יש לכן חמה חולת ניקיון?

AdiBason

New member
חס וחלילהההההההההההההההההה

כל זה אצלה בבית!!!!! אצלי היא לא נוגעת בכלום, אפילו לפתוח מקרר היא לא פותחת. היא מגיעה ורק יושבת ומחכה שיגישו לה. ותיסלחו לי אבל נישאר לי רק לנגב לה את ה... אחרי שהיא בשרותים.

חחחחה, אז מה אכפת לך../images/Emo35.gif

תגידי תודה שזה לא אצלך בבית. את יודעת מה? גם חמותי כזאת גם היא אם כבר צריכה לנקות מורחת את הריצפה. אני זוכרת בילדותי שהייתה לנו מטפלת "חביבה" (ז"ל) היה שמה אשה מקסימה "אמא אווזה" קראנו לה. מטפלת במסירות, אוהבת וכו´ אבל ה´ יסלח האוכל היה זוועה (למעט מרק ירקות - תאווה לעניים) ואם חלילה עברת תוך כדי שטיפת הריצפה יכולת לשבור מפרקת מרוב קצף וסבון. ראית מה כתבתי על נקיון? עשי כמוני !! אני באה עם בקבוק מים וכשחמי שואל מה זה? אני עונה ש"באנו מטיול ואלה מים קפואים ונעימים יותר"
או ש"הבאתי מהבית בכדי שלא תחייבו אותי במחיר"
מעבר לזאת אני בחיים אבל בחיים לא אכנס אצל חמותי לנוחיות
מה לעשות דיתוש? לא כל האצבעות שוות !!! אצלי למשל את בהחלט יכולה לאכול ישירות מהאסלה (מה שלא בהכרח טוב, הגב שלי "חורגת אותי" כבר אמרתי?)

AdiBason

New member
אני לא אומרת שאני כל יום מנקה בביתי

אבל לפחות כשאני מנקה - אני מנקה ולא שמה בושם על סירחון,לא מורחת אלא שוטפת וכו. אגב, אצלי במקרר לא תימצאי אף פעם משהו פתוח ללא מיכסה או כיסוי ניילון. בתחילת הנישואין עמלתי קשות בחינוך בעלי - זה הייתי חייבת לשנות אצלו, הוא התרגל לשים כמו אצל אימו - פתוח ללא ניילון או קופסא- והיום....הכל סגור!!!!

ציפי ג

New member
מעניין מה תגדנה כלותי

אצלי בלאגן זה ענין של פרנציפ. כבת לאם חולת נקיון, העדר סדר הוא משהו חשוב לי מאוד שאני שוקדת על טיפוחו בעקביות רבה. למזלי יש לי חמישה בנים ששמחים לעזור לי בשקידה על העדר הסדר. רק בעלי מקבל מפעם לפעם התקפת סדר ונקיון. (לנקות אני דווקא כן מנקה, אבל סדר? למה צריך בדיוק את הדבר המיותר הזה?)

מילא חמותי... אבל הגבר!

חולה סדר וניקיון. מגיע הביתה ומתחיל לסדר. מדגדג לו באצבעות. התקשרתי עכשיו לבדוק מה שלום החולה והאח הרחמן- הוא עומד ומגהץ. יופי טופי. (וזה אחרי שהוא סידר את החדר של הבנות, ענין שאני נמנעת ממנו באופן עקרוני!)

אביא

New member
תמחקי מהר הודעת תועבה זו

רעיתי עוד עלולה לקבל רעיונות.

ציפי ג

New member
מחר הוא יכול לשמור על הילד אצלי?

גם יובל היה מוכן לעשות יותר. אבל כפי שהעדתי על עצמי, זה פרנציפ. בלאגן מחוייב הרצון. ועל פרנציפים הוא למד לא להתווכח איתי.

הוא כבר במשרד...

אבל אני אמסור לו את בקשתך. מה לעשות- הבנאדם פשוט מסדר. לי יש את פינת הבלאגן שלי ליד נמיטה ודי דיינו.

הגנובה

New member
תודה לכולכן!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שואלת מכיוון שחמתי התעלתה על עצמה בנושא זה - יש לי מליון סיפורים לספר על נושא הניקיון!!! זה היה גורם למריבות איומות בינם לבינינו - למרות שאני מאוד נקיה... אבל לא עמדתי ב"סטנדרטים" שלה! תבינו - היא ניקתה תמיד רק "מלמעלה" - איפה שלא רואים לא צריך לנקות - מכירות את זה? יום אחד היא נכנסה אלי ולא מצאה מה לאמר על הניקיון. היא הסתובבה חצי שעה בבית ובסוף פנתה אלי ואמרה - את יודעת שהמנורות שלך מלאות אבק?! הסתכלתי עליה - זה היה השלב שלא עניתי לה עדיין (שלב שנמשך 15 שנה) - אבל בעלי התנפל עליה ואמר לה שאם לא נעים לה לראות את זה - שתסתכל רק בטלויזיה!!! אתן באמת חושבות שהיה אבק על המנורות? - ואם כן - איך היא ראתה אותו? המנורות על התקרה ואם יש אבק - הוא נמצא במקום כזה שלא רואים אותו! אבל סמכו על עיני הרנטגן של חמתי!! היא תראה אבק "ראס בין ענו!!!".

