אני ועוד 63 מנדטים
לך ולאותם 67 מנדטים אין עניין בבטחון ובמדינה אלא בהמשך ההפיכה המשטרית והפטור לחרדים.אני ועוד 63 מנדטים
למה שלא יהיה לנו עניין הבטחון המדינה? אנחנו לא חיים כאן?לך ולאותם 67 מנדטים אין עניין בבטחון ובמדינה אלא בהמשך ההפיכה המשטרית והפטור לחרדים.
בטחון המדינה וחיי החיילים והחטופים הרבה פחות חשובים.
אתם לא מתגייסים ו"ארץ ישראל" והמשיח חשובים לכם יותר.למה שלא יהיה לנו עניין הבטחון המדינה? אנחנו לא חיים כאן?
מי זה אתם?אתם לא מתגייסים ו"ארץ ישראל" והמשיח חשובים לכם יותר.
נו? זה בדיוק.מי זה אתם?
אתה מדבר עליהם?
הם התגייסו בשביל ארץ ישראל והמשיח
18 חללים ממכינת עלי במלחמה: "הלב נשבר כל פעם מחדש, עלינו להיות ראויים להם"
מפקד חפ"ק עוצבת הקומנדו עמישר בן דוד, שנפל בשישי האחרון, היה החלל ה-18 מבין בוגרי המכינה - אחת מספינות הדגל של הציונות הדתית. רב ישיבת ההמשך אמר: "אנחנו רואה את הרמה הרוחנית והמוסרית של הלוחמים. יש המון כאב, אך עלינו לשמור על צדקת הדרך ולהיזכר במטרה העיקרית"www.ynet.co.il
כי אתם רוצים לפטר שר ביטחון בזמן מלחמה ולשדר מסר של כישלון ומחלוקת לאויב, רק כדי לשמור על הפטור הלא חוקי שיש לחרדים מגיוס.למה שלא יהיה לנו עניין הבטחון המדינה? אנחנו לא חיים כאן?
אנחנו רוצים לפטר אותו מזמן ומהרבה סיבות, לא חסרכי אתם רוצים לפטר שר ביטחון בזמן מלחמה ולשדר מסר של כישלון ומחלוקת לאויב, רק כדי לשמור על הפטור הלא חוקי שיש לחרדים מגיוס.
אין ספק שאתם רוצים לפטר אותו אבל ברור שלא עניין הבטחון הוא מה שמכתיב את דרככם.אנחנו רוצים לפטר אותו מזמן ומהרבה סיבות, לא חסר
ובאשר לאויב, שינסה אותנו
גם הבטחון אבל לא רק, רפורמה משפטית למשלאין ספק שאתם רוצים לפטר אותו אבל ברור שלא עניין הבטחון הוא מה שמכתיב את דרככם.
ההפיכה המשטרית עבורכם חשובה יותר מהביטחון.גם הבטחון אבל לא רק, רפורמה משפטית למשל
הרפורמה היא מרכיב בביטחון.ההפיכה המשטרית עבורכם חשובה יותר מהביטחון.
הכל פתוח כשבית המשפט כפוף לממשלה.
לא. שלטון החוק ורשות שופטת עצמאית היא תנאי לביטחון.הרפורמה היא מרכיב בביטחון.
לבגץ ופסיקותיו לאורך השנים יש חלק גדול במה שקרה בעזה ובעולם מתוקן זה יהיה צריך להחק.
בדיוק להיפך. שים לב שמדובר בשר בטחון שמסיבות פוליטיות החליט לצאת לעולם ולהצהיר באוזניו שעל ישראל להפסיק את המלחמה ושאר דברים שהעלו את מורל האויב. מטורף לחלוטין ואפשר בשקט להניח שכל אדם נורמלי ברחבי העולם התפלא שהאיש לא פוטר עוד באותו ערב.כי אתם רוצים לפטר שר ביטחון בזמן מלחמה ולשדר מסר של כישלון ומחלוקת לאויב, רק כדי לשמור על הפטור הלא חוקי שיש לחרדים מגיוס.
צבוע מגעיל. אתם חיים כאן, בעוד אנחנו מתים כאן בשבילכם.למה שלא יהיה לנו עניין הבטחון המדינה? אנחנו לא חיים כאן?
גלנט שווה רק מנדט אחד מבוחרי הליכוד, בחלום. שלא לדבר על על 54 שיש לכם בסקרים של ערוצי המיין סטרים.אני ועוד 63 מנדטים
את הסקרים שלכם ראינו כעת בבחירות בארצות הבריתגלנט שווה רק מנדט אחד מבוחרי הליכוד, בחלום. שלא לדבר על על 54 שיש לכם בסקרים של ערוצי המיין סטרים.
אבל ביבי לא חיכה לזה רק שמע את המילה בחירות וכבר התחיל קומבינה פוליטית לטובת החרדים.את הסקרים שלכם ראינו כעת בבחירות בארצות הברית
שיוויון עלאאק
ממתי אתם חושבים?אני ועוד 63 מנדטים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.