יש למישהו נושא נייטרלי וקליל להעלות

lala897

New member
יש למישהו נושא נייטרלי וקליל להעלות

רק כדי לשטוף את המוח ולרענן אותו?;- אני רוצה להגיב פעם אחת ב-'וואלה אתה צודק! איך לא חשבתי על זה קודם!':-

lala897

New member
התכוונתי לשים את ../images/Emo8.gif ואת ../images/Emo9.gif אח"כ

לא יצא לי- סורי.

מתנדב

New member
וואלה את צודקת....

איך לא חשבתי על קודם?

tamarhp

New member
יש לי

יש לי בעיה סבוכה, שאני מתלבטת בה קשות. באיזה שמפו אני צריכה לחפוף? יש לציין שהשיער שלי מתנפח, גלי-מתולתל, דליל, ויש לו נשירה. אשמח לקבל המלצות.

Vdrums

New member
אני ממליץ על פאנטן פרו ויטמין

עם ויטמין P לחיוניות וויטמין B לברק. קרחת מובטחת תוך שבועיים אם לא תחזירי את המוצר תוך 14 ימים עם הקבלה.

קחי TIMOTEY

אם את מכירה בכלל. בכל מקרה אני ממליץ מאוד לזרוק כל פנטן פרו וי או הד אנד שולדרס שנמצא בביתך- ומהר! השמפו שכביכול אמור למנוע קשקשים עושה בדיוק ההפך- גורם להופעתם!(במיוחד הד אנד שולדרס- פנטן פחות).

tamarhp

New member
אממ...

פנטן דפווווק! הד אנד שולדרס זה מה שאני משתמשת עכשיו.. הכי טוב היה נטורל פורמולה לשיער גלי - הוא היה מעולה! אבל הוא לא היה נגד קשקשים אז הייתי צריכה להפסיק להשתמש בו..

lala897

New member
תראי-

לשיער מתולתל יש נטיה להיות יבש. כלן את צריכה שמפו מיוחד לשיער יבש\מתולתל. אבל בעיקר צריך מסכה לשיער נגד הנזקים של האקלים- את צריכה לשים את זה לשלוש דקות אחרי החפיפה.ו- תקני לדעתי קרם לחות לשיער ותשימי קצת אחרי המקלחת. לי יש גם שיער מתולתל וזה מה שאני עושה. דרך אגב אם את צריכה קצת שיער אני יכולה להלוות לך יש לי מלא מלא שיער..

סבבה.

מוזיקה! מה אתם שומעים? אגב, יש ברסלבים בקהל? יש לי קונטרס שלהם ביד, והדברים שהולכים שם...(אולי אח"כ אביא כמה... "דברי חוכמה").

לפרט על המוסיקה? קצת ארוך...

נגיד ת'עיקריים, טוף
אבריל לאבין, החבר'ה (כדאי לכם לנסות...גם לחילוניים יש להם שירים מגניבים
),הדג-נחש, סבלימנאל, עברי לידר (אנמי יודעת שזה נשמע פלצני...אחותי משוגעת עליו ואין לי ברירה...),מוניקה סקס....

אמממ....יש לי רעיון../images/Emo70.gif

בואו נעשה פישת צ'אט...יכול להיות נחמד...מה אתם אומרים

lala897

New member
מוזיקה!!

לועזי- אוהבת בעיקר... רוק!! וגם שירים שחורים. אני אוהבת איך שהם מדברים יהודי- ר ק קרליבך.

Vdrums

New member
אפרופו מויזקה,

מי פה הולך לאחת ההופעות של משינה?

tamarhp

New member
האמת

אני ממש לא מבינה במוזיקה. אני לא יודעת להבדיל בין כל הסוגים, ואין לי מושג מה זו מוזיקה שחורה... כעיקרון אני שומעת כל שיר שאני אוהבת, אין לי להקה או זמר אהוב. אני מאד אוהבת מוסיקות איריות, ואת המנגינות והשירים של אניה (אם מישהו מכיר) ואין לי התנגדות גם למוזיקה קלאסית.. אני פשוט שומעת כל שיר שמוצא חן בעיני. אה - ואני שונאת מוזיקה מזרחית. חוץ מכמה שירים בודדים.

תורי!

מוזיקה...
אלו היוצרים\זמרים\להקות שאני שומע הכי הרבה.. קודם בעברית(זה נשמע יותר טוב): משינה, פורטיסחרוף(וכל אחד מהם בנפרד-במיוחד את ברי), היהודים, אביב גפן, אינפקציה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, תיסלם, יזהר אשדות, ירמי קפלן, איפה הילד(וגם חמי רודנר לבד...), כנסיית השכל, שלום חנוך, רוקפור-אלו בעיקר. ולא בעברית... כרגע: The gathering, Symphony X, Dream theater, Sonata arctica, Tristania, Iron maiden, Metallica. להמלצות יש לפנות אלי במסרים...

למעלה