יש מצב שחוצנים חוטפים אנשים בישראל

מייפלס

New member
יש מצב שחוצנים חוטפים אנשים בישראל

ועושים עליהם ניסויים ולנשים הם גורמים בדרכים כאלה או אחרות להיכנס להיריון ואז לוקחים את הצאצאים שלהם , בשנים האחרונות ?!

חברה שיתפה אותי על שני הריונות מאוד בלתי מוסברים שלה ושהצאצאים מסתובבים להם אי שם ... היא מאמינה שזה מהמשיח ... מה ששאלתי זה מה שאני חושבת !

u333

New member
מקווה שכולם מכירים את הסיפור על מוישל'ה הקטן.

....ומה הוא שאל את המורה לאחר שהסבירה בכיתה כי את התינוקות מביאה חסידה.

המורה, הוא שאל, מה, כבר הפסיקו ל---ן

ובאותו הקשר - אולי גם ישו הוא בן-של-חייזר

בפלנטה שלי שואלים מאיפה באות החסידות

והמבוגרים עונים שהתינוקות מביאים את החסידות.
תגידי לחברה שישנם כדורי פלאצבו בין כדורי מניעת הריון. תגידי לה שחלק מהקונדומים מחוררים.
ואני חשבתי שימות המשיח כבר הגיעו. הפיסחים רוכבים על קלנועים וכמעט דורסים את הבריאים. החרשים עם מכשירי שמע שעולים על שמיעה רגילה. טסים ליפן תוך כמה שעות, ילד יושב בשירותים ומדבר בטלפון עם בורה-בורה שבאוקינוס השקט. זה לא ימות המשיח?

מייפלס

New member
מה אתם\ן חושבים\ות על ...

גירוש שדים ?
גיהינום ?
השטן ?

ואני שואלת כי ראיתי סרט על זה בלילה ... סרט תיעודי אמיתי !
את דעתי אני אגיד יותר מאוחר לא עכשיו על הבוקר !

לא נורא כל כך שם

הייתי בגהינום, ולא היה נורא כל כך שם כמו שהשמועות אומרות.

זה כבר תחום מאוד רחב בפני עצמו

כך אני מבינה את הדברים:

גיהנום הוא מצב קיומי, או ליתר דיוק מצב קיומי-רגשי. זה יכול להתקיים בכל מקום, בדיוק כמו גן-עדן. יש טענות לגבי קיומו של מקום כזה במיקום תת-קרקעי כלשהו, אבל זה עדיין לא ברור.

השטן הוא סוג של גישה שלילית, שקיימת במידה זו או אחרת אצל כל אחת ואחד מאיתנו. זה עניין רגשי-מנטלי שמאתגר אותנו (מקשה עלינו וממרר לנו את החיים) על-מנת שנמצא את הדרך להתגבר עליו ובכך לחזק את עצמנו.
יש טענות לגבי ישות שנקראת השטן, אשר כביכול מנוגדת לאלוהות. לי זה נשמע קצת יותר מדי כמו המצאה דתית-מונותאיסטית (שמאמינה באל יחיד) שנועדה בעיקר להשמיץ ולהכחיד את הדתות הפוליתאיסטיות (שמאמינות באלות ואלים שונים), יותר מדי מזכיר לי "צייד מכשפות" (כלומר, רצח של עשרות אלפי נשים חפות מפשע בחסות הכנסיה, לפני כמה מאות שנים).
יחד עם זאת, ככל הידוע לי, יש ישויות שליליות, כך שאולי הכינוי "שטן" מיוחס לאחת מהן או כל פעם לישות אחרת -- לא ממש ברור.

שדים הם סוג של ישויות שנחשבות שליליות ומסוגלות להזיק, אבל יכולות גם להביא תועלת במקרים מסויימים. לדעתי, עדיף לא להתעסק איתם, אלא אם באמת מתמצאים היטב בתחום הזה ומוכנים גם לשלם מחיר.

גירוש שדים הוא הליך שמתייחס לסילוק טפילים אנרגטיים, שהם לא בהכרח שדים, אפילו לא בהכרח זדוניים, אבל כמו כל טפיל גם הם גורמים נזק ורצוי להיפטר מהם. המונח הזה הוא דתי בעיקרו, אבל חשוב לציין, שקיימים הליכים שונים בתחומי הריפוי הרוחני-אנרגטי לסוגיהם, שמסוגלים לעזור להיפטר מטפילים מהסוג הזה.
לידיעה כללית, טפיל אנרגטי הוא סוג של תודעה מאוד נמוכה שמתקיימת ללא גוף פיזי, אשר נוטה להימשך לחולשה של נפש שמתקיימת בגוף פיזי. במילים אחרות, טפיל אנרגטי יימשך, לרוב, לאיזשהו כאב, בעיקר כאב רגשי, ויגביר אותו.
אפשר ומומלץ להיפטר מהם, ולעתים הם עוזבים בעצמם כאשר האדם שנטפלו אליו מתחזק אנרגטית (נפשית).

כמובן, יש פרשנויות ודעות שונות בנושאים האלה.

franse

New member
יש קשר הדוק בין הטרדת חוצנים לבעיות שינה.

חלק מהחוויות המתוארות בפרומו עברתי על בשרי ("חפירה בתוך הראש") חלק אני עדיין עובר.
על פי מה שאני רואה סביבי מספר המותקפים רק עולה.
אנשים נהפכים ל"זומבים" ויוצאים מתפקוד תקין לכל החיים.
רובם לא מבינים מה קרה להם.
מדובר באיום קיומי עבור המין האנושי שכוחות צבא שעברו הכשרה מתאימה צריכים לטפל בו.

סרט מצויין אבל מאוד מטריד...

... בעיקר לאור העובדה שהוא מבוסס על מקרים אמיתיים.

ממליצה לראות, אבל לא לפני שהולכים לישון.

למה למה למה זה קורה רק לאחרים?!?

שייקרה כבר לי פעם! שיחפרו לי חוצנים בראש, ושאדע שהם קיימים ושאוכל כבר לתקשר איתם! עם ינשוף או בלעדיו.

אל דאגה, אני נזהר מאד. כתוב בתורה:

"ונשמרתם מאד לנפשותיכם", ואני מקיים מצווה זאת בדבקות.
אבל אני כל כך רוצה לפגוש חוצנים ולהתידד עימם וללמוד מהם כל שהם יודעים על מדע וטכנולוגיה. הלוואי שאפגוש בהם.

Markup

New member
לפי כל הסיפורים נראה שיש שני

סוגים של חוצנים - אחד שבא לחלוק טכנולוגיות והוא נפגש רק עם בכירי ממשל, ושני שבא רק להתעלל ולחטוף והוא נפגש רק עם פשוטי העם... אם אתה לא מבכירי הממשל, אתה בבעיה. לא שמעתי עדיין על חוצנים שנפגשו עם ראשי אוניברסיטאות או מכוני מחקר.

למעלה