יש אני אוהבת.....עכשיו תורי../images/Emo70.gif
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?קוראת ספר
או שיחת טל' אחרונה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? ס'אמק צריך לקום. 4. מהו צבע העיניים שלך?חום חרא (כהה מאוד) 5. מהו צבע השיער שלך?חום עם כל הגוונים (יותר מידיי צביעות) 6. מה מעורר אותך?מקלחת 7. מה מרגיע אותך?מוזיקה
8. ההרגשה הכי טובה היא... להרגיש נאהב...
9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...שנאה וכעס
10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?בעיקר בצורות מגוונות...כרגע שיעורים... 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה אופנוע
12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:מישהי חברה של... 13. 3 תחביבים שלך:אופנועים, קריאה התפלספות... 14. 3 תכונות טובות שלך:כנה, חברה טובה ברת שיחה 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:קרה לפעמים,בזבזנית, בטוח יש עוד כמה.. 16. זיכרון טוב שלך:שיעורי נהיגה על GS 500. 17. זיכרון רע שלך:טירונות
(הרוב מודחק) 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? בירה טובורג
20. מקום בו היית רוצה לבקר: איטליה/ברזיל/הודו/אוסטרליה
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: מקום שמאום קרוב לשפת הים.. 22. מה יש לך מתחת למיטה? ריצפה. 23. האיבר הכי סקסי:אמות וכפות ידיים...גגרררר 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי
..(בתור אדם לא כ"כ רומנטי)-מילים יפות כמו אני אוהב אותך..ובלה בלה בלה-- סקסי
-להיות טיזרית...ויש מבט מאוד ספציפי שממיס אותי.. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: שחרור מצה"ל,לעבור TEST על אופנוע,יש מלא!! 26. שתף בתקרית מביכה:וואלה אין משהו כ"כ מביך.. 27. מעשה נועז שעשית:באנג'י נחשב?
28. מעשה טיפשי שעשית: רוב ה-Xים שלי...
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: הרגל (כפיתי)קינוחי אף-צמודה לטישיו... 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: ים! 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: כבר אמרתי שאני לא כזאת רומנטית?!?! אין משהו רציני... 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מאושרת
33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...מישהי מכתה א' - יעל בן שמחון, שידעה לצייר מדהים והייתה חברה טובה (יחסית לילדים בכתה א') 34. אני מפחד/ת מ... נחשים
35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית(4) מבינה ספרדית וערבית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? מכונאות אופנועים... 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לתקופת האדם הקדמון
38. המוטו שלי בחיים הוא: החתימה שלי
39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן בשניהם במידה כזו או אחרת... השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? יש כמה- חזקה יותר אהבה
41. מהי המילה השנואה עליך? לטאה (גם החיה שנואה)בבבעעעעע... 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה וצילום... 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? קנאה 44. מהי הקללה האהובה עליך? "קיבינימט" 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רעש של חיטוט בתיק מלא ניירת... 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? ערבוב הרוק עם האוכל שנלעס בפה-אנשים- תאכלו בפה סגור... 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מכונאות אופנועים.. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? גינון (מפאת אלרגיות מרובות) 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם ג'וינט ענק,חיוך ושלט-" U R GONNA LOVE IT" 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקו. 52. חוף או הרים? חוף בהחלט! 53. לישון או לקום?לישון
54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה!!! לילה!!!!!
55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית. 56. קור או חום? חום!
57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות! 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה בהחלט! 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם האופנוע שלי בירידות לים המלח. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? חברה שבהודו כבר שנה
61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? ספר או מוזיקה טובה (ויכולת לשמוע בלי סוף) דברים אהובים עליך: 62. צבע:כחול - בכל גווניו 63. בעל-חיים: כלבים (אם בכלל) 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):האחרון יש אלוהים (קארין ארד) 65. סרט: אמריקה X 66. שחקן:בראד פיט 67. שחקנית:אנג'לינה ג'ולי 68. דיסק:יש מלא! 69. שיר: נהדרת- יציאת חירום
70. מאכל: פסטה! 71. מקום בילוי: מיטה
72. פורום אהוב:אופנועים וזה כמובן! 73. עונה:קיץ!
74: מקום להעביר בו חופשה: אילת/סיני (שעדיין לא הייתי) 75: רכב: לא! רק דו"ג
אם רכב אז אימפרזה טורבו או משהו מהיר אחר 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: יש 2 חברה טובה וחבר לשעבר (שהשפעתו פגה) 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לכולם אמרתי!!! מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? לפני שנייה.
79. זכית לחיוך?היום בצהריים (לקוחות בעבודה-נשמע מוזר) 80. הענקת מחמאה? לפני מס' דק' 81. קיבלת מחמאה? באותו "צ'אט" של מס' דק' 82. עשית משהו טיפשי? כבר אמרתי למעלה לא??!?!? 83. פינקת מישהו/י? איך? קיצי (נעים עם הציפרניים על כל הגוף) ביום חמישי 84. פינקת את עצמך? איך? היום בשנ"צ 85. צחקת?לפני כמה דק'
86. גרמת למישהו לצחוק? מניחה שגם לפני כמה דק' 87. התחרטת על משהו שאמרת?לפני שעה בשיחה עם ה-X שאמרתי לו שאולי ניפגש 88. בכית? אתמול 89. הסתפרת?וואו לפני חצי שנה..... האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? בנג'י/ רכיבה על אופנוע...אמרתי לאבא שלי שאני קונה אופנוע. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? לפני חודש... שיחה עמוקה וכייפית ביותר 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? בכתה ט' אולי... עכשיו לא אכפת לי שהחדר מבולגן! 93. פחדת מהחושך? בגיל 5 אולי. 49. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לפני שנתיים (תקופת התהוללות) היה כיף 95.נרדמת בשיעור? בכתה יב' שעור אנגלית.... 96. מה היית משנה בעצמך ? אדישות מטורפת לפעמים 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? מיים ואוכל 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?אללה יודע! 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? מקווה שכן 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?