יש לכם תרופות פלא

זואיzoe

New member
יש לכם תרופות פלא

לשפעת עם חום??? ושיעול???? ונזלת?? אוף!!! אשתי חלתה נורא, ואני, ישנה לידה, קצת נדבקתי. לא רוצה אנטיביוטיקה כי אני בהריון (לא יודעת, ככה אמרו לי..) מה דעתכם? סבתא של מישהו אולי מתנדבת??

לי אמרו

כף דבש כף שמן זית כף לימון לערבב ולשתות. לויודעת לי זה עזר. בטח הדוקטורה שלנו כאן תתן לך בר רצפט מנצח. בכל אופן תרגישי טוב ורק בריאות

זואיzoe

New member
הממ..אם זה לא היה

כל כך עצוב.. הייתי צוחקת.. אבל שתינו חולות, מכונת הכביסה נתקעה עם הבגדים בפנים, הגורה שלי בהסטריות משום מה, אני מפעילה יותר מדי כוח פיזי כדי לטפל בכולם ובעצמי כבר מרגישה בטטה...ולא אכלתי כלום.. זהו..קיטרתי..

פלפלת32

New member
לא פלא אבל עובד

גם אני לא האמנתי בהתחלה אבל זה הוציא אותי כמה פעמים ממחלות קשות. לתופעות שאת מתארת אפשר לעשות כמה דברים: ** שתיית תא מליסה, ותה בבונג. שניהם אפשר לקנות בחנויות טבע ולבצע חליטה, אם תרצי פירוט של איך לחלוט, בשמחה. מבין שניהם המליסה טעימה יותר, אבל הבבונג יוריד את החום. ** יש תרסיס בשם "לרינגו" שקונים בבתי טבע, מצויין לטיפול בכאבי גרון. מורכב מתמצית אכינצאה, פרופוליס, מרווה, תימין וקליפות תפוז. מתיזים כל כמה שעות לגרון וזה עושה נפלאות. ** קחי ציפה של כרית והכניסי לתוכה מלח בישול שחיממת אותו במחבת. קושרים את המלח בתוך הציפה ואת כל זה מניחים מסביב לגרון. המלח אמור לספוח את כל הגי'פה שמציק בגרון. שימי לב רק לטמפרטורה שלא תקבלי כוויוה. שוב אני לא האמנתי אבל וואלה עובד תרגישו טוב

אבא גאה

New member
מלח? ציפית? ג'יפה?

מה רע באקמול???? ככה הסבתא שלי היתה עושה: היתה ממלאת כוס במים שמה את הכוס בצלוחית קטנה, לידה היתה שמה כדור קטן ואומרת "תיבלע מהר שלא יהיה לך טעם מגעיל בגרון" אח תרופות הסבתא האלו תמיד עוזרות

She Dolphin

New member
זהירות בבקשה ../images/Emo18.gif

מכיוון שאת בהריון, לא מומלץ לקחת דברים כמו פרופוליס אכיניציאה וכו' בלי לברר קודם אם מותר! מרווה אסורה לנשים הרות! אלו חומרים טבעיים, אבל לא בהכרח טובים בהריון. לגבי תה - עד כמה שידוע לי, כמו שכתבתי - לא מומלץ תה מרווה. לגבי בבונג או מליסה אין לי מושג. אני הייתי הולכת על מרק עוף - הג'ואיש פנצילין - הכי טוב
הרבה בריאות ותרגישו טוב

כל הכבוד דולפינית!

אכן מרווה לא טוב כ"F בהריון, אם כי - זואי - אם שתית, לא נורא... אין מה להלחץ. האיסור הוא על צריכה שוטפת של כמויות ממש גדולות... ו- אם עוד לא הבראת... אז ספרי, מה עוד מציק?

בהזדמנות זו - מה בדיוק מרווה עושה?

אם אפשר לקחת טרמפ על הייעוץ: היתה תקופה ששתינו דיי הרבה תה מרווה (נורא טעים ומרגיע) ואותי (ומשום מה רק אותי, לא את דוביבת ששתתה ממנו יותר ממני) הוא נורא שיתן. ברור שדי בתגובה כזו בלבד כדי להימנע ממנו בהריון, אבל מה הן יתר השפעותיו ולמה הוא כן יעיל?

She Dolphin

New member
עד כמה שידוע לי ../images/Emo22.gif

(ואני באמת ממש לא מבינה בתחום, אלא רק הדיוטה חובבת
), המרווה עלולה לגרום להתכווצויות של הרחם. ברפואה העממית משתמשים בה כדי לגרום להפלה מכוונת בשלבי הריון מוקדמים, כשאני מניחה שמדובר בשתיית תמצית מאוד מרוכזת. כמו כן, בגלל מה שציינת בעניין ההשפעה על מתן השתן, רצוי מאוד לא לצרוך אותו בזמן הנקה, כי הוא עלול "לייבש את החלב". וגם, לפי ברור לא רשמי שעשיתי - אסור פרופוליס ואכיניציאה בהריון. בכלל, בהריון והנקה רצוי תמיד לברר טוב טוב לגבי תרופות (וגם הטבעיות שבהן, כמובן) אם אין בעיה לצרוך אותן. ולצורך העניין - תה צמחים מסוגים שונים נחשב תרופה. הרבה בריאות למי שהרה ולמי שלא

זואיzoe

New member
פרופוליס לקחתי רק אחד(גם לערבה)

וממילא לא עזר. רופאה שהלכתי אליה ששמעה שאני בהריון, נתנה לי מוקוליט. כלומר, אף אחד לא מתייחס אלי ברצינות ואני עם כאבי גרון נוראיים... קלגרון זה הדבר היחיד??? ממש מרגיז!!! בקיצור, שנים שלא הייתי חולה, ובדיוק עכשיו זה קרה ואני לא יכולה כנראה לעשות כלום בנדון..

טונזילס

נדמה לי, קוראים לתרופה ההומיאופטית המותרת בהריון. וכמובן - לגרגר במי מלח!!! דבש מותר בהריון, וגם מרק עוף (אם את לא בעלת סוג דם B). לגבי צמחים - אני צריכה לבדוק... זה שבוע קצת בעייתי, אז תשובה אח"כ. אה- ש שאלה חשובה: יש לך נטיה לבחילות/ הקאות עדיין?

זואיzoe

New member
תודה על העצות

יש לי סוג דם A ואין לי יותר בחילות והקאות. שבוע 26 הוא בעייתי? תמיד אמרו לי שצריך להזהר בעיקר בשליש ראשון. בכל מקרה, ביום ב' אני כבר בשביעי!! לא ממש מאמינה, אבל זה כבר נראה לי נורא קרוב. ת ו ד ה !!

פרח7

New member
בצל עם דבש

כן קוצצים בצל שמים בצנצנת עם 3 כפות דבש. מחכים לילה שותים בבקר את המיץ... ואין כאבי גרון מיתרי הקול מתפקדים כמו שצריך... אני מכירה את המתכון הזה כבר שנים יש עדויות של עשרות אנשים שזה ממש עובד מעולם לא ניסיתי אותו על בשרי ....איכס.

למעלה