שרשור חלומות...
טוב לכל מי שנכנס כדי לקרא את זה, אני צריכה עזרה!!! (לא נפשית...הפעם) ביומיים האחרונים היו לי שני חלומות מאוד מוזרים בקשר לדה קולינג זה נורא מטריד אותי אז אם מישהו פה יודע לפתור חלומות וגם אם לא, תפרשו את זה: חלום 1: יש הופעה של דה קולינג (יששששששששש) ואני נכנסת דרך פירצה בגדר... (?) כשאני כבר בתוך האולם אני מגלה שיש בתוך האולם גם חנות בגדים.... להפתעתי הרבה אני הולכת לראות בגדים במקום לצפות בהופעה... (משהו שאני בחיים לא הייתי עושה!!) חלום 2: אלכס מסתובב לו בקניון ואני רואה אותו, משום מה שום מעריץ לא ניגש אליו אני כמובן רצה אליו וקוראת לו:אלכס!!! אבל הוא ממשיך ללכת... בסוף הוא נעצר במסעדה מתיישב והמלצרית מביאה לו אוכל ומתיישבת לידו. אני שרצתי אחריו בכל הקניון וקראתי לו באה גם לכאן וממשיכה לקרא לו בסוף מישהו אחר (לא זוכרת מי) אומר לו שאני רוצה חתימה והמלצרית קמה והולכת להביא עט ומפית כדי שאלכס יביא לי חתימה... אלכס בהבעה גלויה של אי רצון חותם לי וממשיך להתעלם... זה לא נראה לכם מוזר?????? אני ממש מוטרדת מהשפעות החלום הזה... מצד שני אני כל הזמן חולמת חלומות מוזרים למישהו יש רעיון איךלפרש את זה? ורציתי גם לשאול... אתם חלמתם פעם משהו על דה קולינג? אם כן מה?