יש לכן חמה חולת ניקיון?

הגנובה

New member
יש לכן חמה חולת ניקיון?

ספרו לי איך החיים איתה... מעניין אותי לראות כמה בחורות עוברות את התהליכים שאני עברתי.

בולי27

New member
שלי חולת נקיון...../images/Emo54.gif

בדרך כלל זה לא מפריע לי, אבל... לפני שהתחתנתי, היא באה יום אחד לבקר את הבן שלה ואני הייתי בלימודים. היא הגיעה עם הבת שלה ועם בעלה. הם ראו שאני לא בבית "וירדו" על המטבח שלי (כמובן בלי רשות) ניקו לי את התנורים ואת הארונות, שינו את הסדר של הכוסות והצלחות לפי איך שנראה להן, זרקו לי מהמקרר דברים שנראו להן מקולקלים. חמותי קרצפה לי בספוג כלים מקרר שהדלת שלו מצופה בנירוסטה (וכמובן שהיא שרטה לי אותו כהוגן!!!!) וכשנכנסתי הביתה בדיוק הספקתי לשמוע את גיסתי אומרת לבעלי, ותוך כדי זה מושכת אותו ביד למטבח "...בוא בוא תראה איך המטבח היה מסריח..." כמובן שאין צורך להתגונן ולהגיד שהמטבח שלי בכלל לא היה מסריח, כמובן שהיה מה לנקות (תמיד יש לא?) אבל לא צריך להגזים ולהיכנס לבן אדם למיטה נכון? היא גם הורידה כביסה (על דעת עצמה) היא הרי צריכה לדעת בדיוק איזה תחתונים אני לובשת נכון? וכשאמרתי לבעלי שאני לא מבינה איך הוא הסכים לדבר כזה, זכיתי לתשובה האופינית: "ניסיתי לעצור אותן אבל הן לא הקשיבו לי..." כמובן שזה לא קרה יותר שוב, הוא קיבל שטיפה רצינית ומאז כל פעם שהיא מעיזה לגעת במשהו אצלנו בבית, הוא מיד גורם לה לעזוב את זה. (היא באה כל כך מעט אלינו, שאין הרבה התקלויות)

ציפי ג

New member
אמא חולת נקיון

זה מספיק טוב? חמותי אוהבת נקיון, אבל לא דוחפת את האף שלה לבית שלי. אמא שלי נסתה, אבל מנעתי זאת בכל כובד משקלי.

בולי27

New member
אמא שלי לא נוגעת בכלום בלי

רשות! וכדי להקל עלי בניקיון היא שאלה אם אני רוצה שהעוזרת שלה תבוא לנקות גם אצלי...(כמובן שקפצתי על המציאה)

גם שלי חולת ניקיון

כשעברנו דירה, אני בדיוק הייתי חולה, והיא באה (על דעת עצמה, וללא הודעה מוקדמת) "לעזור". יצא שאני הייתי צריכה לקום מהמיטה (הייתי עם שפעת וחום) ולהתחיל לסדר את הארגזים בכדי שהיא תעזוב אותנו לנפשינו... היא גם זרקה כל מיני דברים על דעת עצמה, למשל את מגירות המקרר(!!!) כי לטענתה הם היו "זבל"...מה שהיא שכחה זה שאת המקרר (ומגירותיו...) היא נתנה לנו בדיוק יומיים לפני המעבר..... אח"כ היא אמא "...אל תדאגו, אני אקנה לכם מקרר..." (מאז עברו שנתיים וחצי ואין זכר להבטחה הזו...) היא גם חיטטה בספרים וניסתה לשכנע אותנו "לתרום" אותם... כי זה תופס הרבה מקום בספרייה...(דהא?!) אני מודה שאני לא מתחזקת את הדירה שלי ברמה שלה (יש לי
כך שהריצפה מבריקה בדיוק 2 דקות...אח"כ כבר יש קצת שערות, אין מה לעשות) אבל לטעמי אני הרבה יותר היגיינית ממנה. אצלה אין מגבת ליידים במקלחת, אלא רק מגבת של מישהו (שהתקלח והתנגב...) אצלה אין סבון ידיים בכיור במטבח, והיא לא טורחת לשטוף ידיים עם סבון (אלא רק להרטיב אותן) לפני ההתעסקות באוכל. אם אנחנו עייפים בשישי כשאנחנו אצלה, היא ישר מציעה שנלך לישון בחדר של אחת הבנות בלי בכלל לחשוב שצריך להחליף את המצעים... בקיצור, הריצפה אצלה הרבה יותר נקייה מאצלי, אין ספק, אבל אני לא ממש בטוחה שהיא יותר היגיינית ממני...

