יש מצב

ilana4ka

New member
יש מצב

שכבר שאלו את השאלה הזו פה, אבל אני לא ראיתי את התגובה-אז שאלה: זה נכון שבנים מתביישים להתחיל עפם בחורה שהיא ממש יפה??? והם יכולים לוותר עליה רק בגלל שהיא יפה???????????

HyPeR SoNiC

New member
ברור שאפשרי

כי הם יוצאים מנקודת הנחה שאם היא יפה מאוד אז בנים מתחילים איתה על ימין ועל שמאל.... ככה שאפילו אם אין לה אף אחד, מי שירצה להתחיל איתה סתם יהיה עוד אחד מהאנשים האלה שהתחילו איתה והיא דחתה אחד אחד.... יש מבינה, פוקרה?

ilana4ka

New member
חחחח *אהמ* *אהמ*

פורקה תקרא לאחותך!
חח לא סתם בצחוק.
אממ אז אני מאד מצטערת אבל בנים דפוקים. זה דבילי!!!!!! שיתחילו עם הבת ויראו לאן זה מוביל וזהו!!!!!

Anna Karenina

New member
רגע, רגע...

אז מה זה אומר, אם מתחילים איתי מדי פעם, ובד"כ הם טיפוסים שנראים ומתנהגים כמו סוליה של נעל, (במקרה הטוב), ובנוסף גם שיכורים? (במקרה הרע?) שאני יפה מדי, או מכוערת מדי..??
Damn You.

ilana4ka

New member
אחותיי

זה לא אומר כלום. את מותק.
הבחוריקו הוא הדביל.

מלשב 669

New member
חחח

קשה להגיד את זה בצורה עדינה, אז שמישהו אחר יגיד. וזה באמת נכון הקטע הזה, אני אישית מחשב את הסיכויים שלי לפני. זה נשמע דבילי, אבל אין לי כח לאיזה ייבוש.

ilana4ka

New member
פיפל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה זה?!???!!?!?!? מה זו הביישנות הזו?? קחו יוזמה! תאמינו לי שזה רק לטובתכם. אין לכם מה להפסיד נו באמת. ודווקא אם הבחורה יפה, אז גשו אליה!

ilana4ka

New member
אממ...

חחח לא התכוונתי להשמע תוקפנית בהודעה האחרונה שלי חח. פשוט רציתי להגיד שזה חבל שבנים ביישנים בקטע הזה, ושהם צריכים לקחת יוזמה!:)

זאת בעיה-

הרי כולם יודעים שנשים הן הרבה יותר מחוזרות מבנים, כאשר גבר רואה בחורה יפה, הוא יודע שעד אותו רגע התחיל איתה כמעט כל גבר באיזור (ואולי גם כמה לסביות...), הוא לא יודע מי התחיל איתה- אבל הוא (לא כולם) לא רואה את עצמו בתור היפה בגברים... מה את היית עושה? גם את היית די מעורערת באותו מצב... גם אנחנו כאלה, לא כולם בעלי ביטחון עצמי גבוה/מנסים לעשות רושם על החברים שמסביבנו...

מסכים עם ששי

ומוסיף - עברנו את ימי הביניים. כרגע הנשים רוצות שיוויון (ומן הסתם מגיע להן), לכן זה צריך לבוא לידי ביטוי גם בזה. גברים לא חייבים להיות תמיד היזמים, גם אם הבנות רואות מישהו מעניין הן יכולות לפנות אליו ולא לחכות למשיח.

apl

New member
תכתבו-תימנו משפטי פתיחה\התחלה

נורמלים שתרצו לשמוע ממישי,אולי זה יהיה קל יותר לביצוע(בשביל כולנו) 8=]

Anna Karenina

New member
אתה צודק,

והרבה בנות גם יוזמות...אני, בכל אופן, מרגישה מאוד בנוח לגשת ולהתחיל עם מישהו שמוצא חן בעיני. כך גם עשיתי עם האקס...
ותאמינו לי שזה השתלם.