גנובית,../images/Emo124.gif

תשאלי אותה ככה בשקט בשקט לתוך האוזן: (כמו הילד מה"בנתיים סוגרים את המים"
)
: "מה דעתך בעד תשלום סימלי כמובן, לנקות אצלי פעמיים בשבוע
" ההההההה
"ובא לציון גואל, כך גם תנקה וכך גם תפקח על אופי וצורת הנקיון" תנסי בובה ותראי מה תגובתה

הגנובה

New member
סיגלי

הבעיה איתה מהבחינה הזאת נפתרה - היא לא באה אלינו בכלל! - היא לא היתה אצלנו בבית כבר שנתיים!!!! היא אמרה לבעלי שהיא תבוא לביתנו רק כשאני כבר לא אהיה בו. כב אמרתי שהיא רוצה שנתגרש?

גם אצלי כי המדרגות הורגות אותה../images/Emo70.gif

ורק בגלל זה רוצה להשאר על קומות . אם היא באמת ובתמים רוצה תתגרשו , זה כבר לא חמה זאת בטטה יבחושית בהתגלמותה. (אותה בהחלט הייתי מטביעה בחבית נפט
) (וואו רק שלא יבואו לעצור אותי כעת
) אפשר לכבד הכל וזה לגטימי כשחמה מתעמתתת, מקללת, חמה וכו´ אבל קו אדום אחד וברור: ילדים קטנים לא מערבים ובהחלט לא מרעילים.
לא מביאים כטבו למערכת יחסים אולטימטום לגירושין
בושה וחירפה לכזו חמות.

הגנובה

New member
כבר מזמןה פסקתי לקחת ללב כל

שטות שלה.... וחוץ מזה - הנקמה המתוקה ביותר - בעלי ואני חיים כמו זוג יונים ויש לנו משפחה נהדרת ואוהבת!!! היא לא יכולה לסבול את זה! אם היא רואה את בעלי מנשק אותי - היא עוברת לחדר אחר... זה עושה לה רע...כנ"ל אם הילדים מחבקים או מנשקים אותי... היא נהיית ירוקה מקנאה - זו נקמתי!!

ציפי ג

New member
לה להתעצבן?

אני הייתי מביאה לה סמרטוט. פעם לחמי היה מה להעיר על איך שקצרתי לבעלי את המכנסים. אמרתי לו : לא ידעתי שאתה יודע איך לקצר מכנסים, להבא את כל המכנסים שלו אני אביא אליך לקיצור. בזה נסתתמו כל טענותיו.

חלילה מלהתעצבן, ../images/Emo24.gif

הלוואי עלי חמות כזאת. שתבוא כל יום ותנקה לי עד אובדן הכרה
אצלי חמותי תמיד צוחקת כשאני מגיעה
(למה אין אייקון של ברונטיות גם? אפליה
) "למה הפתעת אותי?, לא עשיתי פנלים השבוע" אפילו גיסתי הרחוקה בצפון מבקשת שאודיע לה כשאני מגיעה בכדי שתספיק "לעשות פנלים".

שוני3

New member
חמתי שוטפת את הבית 3 פעמים ביום

כל הילדים כבר גדולים והיא חיה עם בעלה והבת הקטנה שכבר בת 15. היא לא עובדת וכל היום היא רק מנקה ומבשלת לגדוד והיא שוכחת שהם רק 3 אנשים בבית! מרוב שנקי אצלה בבית זה דיי מפחיד לאכול בסלון שלא יהיו חס וחלילה פרורים, אסור להכנס למטבח שלה ושלא לדבר על לחמם אוכל במיקרו או להכין סנדוויץ´. כל עוד היא לא מתערבת בנקיון אצלי בבית אז אין לי בעיה. את האמת אני לא מזמינה אותה הרבה אלי כי הבית שלי לא מבריק כ"כ כמו שלה ואני בטוחה שהיא תקבל חום כשהיא תראה אותו ובאמת שאין לי כוח לנקות כל פעם לפני שהיא מגיעה ובמיוחד שהיא חושבת שיש לי את הזמן אבל ממש אין לי, אני מגיעה הבייתה בערב מכינה לאכול, רואה טלויזיה, או שיוצאים או שהולכים לישון ואת זה היא לא ממש קולטת והיא ממש נכנסה לשוק שאמרתי לה שאני מנקה בערך פעמיים ובמקרה הטוב שלוש פעמים בשבוע. מצטערת על האורך.

בולי27

New member
מפחיד לאכול בסלון?

6 שנים עם בעלי, אני יכולה לספור על שתי ידיים את הפעמים שישבנו בסלון (גם בלי אוכל).... האם יש לחמותי סלון באמת? או שזו רק שמועה ????

שוני3

New member
לא רק לאכול...

גם מפחיד לשתות קפה עם עוגה, שלא יפלו פרורים בטעות.

יש שואב מיני של רכב ../images/Emo8.gif

וככה לבוא איתו ולהניח אותו לצידכם. בתום אכילת העוגה להפעילו ולשאוב סביבכם. (רק שלא תשאבו לה בטעות אתת הניילון שמכסה את הסלון
) אימאל´ה איזה פחד !!
(מה פחד? גם אני בטח לא רחוקה ממנה ובטוח מצטיירת כך בעיני חמותי. מצמרר, אני רצה להפוך את הבית)

למעלה