יש מצב לעונה נוספת?

mikels1

New member
יש מצב לעונה נוספת?

חוץ מהסידרת המשך "אלביס" שתהיה בקיץ הבא...?

shv2004g

New member
בקיץ הבא???

זה בטוח??? ובכל מקרה לא נראה לי שיש מצב לעונה נוספת. תהיה רק את סידרת ההמשך!

mikels1

New member
חבל.. טוב אבל לפחות יהיה נו משהו...

כן זה בטוח שתהיה סידרת המשך.. טוב אבל בתכל'ס אולי באמת לא צריך עוד פרקים.. כאילו כל הסידרה מתמקדת במהפך של אסתי וזה מגיע לסיום, כל הסיפור שלה היום בערב... תאמת כשראיתי בהתחלה את הפרומואים לסידרה חשבתינ שזה איזה פראודיה ל"בטי המכוערת" אבל זו סידרה שווה וטובה בפני עצמה ! כל הכבוד!

shv2004g

New member
בדיוק!

כששמעתי על הסידרה היא הייתה נראית לי ממש זבל אבל התחלתי לצפות בה וגיליתי שהיא מדהימה!

R O O L Y

New member
ואני אומרת - חבל.

למרות ששנה שלמה אני אחכה לסדרה הזאת, היא בטח תהיה הרבה פחות מוצלחת ותתחיל למחזר קטעים ובדיחות מאסתי...אנשים לא מבינים שהצלחה יש רק פעם אחת - בדיוק כמו כוכב נולד...הם מנסים ומנסים עד שנכשלים... אבל ב ר ו ר שאני אראה את זה ואני כבר מתחילה לספור דקות
ומה הרעיון של זה? לספר את הסיפור של לפני שאסתי עבדה בפרסום רוזנטל? על וויקטור מרק וכל הקטע בסופיה עם מיכל - ושאלביס חקר אותה שהוא היה עדיין שוטר? אם זה הרעיון הוא נשמע דווקא טוב
ואם לא - אז לא הבנתי

mikels1

New member
אולי הם מנסים לעשות את זה בפורמט

אחר... אולי משהו בסיגנון דרמה משטרתית.. רעיון נחמד... וזה לא בטוח שקשת תישאר בערוץ 2... זה כמעט בטוח 90% בגלל שיהיה את המכרז של ערוץ 2...

R O O L Y

New member
חחחחח דרמה משטרתית?!

עם שייקה לוי?! אויייש זה היה ענק...!!!

ba r2 0 1 0

New member
לא הבנתי מה הקטע של הסדרה "אלביס"

הסדרת המשך לאתי המכוערת? העלילה לא תהיה אותה עלילה או שכן? בבקשה מי שיודע פרטים שירשום

shv2004g

New member
../images/Emo58.gifלא יודע בדיוק אבל...

לפי הכתבה שהתפרסמה בוואלה, בסידרץ ההמשך, אלביס ירדוף אחר ויקטור מרק וייאמץ ילדה! הייתכן שמדובר באסתי??? הרי אלביס לא אוהב לדבר על אשתו ז"ל! האם זה אפשרי שאסתי שלנו מאומצת?! כל זאת ב"אלביס"!

2 Mיכל

New member
אה!../images/Emo42.gif

זה כאילו מה שהיה הרבה לפני "אסתי המכוערת" והגיבור יהיה אלביס

למעלה