יש מצב

ilana4ka

New member
דביר וכל אחיי האחרים חח:

פירסט אוף אול, לא אמרתי שבנות לא אמורות להתחיל עם בנים. נכון, אנחנו כבר ל-א בתקופת הביינים, ובנות מתחילות עם בנים. גם אני אחת מהן. ואני לא חושבת שאתם צריכים להתבייש לפנות לבת יפה. מה קשור אתם יודעים שבטח עוד הרבה בנים התחילו איתה לפניכם?? סוו??? אני לא רואה פה שום סיבה שגם אתם לא תתחילו איתה. אני לא חושבת שזה נכון. גם אם אני אראה בחור סופר-חתיך, ומדהים ביופיו, לא תהיה לי שום בעיה לנסות. מקסימום-הוא יסרב. ביג דיל. יש עוד הרבה דגים בים. וזה לא שאני עוד אראה אותו בחיים שלי וזו פאדיחה. לדעתי, שווה לנסות. תמיד. גם אם הבחורה מדהימה או מה שזה לא יהיה. למה להתבייש??

seeyou

New member
את צודקת-רצוי לנסות בחיים!../images/Emo8.gif

אך מה לעשות שיש אנשים עם "אופי" שונה משלך... שלהם ל"כשלון" או לדחיה יש משמעות שונה משלך? (הוא יסרב. ביג דיל. יש עוד הרבה דגים בים) יש גם בנים "רגישים"-לא רק בנות! The eyes do not see what the mind does not want. Indian Proverb

ilana4ka

New member
תראה

אני לא אומרת שלא. זה נכון. כל אחד לוקח את זה בצורה שונה. פשוט חבל לי שזה ככה. כי אנשים צריכים להבין שהם צריכים להיות בטוחים בעצמם. זה מאד עוזר. בסה"כ שינסו. אני חושבת שאין מה להפסיד. אבל זו רק דעתי.

seeyou

New member
את מזכירה לי את מלכת אוסטריה!

כאשר המון רעבים הפגינו לפני שערי הארמון שלה שאלה מה הסיבה למרד ענו לה-בגלל שאין להם לחם!! אז אחרי כמה שניות של מחשבה ענתה: אם אין לחם אז שיוכלו עוגות!!! כול אחד נולד לפי נוסחה מסויימת עם תכונות,חיוביות ושליליות.. קשה עד קשה מאוד לשנות אותם מקצה לקצה... לפעמים הביישנים הופכים לחוצפנים...ופחדנים לגיבורים... ייתכן שכול הנושה הזה לא נלמד עוד בגיל צעיר...אפילו בגן ילדים!

U can wirte In English

איזה מזל יש לי בעצם:אני לא אוהבת בחורים יפים! נכון זה נשמע מוזר!!! אבל לרוב, בחור שלדעתי יפה דווקא די גורם ל"הרמת גבה" של הסובבים אותי לפחות. וואלה הטעם שלי ממש מוזר... בחורים יפים גם יודעים שהם יפים היום הם עושים הכל בכדי להראות יפים (The gay look) והאף שלהם בשמיים= אני בטוחה שגם בנות יפחדו "להתייבש" ולקבל סירוב...

ScorpioID

New member
ברור

ויש קשר לביטחון העצמי.. ותמיד עולה המחשבה ש "היופי שלה לא שווה אותי בכלל..."

למעלה