יש מקום בשבילי??? לא ידעתי על

אוסה

New member
סתויתוש , חולקת על דברייך

פשוט החמה לא מרגישה נח עם הכלה , ויותר קל לה להגיע לבנה . ולא תמיד הערות או ביקורת זה לשם סיכסוך בין בני הזוג. ובלי קשר........גברת , אני מחכה לביקורך !!!

סתוית2

New member
אוס אני עוד מעט יוצאת לדרך

אני העשה מאמצים להגיע אליך מחקה לי ארבעה ימים של עבודת פרך, ופסח עוד לא הגיע חחחחחחחחחחחחחחחח

ממש לא, לגבי כל אדם ולא רק חמותי אנ

מעדיפה שיגיד לי בפנים מה מפריע לו ולא יהיה צבוע וישתוק..

דנושי1

New member
היי!

לא הסברת ממש למה את לא מצליחה לתקשר איתה. אולי את לא מצליחה לדבר איתה כי את מפחדת שדברייך יהיו פתח לביקורת, היא עלולה לראות את דעתך בנושאים שונים או את פעולותייך כפסולות ול"פרסם" אחר כך בראש חוצות את כישלונותייך (שהם כישלונותייך לדעתה אך לא לדעתך?) למה את לא יכולה לדבר איתה כשאר האדם? תתיחסי אליה כאל שכנה חביבה, או מורה של אחד הילדים בבי"ס. לא יודעת, סתם, כאחת העם. אל תנסי להרשים אותה. צאי מנקודת הנחה שאת תספרי דברים מנקודת המבט שלך, תגני על עמדותייך במידת האפשר. ואם הדברים לא מקובלים עליה- שתיזד... חייכי ושני נושא. שוב- אני סתם מנחשת ניחוש פרוע שאולי זו הסיבה (כי זה נפוץ)- חוסר ביטחון עצמי שמוביל לקצר תקשורתי שמוביל לסלידה אחד מהשני. אם קשה לך לפתח שיחה, הנה פטנט נחמד. כשמישהו שואל אותך כל שאלה, אפילו הכי פושטית, חייכי חיוך מיסתורי ותגידי: "למה אתה רוצה לדעת?" בכלל שאלות של למה מפתחות שיחה. נ.ב. תקני אותי. למה את לא מצליחה לתקשר איתה לדעתך? דווקא איתה?

אוסה

New member
תודה אלמוגית ../images/Emo24.gif

ואני רוצה לספר , שהיום חמי וחמותי אספו את הבננות מבית הספר , כשצלצלתי לשאול מה קורה? השיחה התמשכה ל 15 דקות , תמיד אפשר וצריך לפתח את השאלה לשיחה , ככה אני חושבת ...

שש שבע

New member
למה יש לי תחושה שכבר ביקרת פה, ועז

ועזבת באותה הצורה, רק בשם אחר?

רויתג

New member
ממש התריף אותי כשהיא דיברה אליהם

בקול תינוקי. חשבתי שאני יוצאת מדעתי. וגם כשהיא אמרה להם "אנחנו ילדים טובים, ילדים טובים לא בוכים". בסוף כבר עניתי לה שגם לילדים טובים מותר לבכות (בעיקר אם הם בני 4 חודשים.......). וגם עצבן אותי כשהיא אמרה להחליף אותם במקום להחליף להם. ואז עניתי שאני לא מעוניינת להחליף אותם אבל לא איכפתי לי שהיא תחליף להם

snowhite1064

New member
חמי וחמותי בכלל לא מדברים עם הילדים

עד שהילדים מגיעים לגיל שנה, ו/או מתחילים לדבר. כי לדבריהם "הם קטנים, לא מבינים". לפני חודשיים היא נדהמה שבעלי אמר לקטנה (בת שנה וחצי שבוע הבא) "שימי את זה בפח" והיא הלכה לפח ושמה את הנייר בתוכו. "איך זה יכול להיות? היא הרי לא מדברת, אז איך היא מבינה?" דברי החוכמה של חמותי. רציתי להגיד לה שהיא עצמה מדברת אבל לא מבינה שילדים מבינים מגיל אפס. צריך רק לדבר אליהם כמו אנשים ולא כמו לאדיוטים. והקטע של להחליף חיתול מזכיר לי משהו: שהבת הגדולה שלנו הייתה בת שלושה שבועות חליתי באבעבעות רוח. הרופאים אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך להניק אז אפשר רק דרך שאיבת החלב, על מנת שהיא לא תלקק את הפעצים. היה מאוד קשה להחזיר אותה לציצי אחרי המחלה, אז החלטתי להמשיך לשאוב. שאבתי במשך חצי שנה. פעם אחת הלכנו לחמותי ואני שאבתי בקבוק. פתאום חמותי אומרת :"אוף יש פה ריח של קקי. שלגיה, אולי תחליפי לילדה חיתול" אמרתי לבעלי שיחליף לה חיתול כי אני שואבת, וחמותי כעסה ואמרה, אבל אני אמרתי לך. תני לו לנוח. מובן שהיא עצמה לא הציעה להחליף לילדים שלי חיתול, ואפילו לא להאכיל אותם מהבקבוק. מטריף אותי איך היא גידלה 2 ילדים.....

יש אנשים שלא יעזור בית דין אי אפשר

לתקשר איתם, אבל את תיהיי יותר חכמה ותנסי להתעלם מהשטויות שלה, לא יעזור, יש אנשים טיפשים שבאמת רק מהשטויות שלהם אפשר להתעצבן. חיזקי ואימצי

לרוני עפרוני

כן יש להם את זה לעשות דווקא אחרי הכל הם בעלות הנסיון לא!!!!!! עזבי אותך שטויות, תעירי לה ותאמרי לה שמדברים עם ביתך בצורה בוגרת ולא כמו אל תינוקת

זהו שאמרתי לה את זה ( כבר 3 שנים

שאני אומרת לה ) והיא פשוט לא קולטת..... אין מה לעשות כניראה או שהיא לא קולטת או שהיא עושה לי בכוונה כמו בעלה שהוא בעצם חמי. לבת שלי ניתן לקצר את השם ואני מתעקשת על השם המלא כי לדעתי יותר יפה המלא וכך גם קראתי לה אז שיכבדו זאת. אבא שלו קורא לה בשם המקוצר ומסתכל עלי עם חצי חיוך לראות איך אני מתעצבנת וממשיך לעשות לי דווקא. אני תמיד מתקנת אותו והא ממשיך בכוונה כבר 3 שנים. בתחילה חשבתי שהוא לא קולט אבל אחרי זמן מה ראיתי את הזדוניות שלו בעניים... עכשיו הבת שלי למדה והיא מתקנת אותו והוא לא מתייחס אליה בכלל...

למעלה