnDylan

Well-known member
טחחח חמוד, תלמד קצת היסטוריה מוזיקלית

רוקסט שיחררו את השיר כסינגל ב-1988 DHT שיחררו את השיר כסינגל ב-1995. נו והרי זה ברור שקאברים משחררים 7 שנים לפני הסינגל המקורי. אני מציאה לך פעם הבאה לא להפגין את הבורות שלך ברבים. סורי שאני מוציאה את זה עליך זה פשוט הציק לי בעין.

tamir r

New member
טחחח חמודה, אם לא שמת לב

רוקסט שיחררו את השיר כסינגל ב-1988 DHT שיחררו את השיר כסינגל ב-1995. (7 שנים א ח ר י) נו והרי זה ברור שקאברים משחררים 7 שנים אחרי הסינגל המקורי. אני מציע לך פעם הבאה לא להפגין את הבורות שלך ברבים. סורי שאני מוציא את זה עליך זה פשוט הציק לי בעין.

symptoms

New member
../images/Emo122.gifאתם יודעים שזו סתם

אי הבנה שנגררת... רעות

tamir r

New member
וסתם לידע כללי,

DHT חידשו את השיר של רוקסט שיצא ב-1988 בשנת 2005 ולא ב-1995.

LeAnnDylan

Well-known member
התכוונתי לשרשר לעצמי אבל לא משנה

אני מניחה שהבנת. אין לי כוח להמשיך בדיון המטומטם הזה.

Guncrazy

New member
דילן כפרע בלי עצבים ../images/Emo23.gif

עבר עליך יום רע שאת תוקפת ככה אנשים מסכנים באמצע הדרך? קחי חיבוק

LeAnnDylan

Well-known member
וואי אתה יודע מה אני בכלל לא אגרר לזה

הבנת הנקרא, חמוד. אני צחקתי עליך כשכתבתי את זה. הרי ברור שDHT עשו קאבר לשיר של רוקסט אבל אתה אמרת שזה הפוך. רק רציתי להראות לך כמה מטופש נשמעת. אבל עזוב הוכחת את זה שוב. זאת לא אשמתך, כשתגדל תבין.

tamir r

New member
אהההה../images/Emo122.gif

כשרשמתי "וגם רוקסט, פשוט הם חידשו את השיר" הכוונה שרוקסט עשו את זה, וDHT פשוט חידשו את השיר
והם לא הוציאו את זה ב-1995 אלא ב-2005

למעלה