יש מחר

crazy dead cat

New member
יש מחר

משהו בשברולט
או שעדין לא עושים מסיבות ברביעי

הכבוי

New member
הממ.... כשקראתי את הנושא של ההודעה

חשבתי: "או, יופי, יש מחר. השמש תזרח, הציפורים יצייצו (לא אחרי שאנשים מראש העין ירעילו אותן בפארק), מור תמשיך לקבל מעל 90 בכל מבחן וברוך לא לא יחלק לפרשי האפוקליפסה תה ועוגיות. אבל אז קראתי את תוכן ההודעה, ואז אמרתי: "נו, טוב, אין מחר. בעסה... טוב, חזרה לפוטושופ."

NiGa

New member
אם כבר פוטושופ -

לכל יצרני הסטיקרים למיניהם, אם תוכלו לייצר לי סטיקר כלשהו שבו נאמר: Got Milk? No, But Here´w The Cow. פליייייייייייייייייז?

NiGa

New member
:|...

אולי בכל זאת? משהו עם פונט שמן ומגושם או לא יודע מה... אני מנגן, כותב חאווה, שר...לא מצייר! אם הייתם אומרים לי תעשה סולו על פרה שאין לה חלב - סבבה! אבל עיצוב וכאלה - אין לי את הטאץ´, לצערי... כאילו... משהו שהכתב יהיה מאוד ברור, זה כל הקטע... ו... זהו
מה שכן שי- התמונות שלך מדהימות! קבל ח"ח (קיצור של חחחח, כדי לחסוך 2 ח)

Darakan

New member
אבלך ח"ח זה בכלל חיזוק חיובי ../images/Emo4.gif

אה ותודה! אהממ והסטיקר הזה, סתם שיעמם לי...

NiGa

New member
האמת, בהסתכלות שניה -

זה חמוד לעאללה אבל בכל זאת אני צריך שהכתב יהיה יותר ברור... הכבוי, ניר, איפה אתם!?

NiGa

New member
אהבתי פלוס -

רק שהמשפט למטה יהיה יותר ברור...

הכבוי

New member
אני עייף תחת, אבל מחר אני אכין לך

אחד. אולי תהיה תמונה של מאי בצד. מאי אל תקחי רגשי, אני אחרי שעה ורבע של היסטוריה, אני לא בסדר אני.....

Mashina Girl

New member
אם הייתי מוכשרת,../images/Emo28.gif

הייתי עוזרת,כי...בינכה משעמם לי. ובכ"ז,אני אמציא משהו
..מממ...או שלפחות - אנסה..?!

Mashina Girl

New member
חח..טוב - ../images/Emo28.gif

מממ..כן,אני יודעת שזה מכוער. אבל..זה רעיון לאלה שעובדים בתוכנות המתקדמות האלה
.
ממ..ואחרי שעתיים שזה לא נשלח לי - ראיתי ש..ממ מישהו (מלול? ממ..לא סגורה על זה <גם לא סגורה על זה שזה הוא,וגם לא סגורה על ..ממ..אם ככה קוראים לו
> אחר עשה משהו- הרבה יותר יפה. אז..אני מניחה שאתה מסופק!
אבל בכ"ז

Compulsive

New member
אם זה אני אז.....

כן אני מלול, אך שמי הפרטי הוא תום (או שמא תׁם עם חולם חסר כמובן).... אם זה לא אני, אז קבלי ביטול + התנצלות.

למעלה