יש לכם 20 דקות פנויות ואתם לא

ת'אמת לא...

אני סתם נדחפת לפורום...
מי את/ה?

rinani

New member
התשובות שלי:

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?הולכת להתקלח 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מדליקה את ערוץ 24 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?על העבודה במחול 4. מהו צבע העיניים שלך?ירוק חום 5. מהו צבע השיער שלך?שחור 6. מה מעורר אותך?אמא 7. מה מרגיע אותך?ריקוד 8. ההרגשה הכי טובה היא...להיות בבית אחרי יום ארוך 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...אי הידיעה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?בבית או עם חברים או משפחה 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?תורמת חצי ממנו ועם השאר אני קונה לי מכונית פתוחה אדומה 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:לא 13. 3 תחביבים שלך:לרקוד להדריך לבלות 14. 3 תכונות טובות שלך:אחראית איכפתית עקשנית 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:עקשנית עצלנית רגשנית 16. זיכרון טוב שלך:הצעתי נישיאוים לידיד טוב שלי 17. זיכרון רע שלך: נפלתי מול כל החברים של אח שלי 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?בדרך כלל במסיבות אני שותה טקילות 20. מקום בו היית רוצה לבקר:בבית הישן שלי 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:נורבגיה 22. מה יש לך מתחת למיטה?יומן ותעודות ביצפר 23. האיבר הכי סקסי:עיינים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?הים 25. ספר על רגע מאושר בחייך:שמישהו שאהבתי אמר לי שהוא אוהב אותי 26. שתף בתקרית מביכה:רציתי להתחיל עם מישהו ולא העזתי ואז ידיד שלי צעק לו "היי אתה היא רוצה את המספר טלפון שלך" והצביע עליי ואז זה שרציתי אותו אמר" אני מצטער אבל אני נשוי ואישתו הייתה לידו. 27. מעשה נועז שעשית:סנפלינג??!! 28. מעשה טיפשי שעשית:כמעט תמיד אני עושה מעשה טיפשי 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:לשיר במקלחת? 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:הפריחה באביב או קשת בענן 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?פסיכולגית 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...דוד בן גוריון או את הרצל 34. אני מפחד/ת מ...המוות 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית אנגלית וטיפה ספרדית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?ציור 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?לשנות ה-70 38. המוטו שלי בחיים הוא:החיים קצרים נצלו אותם עד הסוף 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן בגורל בערך השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך?וואו 41. מהי המילה השנואה עליך?כפרה 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?צחוק 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?לא יודעת 44. מהי הקללה האהובה עליך?כוס עמק 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?רעש של גשם 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?רעש של טרקטור עובד בבוקר ליד הבית 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?אני לא עובדת 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?לר יודעת 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?באדיבות 50. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 51. שוקו או וניל?שוקו 52. חוף או הרים?חוף 53. לישון או לקום?לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?שקיעה ולילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?בזבזן 56. קור או חום?חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?מפחידות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?חצי מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם אח שלי בבית 60. למי את/ה מתגעגע/ת?לכל מי שלא ראיתי כבר הרבה זמן 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?את הכלב שלי דברים אהובים עליך: 62. צבע:כחול 63. בעל-חיים:כלב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):באדולינה 65. סרט:10 דברים שאני הכי שונאת אצלך, בנות בסטייל, ריקוד צמוד 66. שחקן:בן אפלק, בראד פיט 67. שחקנית:גוליה סטיילס 68. דיסק:הפסקול של שיער 69. שיר:bitch 70. מאכל:ספגטי עם פטריות ושמנת 71. מקום בילוי:בתי קפה 72. פורום אהוב:הפורום הזה ושל חטיבת בני המושבים 73. עונה:אביב 74: מקום להעביר בו חופשה:בבית או ברמת הגולן 75: רכב:מכונית אדומ ה פתוחה 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:אח שלי 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:אמא מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?לפני כמה דקות 79. זכית לחיוך?מה.??? 80. הענקת מחמאה?כן 81. קיבלת מחמאה?כן 82. עשית משהו טיפשי?כן ביקשתי מברות שלי שיקנו לי מוכנית אדומה פתוחה 83. פינקת מישהו/י? איך?היום לא 84. פינקת את עצמך? איך?היום לא 85. צחקת?כן 86. גרמת למישהו לצחוק?תמיד 87. התחרטת על משהו שאמרת?קורה.. 88. בכית?אתמול 89. הסתפרת?לפני חודש האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?לא משהו רציני 91. נשארת ער/ה כל הלילה?כן מלא פעמים 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?תמיד 93. פחדת מהחושך?כן שהייתי קטנה לא הייתי ישנה בחושך 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?לא 95.נרדמת בשיעור?כן 96. מה היית משנה בעצמך ?את הגובה 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?משפחה 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?אחרי צבא 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?אולי כן ואולי לא למקרה שמישהו קרה שיהנה לי על השאלה זה מעניין אתכם מה רשמתי? 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?לא יודעת

