"יש למישהו רעיון למשימה?"

"יש למישהו רעיון למשימה?"

מי מאיתנו לא היה במצב הזה? נוור, אמת או חובה ושלל משחקי משימות אחרים, כולם נורא נהנים עד שמגיע החלק הקריטי... המשימה. (טאם טאם טאם |אפקט דרמתי|) ופתאום מתגלה האמת הנוראה, לאף אחד אין רעיון טוב למשימה לאומלל שמזלו הרע גרמו לכך שהוא יפול בגורל ויבצע משימה. מכאן עלה הרעיון - הרשימה השלמה של משימות הנוור! ממויינת על פי רמת אכזריות. וכמובן שהמקום הראשון שחשבתי על לבקש בו סיוע הוא הפורום הזה, תרגישו חופשי להתעלל במפסידים עתידניים. (שכנראה יהיו אתם.) טוב, זה לא לגמרי נכון, כבר פירסמתי את זה באותו ניסוח בדיוק בפורומים של רוקי ואולי גם בפורומים אחרים, אבל תתמודדו.

כולם,

כעיקרון אחרי שתהיה כמות מרשימה של משימות אנחנו נאסוף את הכל בקובץ וורד, נמיין לפי אכזריות, ונסמן כל משימה לפי מספר דברים. (בין היתר: קבוצת גיל, שעת משחק, אביזרים מיוחדים, שיתוף אנשים אחרים, מקום משחק ודברים דומים)

rny123

New member
טוב הבסיסי ביותר:

כמה שוטים של וודקה ואז: ABC אחורה, כל טעות שווה שוט נוסף.

rny123

New member
עוד כמה

סיבוב וצביטת פטמה ע"י כל משתתף (לבנים [טוב גם לבנות{כששיכורים הכל הולך}]).

אם יושבים על שפת הים...

בלילה קר במיוחד זה אכזרי- רחצה בעירום בים (ודלקת ריאות למחרת)

נועינה

New member
נו יופי.

אני רק מקווה שלא יצא לי לשחק אתכם נוור. אני לוזרית לגמרי במשחק הזה. ף.

noname202

New member
*סומנת*../images/Emo128.gifמאוחר מדי.

אני כבר רואה את הבאה שמקדישה פה שיר אהבה..
רק צריך להחליט למי

T a M a R a 2

New member
המממ....

טוב, לא הגבתי כאןהרבה זמן אבל אני אעשה קאמבק
אני אישית מתנגדת לכל משחקיי המשימות האלו, בעיקר שהם שיטחיים ומפגרים כמו שהם בדרך כלל. אני חושבת שזה דפוק להגיד לאנשים שיתנשקו או משהו דומה וכל כך להתרגש מזה, ובכלל- אני חושבת שזה דפוק שיגידו לי עם מי להתנשק או להחליף חולצה או כל משימה דפוקה ואחרת... מילא אם יש משהו מצחיק כמו לרדת למטה, לעצור מונית ואז להגיד סליחה ושהתבלבלנו או דברים בסגנון, אבל מכיוון שבדרך כלל זה אל קורה והמשחקים האלו שטחיים בטירוף אני מתנגדת להם.

טוב,

בטח שזה שטחי, יש משהו שעושים בוונאבי-מסיבות שהוא לא שטחי? וזה כיף ולרוב אנחנו מגוונים, אצלנו אין מצב שזה כל הזמן רק להתנשק עם ההוא או להתנשק עם ההיא. יש לנו משימות כמו עשיית דיבוב של סרט פורנו איטלקי, עשר תנוחות עם בגדים, ללכת אלנשים אקראיים ברחוב ולחבק אותם ואז להגיד "אוי, סליחה, חשבתי שאהת מישהו אחר", לרדוף אחרי מישהו עם כלב בצרחות "כלבת! כלבת!" ודברים מטרידים אחרים.

משהו שחברות שלי עשו בחבילה עוברת..

"תחקה את ג'ייסון שר לתומר יום הולדת שמח". תומר זו אני. ג'ייסון הוא המורה האידיוט למתמטיקה. היה מצחיק
מה שכן, צריך גם רעיונות לאמת.. באמת תמיד נתקעים

נועינה

New member
וואי

אם כבר לעצור מונית...אז להכנס ולהגיד לנהג שייקח אתכם לגן עדן. הוא ייקח אתכם לגהה במקום.

למעלה