עוגת גבינה
החומרים: 4 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר 500 גרם גבינה לבנה 9% (אני שמה 5%) 1 גביע שמנת חמוצה 1 חבילת אינסטנט פודינג 4 כפות קמח תפו"א אופן ההכנה: בקערה לערבב את החלמונים עם הגבינה, השמנת, הקמח ו-4 כפות פודינג וניל לתערובת אחידה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצב יציב ומוסיפים לתערובת הגבינה. שופכים לתבנית (אני אוהבת לשים מלמטה פירורי בסקויטים מעורבבים בחמאה רכה- כדי שידבקו) ואופים כשעה עד שנהיה חום יפה מלמעלה והקיסם יוצא יבש. הכמות מספיקה לי ל-2 תבניות חד פעמיות עגולות של 24. כשאני אופה את העוגה אני שמה למטה תבנית עם מים. ניתן להוסיף ציפוי: 2 גביעי שמנת מתוקה 1/4 כוס חלב אינסטנט פודינג שנשאר (אחרי שהורדנו ממנו 4 כפות לעוגה) להקציף הכל לקרם אחיד למרוח על העוגה הקרה ולצנן היטב לפני ההגשה. עוגה קלה ומוצלחת בהצלחה ובתאבון