יש מצלמה! יש תמונות! אבל אני לא יכולה להעלות

יוכי68

New member
שחמטית, הכל נהדר - הוסיפי מתכונים

שכולם יוכלו לנסות ולהנות.

רותי410

New member
שחמטית, כל הכבוד על התמונות!!! ועל המנות

אפשר מתכון לעוגת שכבות ולעוגת גבינה? הכול נראה 10, באמת.

cial 1

New member
שחמטית ישר כוח כול כך יפה והכי כשר../images/Emo6.gif

הכול מוצלח אין מילים המילים הם הכול כשר בגלל הצורה שהיום הגשת ואני בטוחה שזה לאורחים כך שין בעיה ואני רוצה מנתכון לחלות תמיד יש שוני בין מתכון למתגון במיוחד בלחם המקודדש והמבורך ושם אני תמיד מאוהבהת כמו בהכנת החלות שלך כאן ממש לראווה עם גאווה הכול בסדר מתכון רק למרכיב של החלות השאר יודעים לא חייב תמיד לתת הכול מלה יוכי ושחמטית איך הלוך באמריקה לרוב מעל התמונה המדהימה רושמים את המרכיב ולא בהכללתו אלה את הדגש לעיקר המריב שזה יכול להיות בשני מילים או שלו ושאר הדברים וההכנה את לבד מתמודדת כמו מרוץ לבחירות אולי יצליח ואלוי לא עכשיו למבנים במטבח קשה שלא יצליח אבל תמיד יהיה שוני וזה גם התוכן של המקור ואז מה את עשית את הניסיון והוא משלך והוא מקורי מה עוד את מוסיפה עוד פרט כמו לגיוון הטעם או עוד קישוט ויש נכון שצריך לעזןר לאחרים שלא יכולים להתמודד עם הבחירות" דהיינו המתכון אז יש לא להמתין עד לקבל ממקור אחר גם זה משחק חזק בענף האוכל חשוב לי היה להדגיש כאן כך ולך שחמטית תמיד תצליחי אמן שבת שלום ומתוקה

שחמטית הכל נראה מעולה!!!! עשית לי

חשק להכין לחמניות אז כרגע בתנור יש תבנית ראשונה.... אבל הכל נראה פצצה!!!! אני במקום בעלך הייתי נוסעת שוב לחו"ל רק בשביל לחזור...

שחמטית

New member
תודה רבה על המחמאות והנה מתכון לעוגת סנדויץ'

בצק: 2 כוסות קמח רגיל 2 כוסות קמח תופח 1 וחצי מרגרינה רכה 2 חלמונים 3 כפות סוכר כ-6 כפות מים פושרים לעבד את כל החומרים לבצק רך ופריך- אם קשה מידי ניתן להוסיף עוד מים. לשים חצי שעה במקרר (אפשר גם יותר לא קורה כלום) מילוי: 200 גרם שוקולד מריר 3 כפות קקאו 1 כוס סוכר 3/4 כוס מים 1/2 מרגרינה להמיס הכל על אש קטנה ולקרר אחרי שהתקרר להוסיף 5 חלמונים ו-2 כפות קמח תופח. להקציף 7 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולהוסיף למילוי השוקולד. אופן ההכנה: לרדד חצי מכמות הבצק לעלה ולשטח בתבנית, לשפוך את המילוי מעל ולשים מעל חצי בצק מרודד לעלה. לאפות בחום בינוני עד שמוכן (אצלי לוקח יותר משעה בגלל התנור). בהצלחה

שחמטית

New member
עוגת גבינה

החומרים: 4 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר 500 גרם גבינה לבנה 9% (אני שמה 5%) 1 גביע שמנת חמוצה 1 חבילת אינסטנט פודינג 4 כפות קמח תפו"א אופן ההכנה: בקערה לערבב את החלמונים עם הגבינה, השמנת, הקמח ו-4 כפות פודינג וניל לתערובת אחידה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצב יציב ומוסיפים לתערובת הגבינה. שופכים לתבנית (אני אוהבת לשים מלמטה פירורי בסקויטים מעורבבים בחמאה רכה- כדי שידבקו) ואופים כשעה עד שנהיה חום יפה מלמעלה והקיסם יוצא יבש. הכמות מספיקה לי ל-2 תבניות חד פעמיות עגולות של 24. כשאני אופה את העוגה אני שמה למטה תבנית עם מים. ניתן להוסיף ציפוי: 2 גביעי שמנת מתוקה 1/4 כוס חלב אינסטנט פודינג שנשאר (אחרי שהורדנו ממנו 4 כפות לעוגה) להקציף הכל לקרם אחיד למרוח על העוגה הקרה ולצנן היטב לפני ההגשה. עוגה קלה ומוצלחת בהצלחה ובתאבון

למעלה