חזרתי (שוב) מהצלצול!
גאאאאאאאאד[ הסיוטים שלי יחזרו לא היינו אמורים ללכת לזזה שוב אבל בחוסר ברירה נכנסנו לזה שוב! סרט ענק אבל מפחידדדדדדדד סרט המשך בקרוב?! וכעת חלום מוזר מעט שחלמתי פני יומיים~ 1) אני חברה בלהקת המורדים! בעעע טוב שלא עשו ממני תולעת~~! בקיצור, אני מוצאת את עצמי על הבמה שרה בוניטה דה מאס, ופתאום אני קולטת את עצמי ושואלת: "WTF?! מה לעזאזל את עושה פה?! אז אני דוחפת את פאבלו - הבלונדיני, לקהל, בו בזמן מבצעת לינצ' נוראי בפליפה, ומוציאה ללואיסנה עם 2 קיסמים את הסיליקון! ולבסוף, אני קולטת את אלכס בקהל, אני מעלה אותו כאילו אנחנו חברים הכי טובים, ואנחנו מתחילים לשיר את אנסטופבל יחד! וכמובן., אנחנו מסיימים בחדר במלון! - הוספה משל עצמי. עוד חלום מוזר!! אני בתור סמארה מהצלצול, מבצעת לינצ' במורה שלי למתמטיקה. זה היה כיף!!! אם אתם רוצים לשמוע עוד מחלומותי המוזרים, אנא פנו לפסיכולוג שלי, שהוא כמובן!!!!!!!!!1111 אתם! הרי אתם אלה שמקשיבים לבעיותי הנ]פשיות, לתסביכים שלי עם השם שלי, ולעברי האישי המוזר והמבחיל עם המורדים! רק במקום ללכת לפסיכולוג אמיתי, אני מאפשרת לכם לנתחת לי ת'אופי, מבלי לשלם לכם 500 שקל לדקה.. וזה מדוע אינני מאמינה בפסיכולוגים, שינתחו לי ת'אופי לפי מה שהם קראו בספרים והשאלה היא- האם אח שלי צריך להעלב שכן הוא לומדד פסיכולוגיה?! [ ולסיום, אני גאה להודיעכם על יציאת ספרי החדש! "עלילות איציק דג הזהב וחבריו", אשר אתם מעורבים בו@!! כן כן, אתם בכבודכם ובעצמכם! סיפור בהמשכים יבוא בקרוב!!~!! אני מזמינה אותכם לנתח לי את האופי!!!