יש לכם עד מחר

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כנראה שלא שמעת על ציניות

היא צחקה עליך... לא נורא הבדיחה הפעם על חשבונך

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifמשתתף ../images/Emo9.gif

האמת שחשבתי על זה וזה יכול להיות מדהים אם קרי תבצע קאבר לשיר: I'm With You- Avril Lavogne ישבתי וחשבתי קצת, הרי צריך שהשיר יהיה: א. שיר שלא בסגנון של קרי...בסגנון אחר, ושקרי תוכל לעשות אותו יפה גם בסגנון שלה. ב. שיר עצוב, שתהיה פתוחה רגועה, אבל גם יגיע לשיאים [כי בזה היא אלופה] ואני חושב שהשיר הזה יכול בדיוק להתאים.. עם הגוון קול העדין של קרי בהתחלה, ואז בגשר המדהים של השיר היא תשיר בקול ובעוצמתיות וזה באמת יכול להיות מדהים
וואי...הלוואי
תחשבו על זה קצת

LeAnnDylan

Well-known member
אניאניאני

There Will Come A Day של פיית' היל. מכמה סיבות: קודם כל הגיע הזמן באמת לעשות סולחה בניהן לא? אם קרי תחדש שיר של פיית' איזה מסר טוב מזה להוכיח לעולם "אני כבר לא כועסת?" (השלב הבא דואט עם טילור סוויפט וליאן ריימס
) סיבה נוספת לדעתי זה שחוץ מזה שזה שיר קאנטרי\גוספול כזה הוא יישב מצוין על הקול של קרי יש לו עוצמה והמילים שלו ממש חזקות. גם אחרי ששמענו את הגרסה המושלמת של קרי לI'll Stand By You אני בטוחה שאחרי הגרסה לשיר של פיית' לא תישאר עין אחת יבשה. ונממ אני חושבת שזו סיבה מספיק טובה
אגב למי שלא מכיר את השיר הנה קישור ליוטוב שיר מדהים http://youtube.com/watch?v=VojyZW6O3I8

symptoms

New member
אני חושבת שהסיכוי שהשלב הבא יקרה

הוא בערך כמו הסיכוי שפילים ורודים יתחילו להסתובב ברחובות
. מצד שני, הסיכוי שהיא תחדש שיר של פיית' הוא לא כזה נמוך
. רעות

West Doll

New member
וויפי,

אחרי שאתמול ההודעה היתה בגורפת של תפוז[למי ששם לב] עכשיו ההודעה במומלצים;;
בואנה, דילן קלטי איזה תמונה שמו
לא יכלו לחפש שניה בגוגל תמונה נורמלית באמת? זה היה זמני בכלל

LeAnnDylan

Well-known member
חח אני ממש אוהבת את התמונה הזאת דווקא

יצא לך ממש סקס

הבחירה שלי../images/Emo9.gif

אני חושב שיהיה מתאים לקרי לבצע את השיר: Janet Jackson - Again http://www.youtube.com/watch?v=96hmKX3Hd7c גם בגלל שזה שיר מקסים בלי שום קשר, וגם בגלל שאני חושב שהוא כל כך מתאים לה... אני יכול לדמיין אותה שרה את השיר הזה עם האיכויות הקוליות שלה, עולה ויורדת עם הטונים, ואת ההפקה מעודכנת לתקופה שלנו. אה, ואני יכול גם לדמיין אותה שרה את זה בטקס עם שמלה שחורה כזאת. וואי, אני מדמיין הרבה
בקיצור, השיר הזה תפור עליה.

symptoms

New member
כל שיר של טיילור סוויפט!

סתם.. אוף, אני ממש גרועה בכאלה דברים
. זה לא כאילו באמת אכפת לי מה היא שרה
. אני חושבת שיהיה ממש מגניב אם היא תעשה קאבר לeverybody hurts של REM. פשוט כי זה שיר שנראה לי ישב עליה בול
היא וליווי מינימלי, יש לזה פוטנציטל להיות מהמם, וחוץ מזה זה אחד מהשירים האהובים עלי, אז אם קרי תשיר אותו זה יהיה מעולה, בעיקר בשעות דיכאון. כן, זהו. רעות

Guncrazy

New member
לדעתי

Concrete Angel של מרטינה מקברייד. שיר מרגש מאוד שיושב בול על הקול של קרי. וקרי גם אמרה שמרטינה מקברייד היא אחת הזמרות האהובות עליה ככה שיש סיכוי גדול שהיא תחדש את השיר הזה. ובלי קשר לתחרות אני ממש מקווה שהיא תשיר את השיר
חוץ מזה שלשיר יש משמעות מאוד עמוקה. זה שיר שנבחר כמקדם פרויקט ענק של עמותות שונות שהוקמו למניעת התעללות בילדים. קרי היא ללא ספק דמות ציבורית בעלת השפעה גדולה מאוד לכן חידוש של השיר יכול לספק חשיפה גדולה יותר לנושא. http://youtube.com/watch?v=QDm03Foq2T0 זה השיר מומלץ לראות את הקליפ, הוא מדהים!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

symptoms

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי את התקופה

שכל שיחה שלנו עירבה את השיר הזה איכשהוא
. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
איכשהו זה בלי א' ולא זכורה לי תקופה כזו../images/Emo12.gif

symptoms

New member
אולי אם יהיה לי כוח אני אזכיר לך

אני אתעלם מהשאר. רעות

הבחירה שלי ../images/Emo88.gif

שאניה טויין- ק'אצינג. בול בול תפור אליה!! שיר בסגנון קנטרי פופיסטי קליל ועם עליות וירידות בקול שמאוד מתאימים לוואקל של קרי והיא לדעתי יכולה להצליח יותר מהמקור!!! GO קרי GO קרי GO GO קרי

למעלה