יש לכם תמונות כאן וכדי לאמץ הכול OF.US

cial 1

New member
יש לכם תמונות כאן וכדי לאמץ הכול OF.US

של איש יקר וטב הכול מהעבודות שלו אין בעיה להביא לכאן מתכון של דבר שהוא כן מעניין אתכן ואני חושבת שהכול מתאים וגם כשר ויפוי של דברים כמו שכתבתי לפני כמה ימים יש לחם יש עוגות וגם מבצק שמרים ועוגות בחושות על מלבן ויש גם אוכל קל יש פיצה לכול גיל ויש ויש הומור שלי ואני מתחילה ואם יש גם מה להגיה אז קדימה בהצלחה בהכול ובחיים על כול דבר שהוא טוב ועוזר אגב מי שיודעת להכין כול עוגה דומה בעיקר העוגות אז לר חייב המתכון המלה ?

cial 1

New member
ורק לתת מבט חם ולבד חם יש פרוס

אדם הכי ישר זה כך מתנהג...

cial 1

New member
וזה לשריף שלנו שלא יגיד הוא לבד../images/Emo24.gif../images/Emo150.gif

תרד איטריות סלט חסה והתרד הסלט במניות וגם כמה רצועות של גמבה כטום בבקשה בתאבון

יוכי68

New member
חני, איזה תמונות משגעותתתתתתתתתתת

תמשיכייייי...........מהי הכתובת של האתר הנהדר הזה?

cial 1

New member
יוכילה הפטחתי יש ואותך אני אוהבת

וגם אשלך לך עוד דברים האדם שם עוזר לי הרבה זו מתנה נשנים ומרגש אותי וגם הולך מהר כי הכול בא מהלב אוהבת אותך תמיד

cial 1

New member
זה חבי אז יש חמאה ומעט חלב טוב לבייבי חומד

את טועמת והוא גדל כך בעז"ה זו ארוחה כך לערב נכון

cial 1

New member
בעוגה למעלה עם הפרות יבשים

יש גם אגוזים הכול קצוץ וגם שבבי שוקולד מריר כמו לצורך הקישוט ? אמשיך בהוגה דומה אבל לא בטעם השוקולד דהיינו הקקאו שנן שם את הקושית עדין הדובדבן המסוכר יש לו פה הרבה תפקיד חברות

cial 1

New member
יש לכם על מה להתעורר ולהגיד זאת אני אכין

יש קצת שינוי מהדברים שאנחנו מכירים על פי תעתי תמיד

cial 1

New member
בנות חברים וחברות יש להגיב כך התאבון גדל?

מי שזוכר זה המתכון לעוגה של עוקץ הדבורה רק פה זה מלבן בבקשה

cial 1

New member
כן יש אז רק מחליפים בפודינג לקרם פרווה

אבל לא יהיה טעם שונה וגם טעים מחר בעז"ה אני אבדוק לך

cial 1

New member
נכון חנה פ גם עם מים זה ברך לי וטוב שאת כאן

ותודה על העידוד זה גם חשוב לי כך שלא אחשוב המאמץ היה לשב ובכלל יש כאן גם איסטנט פודינג וגם הפודינג רגיל ומעט גבינה רק לעטם במתכון זה ואפשר לוותר על הגבינה ויוצא אותו הדבר. שבת שלום חנה פ

cial 1

New member
חנהפ הכול מאדם אחד מקסים שהוא יודיע

שהכול צגיע לכאן אני אתן עוד עכשיו על הפיצות אבל יש מתכון למתה זה מהבצק של הפוקצ'ה יש לרות זאת וזה המבשיע לכול אחד ממש כך ותודה חשוב העידוד כך הפורום מתעשר ביושר ובעושר מכבדת כול מילה שלך חנה פ

cial 1

New member
סליחה זו עם ברוקולי הרולדה למעלה

נכון יש גם עם תרד וכן יש גם מעט כוסברה ממש בישול לתוך הבצק רק מרק קל או כוס תה עם מרווה או כול חליתה טובה יתן את ההשלמה אמשיך עם פיצה מאוד לאהוב עם אגסים ואגוז לוז

cial 1

New member
ושקדים יש עם האגס וכמובן גיבנת המוצרלה

וסוכר וגם שמן זית תמיד פה זה טיפה ונעט גבינה ירוקה אם אוהבים הרי זו הרוקפור אמשיך עם הפטריות מעורב

למעלה