ציפי ג

New member
גם אמא שלי נדבה לי את העוזרת שלה

ובהתחלה זה הלך בסדר,אבל אז היא גלתה שאני לא פדנטית כמו אמא שלי, ונצלה עובדה זו כהגון, ופטרתי אותה. ועד היום אני שומעת מאמא שלי, שהעוזרת שאלה אותה איך מאמא כל כך נקיה נולדה כזו ילדה. ואני מוסיפה לה תמיד ואומרת: נו איך?!

חמותי חולת ניקיון

ואני האחרונה שאוהבת לנקות ולסדר. אז תחשבו איך לעזאזל גרתי אצלה שנתיים? טוב נו, בעלי חיפה עליי. אבל מעבר לזה כשהיא הייתה באה לשמור לי על הילדים היא הייתה מנקה ומכבסת ומקפלת ואני לא אוהבת קיפול אחר אצלי בארון אז פשוט אמרתי לה: כשאת באה אליי את באה רק בשביל להיות עם הילדים ולהנות מהם, בשביל מה את צריכה להתעייף גם מהנקיונות והכביסות שלי? לא עדיף לך להנות נטו מהילדים? וזה עבד כמו קסם... ואם תבינו מבין השורות, תוכלו לקרוא את זה שתמיד אפשר למצוא פתרונות יצירתיים בלי להיגרר למריבות ושינאות חינם

ashlaya

New member
ועוד איך - אוי כמה זה טוב

כן חמותי חולת נקיון שאני ובעלי עוד היינו חברים כל הזמן היא העירה לנו על הבלאגן אז גרנו ממש בביתה... היא א]ילו היתה מספרת למשפחה ולשכנים שהארונות שלנו הפוכים! התתעצהנתי צעקתי(אבל רק על בעלי) היום כשהיא מעירה לי אני אומרת שמי שמפריע לו שיסדר אז היא באמת מסדרת

נופר30

New member
שלי לא חולת נקיון

טוענת שבית שמסודר יותר מידי זה בית שלא חיים בו ושלפעמים עדיף לעשות משהו שנהנים מלבזבז זמן בנקיון ( והבית שלה נקי רק לא כמו מוזאון שחבל לנגוע בדברים ) למרות שזה יכול לשגע את חמי שהוא פדנט לא קטן בנקיון מה שכן כל זה אצלם בבית אצלי הם לא נוגעים בכלום ולא מזיזים כלום ( הוא אפילו כל הזמן כועס עלי שכשהם באים אני כל הזמן שואלת אם הם רוצים משהו והוא אומר מה אין לך משהו יותר טוב לעשות חוץ מלעבוד קשה סביבנו) אבל אני נהנית כי הם אנשים נהדרים כבר אמרתי שאני אומרת תודה כל יום על חמי וחמותי ?

amitmom

New member
הלואי ושלי היתה חולת נקיון

הבית שלה מלוכלך אבל המטבח זה הגועל נפש האמיתי.

bell2002

New member
שלי לא חולת נקיון בביתה

היא חולת נקיון בביתי! וזה גרוע יותר. לפני שבכורי נולד הייתי מאושפזת חודש בשמירת הריון, ובחדר שהיה אמור להיות שלו עמד ארון שלילה אחד התעייף וקרס על הצד. בבוקר בעלי הלך לעבודה אבל לפני קרא לחברה שממנה קנינו את הארון חצי שנה קודם,בקיצור אמו באה אלינו לחכות לנגרים וגם לסדר את כל החפצים שהיו בארון (זה עוד היה לפני כל המשברים), כשהיא באה לבקר אותי בבית חולים היא לא שכחה להפטיר לחלל החדר "כמה נעליים יש לך, מי צריך כל-כך הרבה נעליים" כך שגם שכנותיי לחדר שהיו מאושפזות איתי שמעו. אז עוד נבוכתי מאוד, חייכתי ואמרתי שזה לא כל-כך הרבה. היום הייתי שואלת אותה במתק שפתיים "אין לך מה לעשות חוץ מלספור לי את הנעליים?" אבל אז הייתי אחרת.

לא יודעת מה אתכן...

אבל אני החולת נקיון ואמא של חבר שלי פשוט מזעזעת בענייני הגיינה וסטריליות, אפילו לא נעים לספר.. מה לעשות, סותמים את האף ואת הפה ונוסעים לסוף שבוע "רגוע"...

כן.

