יש משהו ממש מעצבן בעיר הזו...

SUMMER8

New member
יש משהו ממש מעצבן בעיר הזו...

אומרים שזו העיר הרביעית בגודלה, עיר משגשגת ופורחת, עיר של שנות ה- 2000 ... אבל אפילו גינת כלבים אחת אין בה. ביזיון ! כל שבוע אני נאלצת לנסוע לערים אחרות (ת"א, ר"ג) כדי לקחת את הכלב ולשחרר אותו לשחק עם כלבים אחרים במקום סגור ומוגן, אבל בעיר שלנו לא טורחים לעשות משהו בנושא.

תשלחי מכתבים חתומים לראש העיר

ותדרשי הקמת גן לכלבים בעיר כזאת גדולה כשיש כל כך הרבה מרחבים פתוחים במיוחד במערב העיר .. אין סיבה שלא יהיה.. בת"א אגב שמעתי שיש חוף מיוחד שבאים עם הכלבים שלהם .. חוף הכלבים

SUMMER8

New member
נכון, חוף הכלבים נמצא ליד חוף הדתיים

בת"א יש מודעות לצרכים של בעלי הכלבים ובע"ח בכלל.

space1

New member
יש בנס ציונה.

ולא לשכוח את זה כשיגיעו הבחירות...

cobainos

New member
אני משחרר את הכלבה שלי בן ליד הבית

הוא סגור ולא גובל באף כביש ואין בו פקחים בכלל למרות שהיא כלבה פיצית שלא יכולה להזיק לכלום ראיתי שם גם כלבים גדולים משוחררים הבעיה במקום היא שאנשים לא אוספים את מה שהכלבים שלהם עושים

SUMMER8

New member
על איזה גם אתה מדבר ? איפה ?

אני תמיד אוספת ת'צרכים של הכלב שלי, רבל חוששת לשחרר אותו בגלל תנועה בכביש או בגלל ילדים שמגיעים לגן. הוא אמנם לא סוג תוקפן אבל אני א רוצה שיהיה שום סיכוי שיקרה משהו לו או לאחרים. אז... איפה הגן "שלך" נמצא ?

אתד

New member
מי היה הולך בכלל לגן כזה?

שמראש האנשים משחררים את הכלבים שלהם??????. זה מתכון למלחמות בינהם לא?

SUMMER8

New member
סליחה ???????????????????????

למה רק להורים עם ילדים מגיע שהעירייה תקים להם גן שעשועים ?! לי אין ילדים, אבל אני משלמת מסים כמו כל אחד אחר בעיר הזו, ואפילו לא טורחים לעשות את המינימום... כלה מה ביקשנו ?! גן כלבים ! יש מלא מקומות בעיר הזו שניתן לעשות איתם אחלה מקומות לכלבים. וזה לא גן שמיועד לאנשים אלא לכלבים, אז אל תבואי אם את לא רוצה - אף אחד לא הכריח אותך !! אבל זו לא סיבה לקפח אוכלוסיה שלמה. רק לשם השוואה, בת"א יש לפחות 10 גני כלבים בכל רחבי העיר ... ואם ראשל"צ מתיימרת להיות עיר מתקדמת, גן כלבים זה חלק מההתפתחות.

space1

New member
אפשר גם להגיע לשטחים הריקים בעיר

כדי לשחרר שם את הכלב שיפרוק אנרגיות. יש כאלה באזור של חלום ראשון (לא לעוד הרבה זמן) ובקו התפר שבין שיכון המזרח לאמריקן קולוני. ואגב, כשראש העיר ב-24 שנים האחרונות אומר שהעיר נראית כמו עזה, אז אני בספק אם העיר מתיימרת להיות מתקדמת.

SUMMER8

New member
אני לא רוצה קומבינות !!!!!!

ללכת לשטח פתוח שנמצא ליד תחנת רכבת או כבישים סואנים זו קומבינה. למה לא יכול להיות גן שמיועד לכלבים ? ממש לא קשה לעשות את זה !! אני לא אשחרר את הכלב שלי באזור פתוח ואסכן אותו בבריחה, בריצה לכיוון הכביש, או בדו"ח שיירשם לי ע"י פקח כלשהו. אז לקחת את הכלב למרחב פתוח - זה לא פתרון !

קומבינה ?!@

ולקחת חסה מתוך שקית ולקחת עגבניה רגילה ומלפפון ולחתוך אותם ולשים ביחד בקערה בשביל סלט זאת לא קומבינה של המודרניזיציה ?! נו באמת.. להתחבר לשטח טבעי פתוח ליד כביש סואן או ליד פרדסים וכו' זה מקום טבעי לחלוטין וזה מקום טוב לטייל בו עם כלבים .. אם הכלב שלך יברח ממך אז הוא לא מאולף מספיק טוב וכנראה שאת לא מתייחסת אליו טוב ואולי אפילו פוגעת בו או שהוא ממש טיפש.. ולכלבים כאלה אני לא מתייחס בכלל..

SUMMER8

New member
נראה לי שאתה הוא הטיפש, אם אתה מדבר בצורה כזו

ואין לך מושג וחצי מושג על כלבים !!!!!!!!!!!!!!!!!! הכלב שלי גור והלוואי שאנשים היו מקבלים את היחס שהוא מקבל אצלי. אם הוא יברח זה לא בגלל שלא טוב לו, אלא בגלל גירויים מהסביבה, חתול שעובר, כלב שהוא רוצה לשחק איתו וכדו'... אכן, הוא עדיין לא מחונך ומציית לכל פקודה מיידית, אבל לא אתן שחלקיק של שניה יגרום לו לנזק או יבריח אותו. מספיק שהוא ייבהל מאיזה רעש חזק או משהו שיפחיד אותו והוא בתור גור יכול להתחיל לרוץ ולאבד את הדרך... אז לפני שאתה מסיק מסקנות וטוען שאני מתעללת בו - עדיף שתלמד קצת על הנושא ... אח"כ תחזור להמשך השיחה. המשך יום טוב.

אם הוא גור אז .....

אתה יותר מהיר ממנו, אתה לא אמור להוריד ת'עיניים שלך ממנו כשאתה יוצא איתו החוצה גם אם זה שטח פתוח וגם אם לא, אני לא בעד הפיכת שטחים פתוחים לגני כלבים אלא להקים להם גנים מסודרים כמו שאתה רוצה וכמו שצפוי שיהיה בעיר גדולה כמו ראשון, אבל אני אומר שגם שטחים גדולים זה פתרון טוב מאוד וכמו שאתה תיקח את הכלב שלך לים ותשחרר אותו לא תפחד ככה תיקח אותו לשטח פתוח ותשחרר אותו ולא תפחד..

SUMMER8

New member
כן, הוא גור

אבל הוא מהיר בטירוף... אני לא מהירה ממנו ובטח שלא אתה... פשוט אין מצב להשיג אותו.

למעלה