יש לכם תמונות כאן וכדי לאמץ הכול OF.US

cial 1

New member
ולקינוח איך לא טראט שוקולד פג' עם מנגו

הכול קל כאן זו הרי קציפת שוקולד פג' ותחתית בצק פריך המנגו כאן משומר אפשרי לבשל אותו באקת סוכר וכך יש כמובן רוצים מתכון תקבלו

cial 1

New member
הטארט שוקולד ללא מנגו

ומרןב שאני רעבה אני מבולבלת כאן אשלך את התמונה של טארט שוקולד פג' אתם סולחים לי בטעות כן

cial 1

New member
המתכון למתה רק של הבצק ואת מכינה מה שאת ר

רוצה רואה מה שלא הבהת בטח שאני אתן כמו איך להכין את האגסים למשל תמיד הפרי מעט טיפטוף של לימון ורק אבקת סוכר גם אם מכינים אותו במחבת כמובן לא לטיגון חלילה או ישר על המה שאנחנו רוצים אמשיך בפורסה של הטארט שוקולד זה מעדן נכון וגם קל להכנה אין הרבה עבודה ויחד מודה לך על העידוד ולילה הכי חם וטוב

cial 1

New member
וכאן הטארט עם מנגו וגבינה קלה

וזה חלבי כי יש גם אינסטנט פודינג וכמובן הגבינה והנגו משוממר אפשר תרי אחרי שבישלנו אותו מעט בסוכר אבקת סוכר וכאן אתן עוד מחר בעז"ה כי אני רעבה הכול בגלל התמונות לא אני לא אכלתי דבר מהבוקר ויש משו קל לנשנש לילה טוב וקיף היה לתת והלך חלק

cial 1

New member
וגם פרוסה מהטארט גבינה ומנגו

אפשרי עם קרם טרטר ומה שרוצים הכול מותר וזה קל

חני!!! הרולדה והפוקצ'ה פשוט מהממות!!!!!

וכמובן גם כל השאר. עוגת המנגו והכל. אין את אלופה!!!! הכל יפה ומגרה! אשמח לקבל מתכון של הבצק של הפוקצ'ה.

cial 1

New member
לא אני הכנתי הכול של האם הכי טוב שעזר לי

ונתן לי כי הכול בתשלום באתר אמריקאי אני רשומה גם עם מנוי אבל לא על הרבה זמן עכשיו יש שם מכול העולם אני הכנתי לרותי410 מגילה על מה מדובר וזה שם בגלל שאני עם מנוי עד 30$ אז כך אהבתי לחם פוקצ' שהוא הכין אדם זה הוא שם לפרסום וגם אדם עם תואר המידות כי הוא עונה גם ליד על המתכון עכשיו הוא נותן שום מתכון מלה אלה אם מבקשים והוא משתדל ואני רק לגבי הלכם פניתי ואז הוא הציף אותי בסט של המוצרים שלו לא לכול אחד ואני הדגשתי שאני רוצה לאמץ את הדברים היפים שלו וגם לתת לפורום אוכל כשר והוא שמח וכך הוא נותן טיפים טיפים את המתכונים לא נורא הכול מובן ואני גם לא חסר ךי הבנתי את ההרכב של רוב הדברים .הרי הוא ישב ויכתוב לי את כול זה נו טוב זה הסיפור ואני הדגשתי את כול מה שהוא נתן והפורום מתעשר" בדברים יפים יש לנו את הכול הכלים יש פה מתכונים ידועים עמובן למי שמין את האפיה וכך הולך חלק אני שאלתי את יוכילה אם זה רעיון טוב להביא לכאן את כול המושא כך שנלמד להיות כמו בכול מקום בעולם ודומים באהבהלמטבח ובכלל יש לאהוב וכבד כול עזרה גם הכי מנימלית וכך כך למשל את יודעת טוב להכין בצק שמרים ומה את עושה את השינוי לא רק על הדברים שאנחנו רגלים הכול גם עיניין של טעם על זה לא יהיה שום ויכוח הכול על פי שיקול של כול אחד ואחת אבל יש מה לתת פה המון הצעות וזה הריעון ואת ביקשת מתכון של הפוקצ'ה הוא למתה וגם של עוגת הקרם נטו יש לך ולא הגבת לי לא נורא לא תמיד גם רואים מה כתוב אגב אני הרבה טועה לפני שאני רואה מה כתוב אני מגיבה טוב גולדה אני הולכת לנומי ולילה טוב מתוקה

cial 1

New member
תודה גולדה ולכול המעדודות על השרשור

ועל כול מילה כן זה עוזר כך להביא עוד דברים טובים וכמובן לנסות ולעשות לא רק להראות תמונה כאן ותמונה שם זה גם חשוב ולמה לא גם אם פעם בחודש נעשה משהו של פעם אבל קצת שונה התואם את ימיינו יש קידמה נכון זה אותה הגב' רק בשינוי האדרת? אז פה הוא המתמון אדרת והדרת זה ביחד נהדר כך אני מרגישה הכול עניין של זמן גם אז פעם בההההההבההבהההבהבה שבת שלום לכולם והרבה נחת וכוח לתת לעזור אחד לשני בכול מעשה טוב

מחל

New member
התעלפתי מהתמונות ואני לאט לאט מתעוררת... יש

מתכונים בבקשה?

למעלה