יש מדליית ארד באיגרוף !!!

daskaliano

New member
איגרוף זה לא פיקניק למפונקים

צבר אין לו סבלנות, הוא רוצה מיד לדעת הכל וללמד את המאמן שלו. הערבים באים מהרחוב ולא מפונקים, הם חזקים מהחיים שלהם ביום יום ולא אוכלים מגיל שנתיים מקדונלדס. הם באים להתאגרף ומשקיעים זמן וכוח בזה. ישראלי מגיע לחוג של 3 פעמים בשבוע ועל קרבות אין מה לדבר. ילדים צברים יושבים מצאת החמה עד צאת הנשמה מול המחשב ומתאגרפים במחשב. אלה החיים וזו המציאות. מי שכפות ידיו הן של פקיד לא יחזיק טוריה ויערבב מלט אם הוא לא חייב.

daskaliano

New member
תפרסם מכון איגרוף כמה צברים יגיעו ?

אם יגיעו אליך 10 אתה מאמן מצליח. האמן לי היו תקופות של שנים שהמאמן בנהריה אימן שנים בחינם ילדים שהעיריה שלחה אליו. כולם נשרו אחרי פרק זמן קצר. הרוב הולכים לקאראטה אח"כ לדברים דומים יענו אקזוטיים והמיעוט איגרוף תאילנדי וקיק בוקס. איגרוף - מחוץ לתחום לישראלים עוד לפני שהם מכירים את הענף. אין קשר לשחאדה ידידי .

garey

New member
רביב סימן טוב הצברים מפונקנקים

זה לא אומר שרוב העוסקים באומניות הלחימה מפונקים ,כלל וכלל לא, אבל כדי להביא תוספת כוח לאיגרוף ,או לכל נושא אומניות הלחימה , ברובובלא מגיע ועם מגיע אחרי 2-5 שעורים נעלם , 1} אין חשק וכוח להמשיך 2}אין כסף 3} שאין את כל זה למה שימשיך ,ילך לכדורגל כדורסל ואולי?? {גם שם יתפנק} הצבר שאתה רוצה, כמוני וכמותך, הם בודדים ,ומעטים במדינתו , לא יעזור אלה עם יעשו טיפול שורש מהיסוד,בכלל הספורט לא רק באומניות הלחימה, זה אומר שהדג ..................ולאחר מכן באופיו של הצבר, קבל זאת כי זה מה שאנו לצערינו הרב ,ואלו גם התוצאות שאנו מביאים בארץ ובעולם ,בפרט???????????????????

joker89

New member
אני

יש לי מנטליות של צבר.. עליתי בגיל שנה ...זה תלויי בנפש האדם וגם בחיונוך...אני מרגיש צבר לכל דבר..

BROWN BOMBER

New member
ואתה מתחרה באיגרוף חובבני אני מבין.

כל הכבוד... איפה אתה מתאמן ??? בחיפה אצל איציק איתן ???

MikeTyson

New member
גרי (ג'וקר) הוא מתאגרף מצוין

מתאגרף בחובבני, ואחלה של מתאגרף
הוא גם הופיע בזירה פעם אחת מול דניס ירמולין

garey

New member
מייקי דברתי בהכללה כוללת לגבי

ענפי הספורט בכלליות ,מדוע הצבר לא מגיע להשגים , ואתה יודע מה גם השגי אומני הלחימה לצערי זעומים , בוא נשים את כל הקלפים על השולחן ותיראה , כמה אלופי עולם יש לנו? כמה אלופי אירופה יש לנו ? כמה מדליות זה ב הבאנו ? לעומת שאר מדינות העולם ? העם אלו הישגים כן בודדים על כף יד אחת , עכשיו יעוטו עלי כעל טרף למצוץ את דמי ,למה כי הצדק איתי , אין לנו את היכולות יש לנו אותם אנו לא מישמים אותם , צה"ל הוא הצבא בין הטובים בעולם אולי הטוב ביותר , מה בחו"ל הם עשויים מזרע או דם אחר לא ,המודעות להצלחה היא זו שמניעה אותם ,והצלנו ההיפך הפינוק הוא שמרדים אותם {לא את רובם } אבל 90% לצערי ולצערך, יש לנו איזה טיסון קטן לא יש לנו איזה עלי קטן לא למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה