"יש למישהו רעיון למשימה?"

*שתי

רק פה אני מרגישה בנוח לעשות את זה

Nimst

New member
ממ..

השתתפתי לפני כמה שנים במשחק נבר די מוצלח, אני מנסה להזכר מה היה שם. היה ללקק אוזן של מישהי (או מישהו?), היו כל מיני משימות עם קצפת ממיכל (הם היו אמריקאים, אז אולי זה באמת מצרך חובה בכל בית שם כמו שרואים בטלויזיה), היה לשיר לפני כולם. טוב, הזיכרון שלי לא משהו. אבל תקנו מיכל קצפת ותהיו יצירתיים. או אלכוהול, אבל קחו בחשבון את הסביבה.

Ideas

יש את הקלאסים שמערבים השפלות שבהם לא נדון יש את הקלאסים האדיוטים (לך תצלצל לשכנים ותבקש להשתמש בשירותים) יש את השימושיים ("מעכשיו אתה סותם"-נאמר לי "מעכשיו את לא מעשנת" נאמר למעשנת כבדה וכו) ויש את המשימות הכנסיות (מלשון כנס) כמו לשגע מוכרים בכנס לגנוב את התג של אורסון סקוט קארד להסתובב עם שלט "אני טרקי" בכנס לא של סטאר בייס. לרקוד את הטיימוורפ באמצע כיכר דיזינגוף להלביש מישהו בבגדים הזויים (לא בהכרח קרוס דרסינג) להכריח אותו לבשל לך משהו חיוני בעתיד. להכריח אותו לעשות קפה בדיוק כמו שאוהבים ושהוא ינחש איך אוהבים (טרטור למטבח עשרות פעמים) לשבת שאר הערב עם רצועה על הצוואר ולקשור אותה לדלת הכניסה (או לעמות התאורה) וכשפונים אליו לעשות "קוקריקו אני חתול בהסתכלות פסיכיאטרית"

ותודה לפורום מסיבות פארק הישן -

הנה הרשימה לא כולל מה שיש כאן ואת ההצעות שלי. כדאי לציין שזה אחרי צינזור של משימות שנראו לי בעלות אופי מיני *מדי* או אכזריות פיזית *מדי*

יותר מידי תווים, מצורף קובץ.

יש לציין גם את העובדה שזה עדיין לא מסודר לפי רמת אכזריות או שום דבר אחר אלא בסדר רנדומלי.

avinoam edry

New member
לתת למישהו להוכיח את השערת גולדבך

בלי להגיד לו שזו השערת גולדבך (ניסיתי את זה אבל חבר שלי )

ailag

New member
לספור מ 20 עד 1 בבינארי (i--‎)

לא כולל מספרים ראשוניים. אתם משחקים אמת או חובה?

למעלה