יש מה לעשות עם פתיון זבוב?

ramihann

New member
חברים, תודה על כל המחמאות

עשיתם לי את היום - תודה לכולם. אגב, זו לא נקראת אצלי "כתבה מושקעת". אתם עוד תראו מה קורה כשנחה עלי המוזה!!! לגבי השאלה על המגזין "אל הים" - נכון מאוד, זה התחיל (עד כמה שאני יודע) כעלון של התאחדות הצלילה - יוזמה של איש ססגוני ונחמד בשם אילן גור, שהיום עורך ומוציא לאור (יחד עם אשתו היפה ז´אנה) את מגזין האוכל "על השולחן". מתוך "אל הים" הסתעף מגזין דיג קטן ונחמד שנקרא (איך לא) "דגים - העיתון לדייג החובב", והיה לי הכבוד לכתוב שם מספר כתבות. למרבה הצער, העיתון התקפל אחרי תקופה קצרה יחסית. אני שומר אצלי חלק מן הגליונות למזכרת. אז שוב תודה לכולם על הפירגון והמחמאות, ואני מבטיח שעוד תשמעו ממני.

zoharfi

New member
יש אולי אפשרות לצלם את הגליונות ממך

זה יכול להיות מאוד מעניין. אני גם מוכן לסרוק אותם שיהיה גיבוי דיגיטאלי לנייר המתפורר... תודה, ואם לא אז גם תודה.

FLY FISHING

שלום לכולם ! שמי עינב ... חבר חדש בפורום ... ואכן ... גם חובב דייג מושבע . רציתי רק לציין משהו בקשר לכתבה הנהדרת בקשר ל - fly fishing שאכן אפשר גם לדוג בצורה כזו במים של ים . לי היתה ההיזדמנות הנהדרת לדוג כך בחופי הים האטלנטי בארצות הברית . ואכן ... זוהי חוויה שלא היכרתי לפני כן . ניסיתי גם בארץ ליד קיבוץ דפנה אך לא נחלתי הצלחה . כמו כן גם שמחתי מאוד לגלות שיש פורום דייגים חובבים בארץ . עינב .

joko7

New member
ובכן עינב,ברוך בואך לכח הלוחם

ברוכים הנמצאים

נראה לי שהיום או מחר בצהרים יהיה נהדר לדוג .אולי אני אעשה גיחה לחופים

למעלה