fipo

New member
וזאת אני...

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? רצה 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מדברת עם החבר 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 9 שעות מתמטיקה!! 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? חום 6. מה מעורר אותך? קפה 7. מה מרגיע אותך? מוזיקה טובה 8. ההרגשה הכי טובה היא... שהיה לך יום פשוט מושלם 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... שאתה לא שווה כלום 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? טיולים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מכסה את החוב בבנק 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: דודה שלי (ואמרו לי את זה המון) 13. 3 תחביבים שלך: רכיבה, מוזיקה, וגיטרה 14. 3 תכונות טובות שלך: נדיבה, אוזן קשבת, ו....עוזרת לזולת 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: פיוזים קצרים מאוד, מבולגנת בצורה נורראית,ו...לא משקיעה בעצמי 16. זיכרון טוב שלך: סבא 17. זיכרון רע שלך: שכמעט וטבעתי בבריכה 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? ג'ק דניאלס 20. מקום בו היית רוצה לבקר: הוואי 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: בבית שלי 22. מה יש לך מתחת למיטה? כלום 23. האיבר הכי סקסי:תחת 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? שקיעה (כמה שזה נשמע קיטשי..) 25. ספר על רגע מאושר בחייך: שאחי הקטן נולד 26. שתף בתקרית מביכה: נכנסתי לאחי הגדול לחדר באמצע הסקס עם חברה שלו 27. מעשה נועז שעשית: לא יודעת עד כמה זה נועז אבל.. טסתי לברצלונה בהתראה של שלוש שעות 28. מעשה טיפשי שעשית: מכרתי את הסוסה שלי 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:התפרצות הר געש 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: נסעתי לברצלונה 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא יודעת 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...סבא שלי 34. אני מפחד/ת מ...תאונות 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית (כמובן) אנגלית ויפנית (תתפלאו) 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?ציור 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לשנת 2030 38. המוטו שלי בחיים הוא: חייה את הרגע 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? באלוהים לא בגורל ... לפעמים השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? "כל כך" 41. מהי המילה השנואה עליך? "אמרתי לך" 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שקט 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? שמבאסים אותי 44. מהי הקללה האהובה עליך? לכי כוס אמאק 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? ציפורים 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? את השעון מעורר בבוקר 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? להיות טייסת 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מנתחת 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם שוקולד 50. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום? לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה. יום 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית 56. קור או חום? קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשת 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? אותו דבר 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי בתיאלנד 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לחבר שלי 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? מוזיקה וספרים דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול 63. בעל-חיים: סוס/כב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):פרא אצי/דודו בוסי 65. סרט:פרל הארבור 66. שחקן:ג'וש הארטנט (אני מקווה שככה כותבים את זה) 67. שחקנית: 68. דיסק: "guns n roses" האוסף 69. שיר: משתנה.. נכון לעכשיו: ככלות הקול והתמונה 70. מאכל:פיצה 71. מקום בילוי: "בפיל הלבן" (מועדון במושב) 72. פורום אהוב:"מלחמת המינים" 73. עונה: אביב 74: מקום להעביר בו חופשה: סיני 75: רכב: מה שנוסע 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: אמא 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו את זה: סבא שלי מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? אתמול 79. זכית לחיוך? לפני חודש בערך 80. הענקת מחמאה? לפני שבוע 81. קיבלת מחמאה? היום 82. עשית משהו טיפשי? לפני המון זמן 83. פינקת מישהו/י? איך? לפני יומיים הכנתי להורים שלי ארוחה רומנטית לקחתי את אחיי והתעופפנו מהבית לכבוד יום הנישואים של ההורים שלי 84. פינקת את עצמך? איך? לפני חודשיים עשיתי שופינג מטורף 85. צחקת? לפני 3 ימים 86. גרמת למישהו לצחוק? היום 87. התחרטת על משהו שאמרת? לפני שבוע 88. בכית? אתמול 89. הסתפרת? לפני 6 שנים בערך האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? מסוכן?? לא חושבת 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?כן 93. פחדת מהחושך?לא 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא 95.נרדמת בשיעור? כן 96. מה היית משנה בעצמך ? את העצלות 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? אוכל 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? משוחררת מהצבא לחו"ל אולי 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?מ לא אבל זה גורם לך להבין כמה דברים על עצמך 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו

