השער שלו חום... לא שחור.... לא..?
C Compulsive New member 10/1/03 #36 המממ כן.... אבל חפיף אני רגיל... תמיד חושבים שהוא שחור. הוא חום כהה. פעם הוא היה בלונדיני, ואז שטני, ואז חום ועכשיו חום כהה.
המממ כן.... אבל חפיף אני רגיל... תמיד חושבים שהוא שחור. הוא חום כהה. פעם הוא היה בלונדיני, ואז שטני, ואז חום ועכשיו חום כהה.
C Compulsive New member 11/1/03 #75 ../images/Emo4.gif היה לי את היום שישי הכי חרא ומאכזב שהיה לי מזה הרבה זמן. אם יש משהו טוב אז שבוע אחרי זה תמיד הכל חייב להיהרס.
../images/Emo4.gif היה לי את היום שישי הכי חרא ומאכזב שהיה לי מזה הרבה זמן. אם יש משהו טוב אז שבוע אחרי זה תמיד הכל חייב להיהרס.
O on£ lo§† ƒairy New member 13/1/03 #91 אוייש נו באמת.. תם עשה טובה..תהיה ה**** שלי ותשתוק.. אני מבטיחה שיהיה לך טוב, אני אדאג לך
G Gum Cigarettes New member 10/1/03 #32 אוקיי... אממ... זה אולי ישמע קצת מוזר אבל..... מה יש היום בשברולט
G Gum Cigarettes New member 10/1/03 #34 כרגיל כרגיל אבל מה?????? אוח, אני משתגעת. טוב, אני חושבת שיש משהו שקשור לרוק אבל באיזה שעה זה מתחיל? וזה מסיבה של אל-תאיים-במסיבות-שלכם? (איתכם הסליחה).
כרגיל כרגיל אבל מה?????? אוח, אני משתגעת. טוב, אני חושבת שיש משהו שקשור לרוק אבל באיזה שעה זה מתחיל? וזה מסיבה של אל-תאיים-במסיבות-שלכם? (איתכם הסליחה).
T the saiyan prince New member 10/1/03 #35 זה סתם יום רגיל עם אותה מוזיקה ב20 שקל לא משהו כזה גרנדיוזי מתחיל כרגיל ב 12 עולה 20 שקל ושום דבר אחר מעניין
זה סתם יום רגיל עם אותה מוזיקה ב20 שקל לא משהו כזה גרנדיוזי מתחיל כרגיל ב 12 עולה 20 שקל ושום דבר אחר מעניין
° °×דוד עידו×°. New member 10/1/03 #38 מסיבה משהו טוב ב 20 שקל עד 1../images/Emo70.gif יהיה שווה בטירוף שני רחבות משהו טוב!!! אני לצערי לא בא אני חולה
מסיבה משהו טוב ב 20 שקל עד 1../images/Emo70.gif יהיה שווה בטירוף שני רחבות משהו טוב!!! אני לצערי לא בא אני חולה
O on£ lo§† ƒairy New member 11/1/03 #60 התקשרתי אליך ולא ענית../images/Emo4.gif אם תרצי מחר תתקשרי ונדבר לך.