יש למישהו נושא נייטרלי וקליל להעלות

lala897

New member
יואו קטעים-

אני לא מכירה פה שופ שפ חוץ מאביב גפן והיהודים. פחחח באמת הרבה זמן לא הייתי בעניני מוזיקה(אני שומעת את אותו דיסק מטומטם כל היום)

lala897

New member
הי יש פה מישהו שמבין באוכל, בריאות.

אני צריכה עיצה. הבעיה שלי שאני אוכלת בצורה הכי לא מסודרת עלי אדמות זאת אומרת יום אחד אני אוכלת בצורה אינטנסיבית כמו משוגעת וכשאני לא אוכלת אני חושבת שאני צריכה אוכל דחוף(כמו אתמול) ויום אח"כ אני אוכלת ארוחת בוקר וחצי ארוחת צהרים עד 12 בלילה פתאום אני נזכרת שאני בעצם רעבה אבל.. אין לי משהו נורמלי לאכול אז.. לא אוכלים. זה מהזה לא בריא. ומה שקורה זה שזה משפיע על כל מערכת העיכול והבטן שלי נהית מליאה בועות ותפוסה חצי יום ואני בקושי יכולה לזוז. אז.. יש מישהו פה שיודע מה צריך לאכול קודם ומה אח"כ כדי שזה יהיה טוב לבטן וכאלה מן סוג דברים? לא יודעת איזהשהוא סדר. יש כל מיני כללים בקשר לזה.

מתנדב

New member
דבר ראשון את צריכה לשמור על ארוחות

מסודרות... דבר שני, זה לא בריא לאכול בליילה, זה משמין מאוד דבר שלישי, אם בין הארוחות את מרגישה שאת עדיין רעבה ורוצה לנשנש משהו, תקחי איזה פרי, (פירות זה מאוד בריא ולא משמינים), אבל לא ממתקים...

lala897

New member
הבעיה שלי זה לא השמנה-

אני באותו משקל כבר איזה 4 שנים. למרות שאני אוכלת שכמו פרה. יש לי מזל בקטע הזה. דרך אגב פירות כן משמינים(אני יודעת מחברות שלי ) מותר לאכול משהו כמו שתי פירות ביום. זה לא בריא לאכול בלילה? טוב שאתה אומר לי כי אני תמיד אוכלת בלילה. תודה.

למעלה