ilana4ka

New member
חחחח

השאלון הזה היה בפורום של הלב הצהוב..[מכבי ת"א כדורסל]...אז כבר עניתי עליו... ככה שמממממש אין לי עצבים לענות שוב חח.

יש אני אוהבת.....עכשיו תורי../images/Emo70.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?קוראת ספר
או שיחת טל' אחרונה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? ס'אמק צריך לקום. 4. מהו צבע העיניים שלך?חום חרא (כהה מאוד) 5. מהו צבע השיער שלך?חום עם כל הגוונים (יותר מידיי צביעות) 6. מה מעורר אותך?מקלחת 7. מה מרגיע אותך?מוזיקה
8. ההרגשה הכי טובה היא... להרגיש נאהב...
9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...שנאה וכעס
10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?בעיקר בצורות מגוונות...כרגע שיעורים... 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה אופנוע
12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:מישהי חברה של... 13. 3 תחביבים שלך:אופנועים, קריאה התפלספות... 14. 3 תכונות טובות שלך:כנה, חברה טובה ברת שיחה 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:קרה לפעמים,בזבזנית, בטוח יש עוד כמה.. 16. זיכרון טוב שלך:שיעורי נהיגה על GS 500. 17. זיכרון רע שלך:טירונות
(הרוב מודחק) 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? בירה טובורג
20. מקום בו היית רוצה לבקר: איטליה/ברזיל/הודו/אוסטרליה
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: מקום שמאום קרוב לשפת הים.. 22. מה יש לך מתחת למיטה? ריצפה. 23. האיבר הכי סקסי:אמות וכפות ידיים...גגרררר 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי
..(בתור אדם לא כ"כ רומנטי)-מילים יפות כמו אני אוהב אותך..ובלה בלה בלה-- סקסי
-להיות טיזרית...ויש מבט מאוד ספציפי שממיס אותי.. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: שחרור מצה"ל,לעבור TEST על אופנוע,יש מלא!! 26. שתף בתקרית מביכה:וואלה אין משהו כ"כ מביך.. 27. מעשה נועז שעשית:באנג'י נחשב?
28. מעשה טיפשי שעשית: רוב ה-Xים שלי...
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: הרגל (כפיתי)קינוחי אף-צמודה לטישיו... 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: ים! 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: כבר אמרתי שאני לא כזאת רומנטית?!?! אין משהו רציני... 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מאושרת
33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...מישהי מכתה א' - יעל בן שמחון, שידעה לצייר מדהים והייתה חברה טובה (יחסית לילדים בכתה א') 34. אני מפחד/ת מ... נחשים
35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית(4) מבינה ספרדית וערבית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? מכונאות אופנועים... 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לתקופת האדם הקדמון
38. המוטו שלי בחיים הוא: החתימה שלי
39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן בשניהם במידה כזו או אחרת... השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? יש כמה- חזקה יותר אהבה