כן ירבו כמוך ../images/Emo3.gif

לפני כמה שבועות יצאתי עם ידידה ושני חברים לפאב בשם בלקוני בנחלת בנימין.. ישבנו שם, שתינו, צחקנו, נהנינו, ואז הידידה שלי תפסה אותי בחולצה וגררה אותי החוצה.. היא אמרה לי שהיא נדלקה על אחד מהחברים שלי. כמה שניסיתי לשכנע אותה להתחיל איתו, היא לא הסכימה. "אני מתביישת", "הוא צריך להתחיל איתי", "אולי יש לו חברה" וכו' וכו'.. עכשיו מה שמעצבן זה שפגשתי שם מישהי נחמדה... ואחרי שדיברתי עם הידידה שלי בצד, חזרתי והבחורה שפגשתי נעלמה :\ חטפתי קריזה וכשאני בקריזה אני מתנהג בצורה הכי כנה ובוטה שיש, גררתי את הידידה שלי הצידה והלחצתי אותה בטירוף, למעשה כמעט זרקתי אותה עליו בשביל שתתחיל איתו.. אחרי שישבנו בשולחן, לקחתי את החבר השני שלי הצידה ונתתי לשניהם להיות לבד... כמובן שהיא לא התחילה איתו!!! בסוף לקחתי את החבר שלי לצד, אמרתי לו שהיא דלוקה עליו והוא הלך לדבר איתה. אני ממש לא מבין למה בנות מפחדות להתחיל עם בנים...

יש קטע יותר טוב-

יש לי ידידות שאומרות לי: "אתה רואה את ההוא שם, לך תראה אם הוא פנוי בשבילי, אני מתביישת..." איזה מצצצצצייייייייייייייקקקקקקקקקקקק.....

Anna Karenina

New member
תשמע, יש בנות כאלה, ויש אחרות..

הקטע הוא, שכמו שאמרו לך כאן, יש בנות שלא מתביישות להתחיל עם בנים. אני יודעת שאני לא אתבייש להתחיל עם מישהו, מהסיבה הפשוטה - אני יכולה רק להרוויח. אם יווצר מצב שהוא לא ירצה אותי? שילך לחפש ת'חברים שלו. אבל אני את שלי עשיתי, בלי שום בושה או פחד. וכמו בנות נוספות כאן בפורום - לא קרה מצב שראיתי מישהו ש"עשה לי את זה", ואני לא אגש אליו. (איפה אילנה, שתתמוך..
) זה חלק מהכיף...

ilana4ka

New member
וואלה

אחותי באתי לתמוך!
קודם כל, אחיי היקרים, בעלי הידידות הביישניות: נכון!!! על זה אני מדברת!! למה בנות כל כך ביישניות בקטעים האלה?! זה לא צריך להיות ככה. זה כל כך לגיטימי שבנות יתחילו עם בנים גם!!!
כאן אני ב-ה-ח-ל-ט תומכת בנועה אחותי, אני גם מתחילה עם בנים, ובדיוק כמו שנועה אמרה-אין לי מה להפסיד! אם יילך טוב-סבבה
, אם לא-חפיף. אני את שלי עשיתי, ניסיתי. לא הולך-שיהיה לו בכיף.
אז שגם הבנים הביישנים יחשבו על מה שאני ונועה אמרנו, וגם הבנות הביישניות, לאף אחד אין מה להפסיד בקטע הזה, רק להרוויח. שיהיה לכם בכיף. -צהוב עולה-

jessy19

New member
אילנה...

מרבית הבנים מתביישים להתחיל עם בנות יפיפיות בגלל שהן מורידות להן את הביטחון ובחורים לא מתחילים עם בנות בלי ביטחון עצמי. הם כנראה חושבים שהיא בטח תפוסה או שכל הבחורים בעולם כבר התחילו איתה.

זיו25

New member
בהחלט אפשרי...

אבל במצב כיום, אתה מתחיל עם מישהי, והיא ישר בודקת אם יש לך שקית קפה במכנסיים
בברכה, זיו.

seeyou

New member
כן-זה נכון!../images/Emo8.gif

זה לא רק ביישנות,זה אולי גם "הפחד" של התמודדות מתמדת כנגד "כוחות הרשע" שינסו לקחת אותה ממך... He who marries a beauty marries trouble. Nigerien Proverb If you want to take revenge on a man, send him a really beautiful woman. -Arabian Proverb

למעלה