כן זה בטוח שתהיה סידרת המשך.. טוב אבל בתכל'ס אולי באמת לא צריך עוד פרקים.. כאילו כל הסידרה מתמקדת במהפך של אסתי וזה מגיע לסיום, כל הסיפור שלה היום בערב... תאמת כשראיתי בהתחלה את הפרומואים לסידרה חשבתינ שזה איזה פראודיה ל"בטי המכוערת" אבל זו סידרה שווה וטובה בפני עצמה ! כל הכבוד!
למרות ששנה שלמה אני אחכה לסדרה הזאת, היא בטח תהיה הרבה פחות מוצלחת ותתחיל למחזר קטעים ובדיחות מאסתי...אנשים לא מבינים שהצלחה יש רק פעם אחת - בדיוק כמו כוכב נולד...הם מנסים ומנסים עד שנכשלים... אבל ב ר ו ר שאני אראה את זה ואני כבר מתחילה לספור דקות
ומה הרעיון של זה? לספר את הסיפור של לפני שאסתי עבדה בפרסום רוזנטל? על וויקטור מרק וכל הקטע בסופיה עם מיכל - ושאלביס חקר אותה שהוא היה עדיין שוטר? אם זה הרעיון הוא נשמע דווקא טוב
לפי הכתבה שהתפרסמה בוואלה, בסידרץ ההמשך, אלביס ירדוף אחר ויקטור מרק וייאמץ ילדה! הייתכן שמדובר באסתי??? הרי אלביס לא אוהב לדבר על אשתו ז"ל! האם זה אפשרי שאסתי שלנו מאומצת?! כל זאת ב"אלביס"!