41. מהי המילה השנואה עליך? לטאה (גם החיה שנואה)בבבעעעעע... 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה וצילום... 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? קנאה 44. מהי הקללה האהובה עליך? "קיבינימט" 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רעש של חיטוט בתיק מלא ניירת... 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? ערבוב הרוק עם האוכל שנלעס בפה-אנשים- תאכלו בפה סגור... 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מכונאות אופנועים.. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? גינון (מפאת אלרגיות מרובות) 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם ג'וינט ענק,חיוך ושלט-" U R GONNA LOVE IT" 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקו. 52. חוף או הרים? חוף בהחלט! 53. לישון או לקום?לישון
54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה!!! לילה!!!!!
55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית. 56. קור או חום? חום!
57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות! 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה בהחלט! 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם האופנוע שלי בירידות לים המלח. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? חברה שבהודו כבר שנה
61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? ספר או מוזיקה טובה (ויכולת לשמוע בלי סוף) דברים אהובים עליך: 62. צבע:כחול - בכל גווניו 63. בעל-חיים: כלבים (אם בכלל) 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):האחרון יש אלוהים (קארין ארד) 65. סרט: אמריקה X 66. שחקן:בראד פיט 67. שחקנית:אנג'לינה ג'ולי 68. דיסק:יש מלא! 69. שיר: נהדרת- יציאת חירום
70. מאכל: פסטה! 71. מקום בילוי: מיטה
72. פורום אהוב:אופנועים וזה כמובן! 73. עונה:קיץ!
74: מקום להעביר בו חופשה: אילת/סיני (שעדיין לא הייתי) 75: רכב: לא! רק דו"ג
אם רכב אז אימפרזה טורבו או משהו מהיר אחר 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: יש 2 חברה טובה וחבר לשעבר (שהשפעתו פגה) 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לכולם אמרתי!!! מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? לפני שנייה.
79. זכית לחיוך?היום בצהריים (לקוחות בעבודה-נשמע מוזר) 80. הענקת מחמאה? לפני מס' דק' 81. קיבלת מחמאה? באותו "צ'אט" של מס' דק' 82. עשית משהו טיפשי? כבר אמרתי למעלה לא??!?!? 83. פינקת מישהו/י? איך? קיצי (נעים עם הציפרניים על כל הגוף) ביום חמישי 84. פינקת את עצמך? איך? היום בשנ"צ 85. צחקת?לפני כמה דק'
86. גרמת למישהו לצחוק? מניחה שגם לפני כמה דק' 87. התחרטת על משהו שאמרת?לפני שעה בשיחה עם ה-X שאמרתי לו שאולי ניפגש 88. בכית? אתמול 89. הסתפרת?וואו לפני חצי שנה..... האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? בנג'י/ רכיבה על אופנוע...אמרתי לאבא שלי שאני קונה אופנוע. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? לפני חודש... שיחה עמוקה וכייפית ביותר 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? בכתה ט' אולי... עכשיו לא אכפת לי שהחדר מבולגן! 93. פחדת מהחושך? בגיל 5 אולי. 49. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לפני שנתיים (תקופת התהוללות) היה כיף 95.נרדמת בשיעור? בכתה יב' שעור אנגלית.... 96. מה היית משנה בעצמך ? אדישות מטורפת לפעמים 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? מיים ואוכל 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?אללה יודע! 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? מקווה שכן 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?

../images/Emo24.gif

תגידי לי- הפעם את תגיעי למיפגש? יום שבת הקרוב, גילבוע, אוכל טוב ואופנועים בערמות
אם אותו אחד עלום שם יהיה- תבליגי, אל תתיחסי, תאמיני לי- מאוד כיף במיפגשים האלה, מניסיון של 3 שנים

למעלה