ולעולם לא קיבלתי איזו שהיא הערה. אני לעומת זאת מתפלצת בקול מהרגלי הניקיון. פסטיבל פסח (שבו הדביקה את בעלי) הפך לבדיחה קבועה אצלנו בחברה. אבל הכל ברוח טובה. היא לא משנה אותי- ואני לא משנה אותה. סטטוס-קוו.

גם שלי חולת נקיון

אבל זה דווקא חיובי. אצלה הבית תמיד מצוחצח (וזה קשה כי יש לה כלב גדול בבית) ואתן בטח מכירות את זה- שהיא טוענת שהבית מסריח- אבל בעצם הוא ממש מבריק... אני בכלל לא כזו- לא שהנקיון לא חשוב לי- אבל זה לא בראש מעייני, מה שנחמד, שכשהייתי בשמירת הריון ואחרי הלידה, היא באה וניקתה לי את הבית. מאז כבר מצאתי עוזרת, אבל זה באמת היה נחמד מצידה. האמת שהיא טיפוס כזה ספידי- אני תמיד אומרת שיש לה בגב סוללות אנרג´ייזר... הכל לוקח לה דקות, והיא באמת עושה הכל כאילו זה לא בעיה. סבבה. חבל שאמא שלי לא כזו קצת... היא בדיוק ההפך...

שלי חולה מלחשוב על נקיון../images/Emo3.gif

חמותי יקירתי אחריה המבול. בכל שעה שתכנס אליה הביתה (שתי חדרים וסלון, אחרי עוזרת שנקתה עד צאת נשמתה) כאילו הטורנדו האחרונה של ארה"ב נולדה זה אך עתה אצלה בבית. באופן עקרוני היא מפחדת להכנס אליי הביתה וחוששת כשאני באה לביקור. אצלי הבית נחשב לבית מרקחת ותמיד יש ריח של חומרי ניקוי באויר. לעומת זאת אצל חמותי הבית תמיד מלוכלך וריח מזוויע של מחנק וריח של סיגריות באויר (עדיתוש, אמרתי לך כבר שהן תאומות|?). בתקופה הגרועה הייתי מגיעה לביקור ונשארת לנקות
. כשראיתי שזה לא עוזר ודי קשה לחנך אנשים בני 60 החלטתי שאני לא נוקפת אצבע ואם טוב להם כך, אז אין סיבה לא לעשות להם טוב
. היום אני מגיעה לביקור ואם מחליטה לשתות אז שוטפת כוס ואם צריך לאכול אזי דואגת שהצלחות יהיו רחוצות היטב (ולכן אני המתנדבת לערוך את השולחן
) אצל אמאאאאאאאאאאאאאאאא
טוב זה סיפור אחר לגמרי אבל היא בשתי מילים : חולת נקיון
אבל מעולם לא הלכה אל הגיסות לנקות (למה מה קרה?) ואנחנו ככה ביחד צוחקות כי אצלנו הבנים
יצאו בנות
והבנות יצאו ההיפך ואנחנו גם יודעות שבגלל זה הבית לא הכי נקי. יוצא מכך שאחיי הם המבשלים, המנקים, מגהצים, הדואגים והמפרנסים בעוד גיסה אחת עקרת בית (אבל ממש מלשון עקרה, לא עושה כלום !!!הה כן משמינה מנחת) וגיסה אחת באמת עובדת קשה אז יש לה גם מנקה.

AdiBason

New member
ואם החמה כאילו נקיה??????????

חמותי מאוד אוהבת לנקות אבל איך אומרים- מנסה לנקות ונהיה יותר גרוע. היא מנקה את השרותים עם אקונומיקה מתוך רצון טוב לנקיון אבל כל הריצפה נישארת אח"כ עם מים ואקונומיקה- ואוי ואבוי לבגדים של מי שניכנס לשרותים. הריצפה מתיימרת להיות נקיה אבל אם תלכו יחפים - תידבקו לריצפה. העיקר שהסלון מסודר ונקי אבל אם תיכנסו לרגע למקרר - מהריחות שעולים ( כל המאכלים יחד כי הכל פתוח ) תתעלפו במקום וכבר לא תהיו רעבים.... ומה שהכי חשוב זה שהיא מאווררת את המצעים כל בוקר ומשפריצה עלים טונות של מים עם בדין........( היא מכינה מראש בתוך שפריצר תערובת זו.....) תארו לעצמכם פוך מסריח ועליו תערובת זו...... והסכו"ם- לא עלינו!!!! מכניסים רטוב למגרה ואז נהיה חלודה ומסריח..... אני חושבת שזה יספיק!

רגע דיתוש ../images/Emo88.gif

בוקר טוב גם לך., מההההההה? איפה זה? א צ ל ך היא עושה את זה?

למעלה