יש לכם תרופות פלא

נופשת

New member
בצל עם דבש, הוראות שמוש:

אחרי שהמיץ מוכן, עדיף לחכות לילה. כפית כל שעה. לא לשתות את כל המיץ. אם את בהריון אגב, דבש לא מומלץ לתנוקות מתחת לגיל שנה (אין להם את האינזים הנדרש לפירוקו- עלול ליצור תגובה של הרעלה ואלרגיה). ככה שסביר שגם לעוברים הוא לא מומלץ. מה לגביך זואי? תנסי לגשת להילרית טובה, או לבית טבע שאמין עליך. אם תכתבי לי במסר איפה את גרה, אמליץ לך על הבית טבע שאני מכירה באיזור מגוריך. בכל מקרה, לגבי כאב גרון בהריון, אין ממש ברירה אלה לחזק את המערכת החיסונית. וזה דבר שתמיד עדיף לעשות עם מטפל מקצועי. תרגישי טוב, תשתי הרבה תה, תנוחי, תישני, ואל תדברי יותר מידי עד שיעבור. בברכת בריאות מושלמת והריון בריא :)

She Dolphin

New member
שוב, צריך לבדוק אם המרכיבים שלו

לא עלולים לפגוע בהריון.

טרודי

New member
אין בעיה של דבש בהריון

הסיבה שדבש לא מומלץ לתינוקות עד גיל שנה, היא בגלל סכנת הבוטוליזם. לפעמים יש בדבש נבגים מסויימים, שעלולים לגרום להרעלה הזו (בוטוליזם). מערכת העיכול של ילדים גדולים ומבוגרים מסוגלת לחסל את הנבגים הללו לפני שהם גורמים נזק. מכאן, שמערכת העיכול של האם תפרק את הנבגים, ואין שום סכנה שהם יגיעו אל העובר.

זואיzoe

New member
באמת נשמע לי מוזר

שכביכול אסור דבש. לפעמים מרוב כל כך הרבה דיעות, נדמה שהכל אסור. אז..תודה על ההרגעה. אני אכן לוקחת איזו כפית אחת ליום.

למעלה