יש מין קבוצת איסי

crazy4tc

New member
יש מין קבוצת איסי

של מעריצי דה קולינג... לא יודעת כמה זה שווה (עדיין לא דיברתי עם אף אחד) אבל יכול להיות שנחמד שם... בכל מקרה מי שרוצה יש קישור למטה

crazy4tc

New member
שרשור חלומות...

טוב לכל מי שנכנס כדי לקרא את זה, אני צריכה עזרה!!! (לא נפשית...הפעם) ביומיים האחרונים היו לי שני חלומות מאוד מוזרים בקשר לדה קולינג זה נורא מטריד אותי אז אם מישהו פה יודע לפתור חלומות וגם אם לא, תפרשו את זה: חלום 1: יש הופעה של דה קולינג (יששששששששש) ואני נכנסת דרך פירצה בגדר... (?) כשאני כבר בתוך האולם אני מגלה שיש בתוך האולם גם חנות בגדים.... להפתעתי הרבה אני הולכת לראות בגדים במקום לצפות בהופעה... (משהו שאני בחיים לא הייתי עושה!!) חלום 2: אלכס מסתובב לו בקניון ואני רואה אותו, משום מה שום מעריץ לא ניגש אליו אני כמובן רצה אליו וקוראת לו:אלכס!!! אבל הוא ממשיך ללכת... בסוף הוא נעצר במסעדה מתיישב והמלצרית מביאה לו אוכל ומתיישבת לידו. אני שרצתי אחריו בכל הקניון וקראתי לו באה גם לכאן וממשיכה לקרא לו בסוף מישהו אחר (לא זוכרת מי) אומר לו שאני רוצה חתימה והמלצרית קמה והולכת להביא עט ומפית כדי שאלכס יביא לי חתימה... אלכס בהבעה גלויה של אי רצון חותם לי וממשיך להתעלם... זה לא נראה לכם מוזר?????? אני ממש מוטרדת מהשפעות החלום הזה... מצד שני אני כל הזמן חולמת חלומות מוזרים למישהו יש רעיון איךלפרש את זה? ורציתי גם לשאול... אתם חלמתם פעם משהו על דה קולינג? אם כן מה?

Adrienne

New member
החלומות היחידים שיש לי, או למעשה

סיוטים ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא קשורים לדה קולינג... וזה כבר שבועות ככה... רצוף... בעעע

גל GS

New member
לי בזמן האחרון יש חלומות../images/Emo110.gif

מזה שווים!!! כל הזמן אני חולמת על מפורסמים אלכס בנד,אורלנדו בלום(לגולאס-משר הטבעות),בראד פיט!!!איזה שוס!!!! יאווו אני מרגישה מזה חרמנית

Charmed 4ever.

New member
רררררולז! ../images/Emo54.gif

חבל שזה רק בחלומות... או כמו שאני ולאה החלטנו אתמול, חבל שלנו אין כאלה! קרובים! בבית ליד!!! אריק מ"שנות ה70" *נמסה**מתה*

גל GS

New member
באמת חבל...../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif

מזה אריק זה שהגינגית הגבוה אוהבת?

Charmed 4ever.

New member
כן.. החבר של הג'ינג'ית ../images/Emo54.gif

הוא כזה פשוש!!! הוא מתוווווווווווווווווקקקקקקקקקקק!!!!!! *נמסה* |נמס|

Charmed 4ever.

New member
מייקל? קלסו?? ../images/Emo54.gif

אני יותר אוהבת את אריק!!! הוא פשוט הגבר הכי מתוק שיכול להתקיים! הלוואי והיה לי מישהו כמוהו ליד הבית או... לידי *חולמת*

crazy4tc

New member
סיוטים של שבועות? אוי...

על מה הם? טוב האמת לכם יש מזל!!! כי לי הולך להיות כזה סיוט הלילה... המורה שלנו לספרות שגרה מאוד קרוב לביצפר לקחה אותנו לבית שלה לראות סרט (פרק של "עניין של זמן" עם מוסר השכל...) והיה על המדפים ליד הטלויזיה בבית שלה בין הספרים ספר אחד בשם קאמרה סוטרה (לא בטוחה שזה השם...) זה היה נשמע לי נורא מוכר מאיפשהו אבל לא זכרתי מה זה אז שאלתי את חברה שלי והיא אמרה לי שזה ספר בקשר לכל מיני... תנוחות... אני לא אפרט! היא הייתה חייבת לשים את זה במקום כל כך בולט?? יש לה ילדים קטנים!!! וזה לא בדיוק הדבר שאני רוצה לחשוב כשאני חושבת על המורה שלי לספרות... בעעעעעעעעעע!!!

adi u

New member
אוי..שתביני שזה כלום

ילדה מהכיתה שלי התקשרה אל מורה הביתה לשאול משהו..והיא תפסה אותה ואת בעלה באמצע האכככככם*שיעול קל* you know... איך היא יודעת אתם שואלים...אני לא חושבת שגונחים כשרואים טלויזיה נכון?! תחשבי על זה...

crazy4tc

New member
אמממ... שאלה....

אם הם היו באמצע... למה הם ענו לטלפון?!?! ולמה הם המשיכו בשלהם בזמן שהיא דיברה איתה?!?!

adi u

New member
אין לי שמץ....../images/Emo4.gif

אבל..העובדות מדברות בעד עצמן...

adi u

New member
גניחות לא מספקות אותך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

(אני בטוחה שגם את המורה שלי לא ממש...
אייייייייייייכס(אני מגעילה את עצמי בדרך!בעעעעעעעעעעעעע...)!

crazy4tc

New member
לא, האמת זה לא מספק אותי!

טוב, עד כאן הנושא הדוחה הזה!!!

אלנלה

New member
אני יודעת ליפתור חלומות!!!

רק יהיה לי מחשב אני ארשום פור יו הודעה ארוכה ארוכה בינתימלאיכולה

אלנלה

New member
תיראי...

בחלומות אנו חולמים על דברים שאנו רוצים שיקרו או שלא,