יש מצלמה! יש תמונות! אבל אני לא יכולה להעלות

שחמטית

New member
יש מצלמה! יש תמונות! אבל אני לא יכולה להעלות

בשעה טובה ומוצלחת בעלי קנה מצלמה (קנון) אתמול התחלתי לצלם והיום עם בישולי השבת הוספתי תמונות והנה אני כאן כדי לשתף אתכן (סוףסוף) רציתי להתחיל להעלות תמונות אבל כנראה שהן גדולות מידי כולן בערך 1.5MB זה נקרא גדול? אם כן, איך להקטין? עזרה תתקבל בברכה.....

יוכי68

New member
שחמטית, איזה יופי בשעה טובה........../images/Emo202.gif

יש כמה אפשרויות הפשוטה: העבירי את התמונה לצייר והקטיני את התמונה עד שתתאים לגודל החלון.......שמרי בשם וזכרי היכן שמרת..... המוצלחת יותר: התחל>>תוכניות>>מיקרוסופט אופיס>>כלי מיקרוסופט אופיס>>פיקצ'ר מנג'ר>>שנה גודל תמונה - הקטיני ל26 אחוז בערך.......שתפי אותי בשלבים שאוכל לסייע בידייך.

cial 1

New member
יוכי68 מנהלת שלי לי לא נתת הסבר לגבי זה?

לי הכי קשה אבל מה הקשר לאופיס מיקרוסופט כאן נכון שאני יודעת כאשר סיימתי לצלם ולהעביר מהמצלה נותן לי גם אופציה לאופיס? אבל משם איך אני יכולה להומיצא את הקופי לתמונה שצילמתי או נניח שגם תמונה מאתר אחר שרוצה אני לאלבום שלי לא יודעת ולי יש דסילקציה משהו כזה כך אני מגיל קטן וההסבר הכי טוב לי זה בט"ל נכון מה לא כול אחד יכול והבן שלי חזק בנושה אבל הוא מתעצבן עחי" מה כול דבר את רוצה לדעת נו רק כדי לצאת מחובה לעזור כך הוא מגיב לי כי הוא עסוק בשלו ואני לו לא מפריעה זה הכי בריא לשני הצדדים תמיד ביקשתי מזר לעזור בנושא ? טוב נמלד עוד גם ממך קצת בבקשה יוכילה שלי נוטוב שלנו מתי אין לך לחץ כאן בבית תני הבסר קטן ומה אני אעשה אעתיק אותו באמת לאופיס ואנסה כול מה שהסברת גם מה שכתוב עכשיו לשחמטית שבת שלום אני מכינה סלרי קרספס עם קציצות כוס תה ביום שבת עם זה בתוך חתיחה מהחלות של שחמטית זה חלומי וגם חמין אף על פי שאין הרבה בקשות? יש למי ללכבד השכנים ודג נילוס קצת עוגה טראט זה גם לי ולכנים הם שותפים קצת? ושנצלים ומוסיפה אותם לעוד בישול עדין על עפונה קפואה עם בצל זה יוצא סמיך וטעם של עוד ונאתר סלט מרק והלווי שיבוא רק הבן לקחת שוב שבת שלום והרבה נחת בבית חומד
שלי של המקום ובכלל

יוכי68

New member
חני, איך אני אוהבת קציצות עם כרפס - מזמן

לא הכנתי....שתהנו בע"ה. לגבי הקטנת התמונות - האם את סורקת תמונות שצלמת במצלמה רגילה? או שיש לך מצלמה דיגיטלית?

יוכי68

New member
חני, תנסי להיכנס להתחל>> תוכניות>>

>>מיקרוסופט אופיס>>כלי מיקרוסופט אופיס>>פיקצ'ר מנג'ר ושם תוכלי להקטין.

cial 1

New member
הדיסקלצית? תנסה אבל באמת כך ההיתי מותק

שלי נשבעת לך ההיתי תמיד המומה בכיתה ולא הבינו זאת אז למזלי הכול תדתי אז אהבו אותי עד אין סוף ולך מודה אני אנסה עוד היום ואשלך לך מסר לא הערב אולי מאוחר עכשיו על הגז קצת הסנדביץ' טוניסאי שהם הגורם לתת לא שני שמות פריקסה וסנדביץ' טוניסאי" ואני דוגלת בשם סנדביץ' כי גם עוגיה קטנה שאנחנו מחברות עם עוד מרכיב אז המשפט הנכון הוא להגיד בשם סנדביץ'" כך למדתי בתכום האוכל שבת שלום חומד שלי שלנו ושוב הרבה תודה ותני קריצה על ההסבר שלי לצמיצורית"

רותי410

New member
יוכי, אצלי אחרי שאני מעבירה את התמונות למחשב

נפתח חלון עם התמונות, ואז אני מקליקה קליק ימני נפתח חלון עם אפשרויות, ושם אני בוחרת באפשרות להעביר לתיק - יש לי תיק של תמונות. ושם אני לוחצת על אייקון למטה, אני פשוט לא זוכרת - משהו שמאפשר לי להכניס שינויים בתמונה: להקטין, לשנות צבע וכו'. אני מדברת כאן על התהליך באופן כללי, אבל בפעם הבאה אני אקפיד לרשום, כדי שאם מישהו ירצה, אפשר יהיה לעזור בהנחיות קונקרטיות. בכל אופן, זה ממש קל ברגע שתופסים את הפרינציפ.

יוכי68

New member
נכון, יש כמה תוכנות ומגוון אפשויות..העיקר

שנחזה בתמונותייך ובתבשילייך......כל טוב.

שחמטית

New member
עוגת סנדיץ'-שכבות שבעלי מאוד אוהב

ולכבוד חזרתו מחו"ל והבאת המצלמה אפיתי לו אותה (וכמובן עוד דברים).

יוכי68

New member
שחמטית, איזה יופי - כל הכבוד על התמונה

היפה, תצרפי מתכון לעוגה בבקשה - נראה 10.

שחמטית

New member
עוגיות שהבנות עזרו לי להכין- את הצורות

יש לנו קופסה של 100 צורות, מספרים ואותיות וממש כיף ליצור עוגיות עם זה

שחמטית

New member
הדבר הממכר שמאיוש הביאה מתכון השבוע

רק בעלי ואני אוהבים את זה, אז יש לנו הרבה מזה לאכול לבד איזה כיף! דרך אגב מאיוש, איך לקרוא לזה?

למעלה