שלי חולה מלחשוב על נקיון../images/Emo3.gif
חמותי יקירתי אחריה המבול. בכל שעה שתכנס אליה הביתה (שתי חדרים וסלון, אחרי עוזרת שנקתה עד צאת נשמתה) כאילו הטורנדו האחרונה של ארה"ב נולדה זה אך עתה אצלה בבית. באופן עקרוני היא מפחדת להכנס אליי הביתה וחוששת כשאני באה לביקור. אצלי הבית נחשב לבית מרקחת ותמיד יש ריח של חומרי ניקוי באויר. לעומת זאת אצל חמותי הבית תמיד מלוכלך וריח מזוויע של מחנק וריח של סיגריות באויר (עדיתוש, אמרתי לך כבר שהן תאומות|?). בתקופה הגרועה הייתי מגיעה לביקור ונשארת לנקות
. כשראיתי שזה לא עוזר ודי קשה לחנך אנשים בני 60 החלטתי שאני לא נוקפת אצבע ואם טוב להם כך, אז אין סיבה לא לעשות להם טוב
. היום אני מגיעה לביקור ואם מחליטה לשתות אז שוטפת כוס ואם צריך לאכול אזי דואגת שהצלחות יהיו רחוצות היטב (ולכן אני המתנדבת לערוך את השולחן
) אצל אמאאאאאאאאאאאאאאאא
טוב זה סיפור אחר לגמרי אבל היא בשתי מילים : חולת נקיון
אבל מעולם לא הלכה אל הגיסות לנקות (למה מה קרה?) ואנחנו ככה ביחד צוחקות כי אצלנו הבנים
יצאו בנות
והבנות יצאו ההיפך ואנחנו גם יודעות שבגלל זה הבית לא הכי נקי. יוצא מכך שאחיי הם המבשלים, המנקים, מגהצים, הדואגים והמפרנסים בעוד גיסה אחת עקרת בית (אבל ממש מלשון עקרה, לא עושה כלום !!!הה כן משמינה מנחת) וגיסה אחת באמת עובדת קשה אז יש לה גם מנקה.