יש מדליית ארד באיגרוף !!!

daskaliano

New member
יש מדליית ארד באיגרוף !!!

שחאדה מנכל האיגוד אורח יש מדליה ארד לישראל - 2005/08/05 03:14 חברי נא לכנס לאליפיות בחול באתר ולראות סופית תוצאות נבחרת ישראל לנוער באליפות אירופה לנוגר שהתקיה באסתוניה 29-7 עד 7-8-2005 ברכות למתאגרף יוסף עבדאלגני ומאמנו מחמוד תרשחאני ואהרון אקסלרוד שעשו עבודה יפה . עד היום נרשמו 3 הישיגיים בינלאומיים לנוער : אולג אורדנקו - כפפות הזהב בת ים 1999 מדליה ארד באליפות אירופה לנוער קןרואתיה רומן גריברג מכבי כפפות הזהב חולון מדליה כסף באליפות העולם בהונגריה 2000 קוסתנתין ינובסקי - מכבי כפפות הזהב חולון מדליה כסף באליפות אירפה לנוער 2001

daskaliano

New member
כולם מוכרים קרבות בכל הליגות ידידי

גם בעולם כשעולה מתאגרף ישראלי ויש מולו רוסי או אוקראיני או מה שלא יהיה, לא משנה אם הוא ערבי הם נותנים את הקרב בכל מקרה ליריב.

תקשיב עכשיו טוב דסקליאנו

בכל העולם מוכרים קרבות בחובבני אצלנו נותנים קרבות אז יש הבדל

ג'וקר צודק

בכל העולם מוכרים קרבות אז גם פה? זה מזכיר לי שהייתי נכשל במבחן לפני 3 שנים הייתי בא לאמא שלי ומראה לה את המבחן ואז הייתי אומר לה - אבל כל הכתה נכשלה.אז היא אמרה לי - אותי זה לא מעניין מה קורה עם כל הכתה ככה גם פה

MikeTyson

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי שזה רק אצלי

daskaliano

New member
מבכיינות לא בונים מנהיגות ידידי

תתחילו להתאמן כמו חיות עם רעב בעיניים. אז תעלו כמו קילרים לזירה ולא תקבלו מכות מהערבים.

BROWN BOMBER

New member
גם אני יודע על מה אתה מדבר...

ותאמין לי שזו לא הסיבה שהצברים לא עוסקים באיגרוף... אתם אפילו לא מגיעים למועדונים .. למה ??? קשה ומשעמם ??? מה ??? העמידו אותך מול מראה ונתנו לך עונש ?? לתרגל מכות ותרגילי הגנה עד שיהיה מושלם ??? או שהרקידו אותך על חבל במשך שעה ???

תתפלא אותי לא הרקידו

אני השתחררתי לא מזמן מהצבא לפני הצבא עשיתי קרב בחובבני והפסדתי..... תנחש למה? עכשיו אני לא רוצה לחזור לשם יותר

daskaliano

New member
אחרי כמה זמן עשית קרב ?

לפי הכרטיס אתה בן 21. אם השתחררת לא מזמן אתה מתאמן בערך שנה. אז מה אם הפסדת ? מה קרה ? אם היית רציני ורעב מבפנים לא היית מוותר ועולה עד שהיית מצליח. איפה ומתי עשית קרב ? תן תאריך ותחרות ? אתה בבוגרים אז השתתפת באליפות לבוגרים ? כי לא ראיתי את שמך באליפות לפני שנה. אצל מי אתה מתאמן ?

תראה

אני בן 21 והשתחררתי לא מזמן התגייסתי בגיל 19 ועשיתי קרב ממש לפני הגיוס זאת אומרת עשיתי קרב לפני שנתיים וחצי אני לא מעוניין לכתוב שום דבר נוסף על העיניין כדי לא ליצור שוב מריבות ובעיות בנושא אם תרצה תשלח לי לאיימיל [email protected] ואני יענה לך בהבטחה

BROWN BOMBER

New member
האאא... נעלבת...

מכרו את הקרב שלך לאיזה ערבי... אז מה איכפת לך מה השופטים עמרו ??? אני אישית ...אחרי כמה מקרים כאלה החלטתי שלא מעניין אותי מה עומרים השופטים ... הייתי מגיע עם מטרה להביס את היריב... לא סתם לנצח... לתת לו לחבוט באוויר, לעצבן אותו עד שהוא מתחיל להחליף צבעים ולא בצורת התגרות מכוערת ביריב... אלה בעליונות משמעותית עליו ... פשוט הייתי נותן ליריב בדיוק את ההיפך ממה שהוא רצה... כרצה להתקוטט - לא הייתי מאפשר לו כשרצה לנוח אחרי התקפה - הייתי תוקף אותו כשרצה לנקום בי - היה פוגע באוויר כשהיה אגרסיבי מדי - גרמתי לו להראות כמו הומו בזירה... תהיה בטוח שנהניתי מכל רגע... ולא מעניין אותי מה יגידו השופטים... חשוב מאוד שהיריב ידע שהפסיד... אז לשופטים יהיה קשה להתווכח אתו...

אתה צודק

אין לי ממש זמן בשביל הפורום הייתי כאן יותר מדי אני חייב ללכת לעבודה <כן עבודה אני מאבטח בבית קפה בתל אביב> בעיקרון אתה צודק אבל אני התרגזתי שדברים כאלה קורים אחרי שהתאמנתי 3 שנים לקרב הזה מגיל 15 ! לילה טוב ותשלחו לי לדואר האלקטרוני שלי

daskaliano

New member
דברי חוכמה. אל תפסיק חזור להתאמן

עזוב אותך מקטנות. אל תכנס לפינות של למי נתנו את הקרב. פגשתי את אירה אחרי הקרב עם הגר. ותאמין לי שהשיפוט שם היה גרוע. היא בכלל לא היתה מוטרדת היא עלתה לעוד קרב ואמרה שיבוא היום ותעשה קרב גומלין. כך צריך לחשוב וזו הדרך להתקדם ידידי. אם לרוי ג'ונס מכרו או נתנו קרב אז מי אנחנו ?

BROWN BOMBER

New member
ולא רק זה...

אחרי הקרב עם הגר אירה הסתערה ישר לקרב נגד נטליה... הקרב נערך בעפולה ונטליה ניצחה... אירה הפגינה אומץ רב ולא פחדה מהיריבה הקשוחה ביותר שעמדה מולה איי פעם..

BROWN BOMBER

New member
daskaliano צודק 100% ...

איך תראה צברים עם אתם לא מתחרים ??? מלרוץ מהמחשב לטלוויזיה ובחזרה לא יצא ממך אלוף... לא משנה כמה קרבות איגרוף תראה... אז יאאללההה !!! להזיז את הטוחאאאסים ולהתחיל לעבוד.... אבל באמת לעבוד... לא פעמיים בשבוע במכון... כל יום ב 5:00 בבוקר על מסלול הריצה לאיזה 6, 7 קילומטר על ההתחלה... נראה כמה זמן תחזיק עד שתעבור לשלב הבא...

למעלה