תגיד לי , יבגני היקר, אתה כותב תרגום ספטואגינטה חדש ?אז אתה בעצם אומר שבנות הברית למעט בריה"מ הפסידו במלחמת העולם השנייה כי אחריה סטאלין השתלט על מחצית אירופה?
מה שאני אומר שהרינג הוא נער הגומי האולטימטיבי, ואתה איבדת את הצפון מזמן.....
תגיד לי , יבגני היקר, אתה כותב תרגום ספטואגינטה חדש ?אז אתה בעצם אומר שבנות הברית למעט בריה"מ הפסידו במלחמת העולם השנייה כי אחריה סטאלין השתלט על מחצית אירופה?
התייחסתי לטענה שלך שהניצחון של האמריקאים בהשגת מטרות המלחמה התפספס כי הם נשארו שם ואחר כך ספגו אבדות ונכשלו, זאת הטענה של הרינגטון, ואתה השוות זאת לרץ שבהתחלה הוביל אבל בסוף הגיע אחרון כשההשוואה הנכונה שמי שסיים את המירוץ וניצח וזכה במדליית זהב אבל במקום לחגוג פתח במירוץ נוסף כשהיה עייף ובו הפסיד והגיע למקום אחרון במירוץ השני.תגיד לי , יבגני היקר, אתה כותב תרגום ספטואגינטה חדש ?
מה שאני אומר שהרינג הוא נער הגומי האולטימטיבי, ואתה איבדת את הצפון מזמן.....
חחחחחחחחחחחהתייחסתי לטענה שלך שהניצחון של האמריקאים בהשגת מטרות המלחמה התפספס כי הם נשארו שם ואחר כך ספגו אבדות ונכשלו, זאת הטענה של הרינגטון, ואתה השוות זאת לרץ שבהתחלה הוביל אבל בסוף הגיע אחרון כשההשוואה הנכונה שמי שסיים את המירוץ וניצח וזכה במדליית זהב אבל במקום לחגוג פתח במירוץ נוסף כשהיה עייף ובו הפסיד והגיע למקום אחרון במירוץ השני.
איפה בדיוק הצליחו בעיראק? כתוצאה מהמלחמה הזו אירן השתלטה על עיראק ומאפגניסטאן הם ברחו כמו כלביםהאמריקאים הצליחו גם בקוריאה, גם באפגניסטאן וגם בעיראק, רק בוויטנאם נכשלו. והפנטזיות האלה הרבה יותר הגיוניות מהפנטזיה של רבין ז"ל שערפאת יילחם בחמאס ובג'יהאד האסלאמי בלי בג"צ ובלי בצלם.
לפני שאלת האמונה עלינו לבחון אם אנחנו בכלל רוצים שתוכנית טראמפ תתממש. לעמדתי התשובה על כך חיובית. זה מעניק לישראל את האפשרות מצד אחד להשיג את מטרות המלחמה ומצד שני לא לחזור ללחימה עצימה. אמנם ההחלטה על הנ"ל אמורה להתקבל כבר בשבועות הקרובים וברור שבטווח הזמן הזה תוכנית טראמפ בכל מקרה לא תבשיל, אבל בכל זאת, יתכן שזה כבר ישפיע (כמו שדברים רבים שטראמפ אומר ועושה משפיעים עוד לפני שהם מבוצעים הלכה למעשה בפועל).יש מישהו שבאמת מאמין בפנטזיות ההזויות של טראמפ?
גם אם אתה צודק וגם אם לאהפנטזיות שלך ושל השמאל הם הרבה יותר הזויות - להקים עוד "עזה" ביהודה ושומרון , ולסלק משם את המתישבים היהודים שמונעים מהאויב להשתלט על איזורים אסטרטגיים ביו"ש.
בלי קשר לטראמפ עוטף עזה לא יוכל להתקיים כש 2 מליון ערבים נמצאים ברצועה צרה ללא יכולת קיום כלכלית עצמאית שמטרתם המוצהרת ובתמיכת מדינות ערב האנטישמיות ( מיצריים ירדן , סעודיה ...) היא שיבה לפלסטין ( עוטף עזה זה עד הרצליה לפחות)
חמאס: חזרת העזתים לצפון רצועת עזה - "צעד בהשגת זכות השיבה" של הפליטים לישראל
תנועת חמאס מציגה את הסכם הפסקת האש עם ישראל כ"ניצחון עצום", ואת המלחמה שבה פתחה ב-7 באוקטובר 2023, כ"מודל מוקטן" של המלחמה "הסופית", שבאמצעותה ישראל תחוסל. כך, בכירים בחמאס השוו בין חזרת תושבים לצפון רצועת עזה במסגרת הסכם הפסקת האש – לבין "השיבה הגדולה" של הפליטים הפלסטינים וצאצאיהם לבתיהם בתוך...www.memri.org.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.