אז להשתמש בקבצים ששלחת לשנות גודל במה יש בקוד URL אותו צריך לשנות? שיילך לכתובת הבאנר שלי
L lir67 New member 15/6/13 #21 אז להשתמש בקבצים ששלחת לשנות גודל במה יש בקוד URL אותו צריך לשנות? שיילך לכתובת הבאנר שלי
G gil14 New member 15/6/13 #22 להשתמש בשלי צריך במקביל לשלוח לאתר קישור לדף הנחיתה והם שותלים אותו. דבר חשוב, הפריים רייט (frame rate) של הלואדר צריך להיות כמו בבאנר
להשתמש בשלי צריך במקביל לשלוח לאתר קישור לדף הנחיתה והם שותלים אותו. דבר חשוב, הפריים רייט (frame rate) של הלואדר צריך להיות כמו בבאנר
G gil14 New member 15/6/13 #24 ממש לא אתה שולח לאתר את הלואדרים כמו שהם ובנפרד שולח להם קישור לעמוד הנחיתה, ואנשי האתר גורמים לזה לעבוד
ממש לא אתה שולח לאתר את הלואדרים כמו שהם ובנפרד שולח להם קישור לעמוד הנחיתה, ואנשי האתר גורמים לזה לעבוד
L lir67 New member 17/6/13 #27 שאלה אם אני עושה publish אצלי במחשב ל Loader הבאנר כבר מאוכסן ועדכנתי את הכתובת והמידות זה אמור לעבוד כבדיקה? כי ניסיתי וזה לא עובד אבל אולי זה לא אמור לעבוד
שאלה אם אני עושה publish אצלי במחשב ל Loader הבאנר כבר מאוכסן ועדכנתי את הכתובת והמידות זה אמור לעבוד כבדיקה? כי ניסיתי וזה לא עובד אבל אולי זה לא אמור לעבוד
G gil14 New member 17/6/13 #28 הלואדר אמור להעלות את הבאנר אבל הלחיצה כמובן לא תוביל לעמוד הנחיתה. כמו כן הלואדר הזה יעבוד רק עם as2
הלואדר אמור להעלות את הבאנר אבל הלחיצה כמובן לא תוביל לעמוד הנחיתה. כמו כן הלואדר הזה יעבוד רק עם as2
L lir67 New member 17/6/13 #29 אני יכול לשלוח לך לואדר אחד לדוגמא? זה לא עובד לי אשמח אם תוכל להעיף מבט על זה שלח לי מייל ל [email protected] ואשלח לך בדואר חוזר
אני יכול לשלוח לך לואדר אחד לדוגמא? זה לא עובד לי אשמח אם תוכל להעיף מבט על זה שלח לי מייל ל [email protected] ואשלח לך בדואר חוזר