יש משהו ממש מעצבן בעיר הזו...

מקבל ת'הזמנה.

איפה ומתי? תזרקי כדור הכי רחוק שאת יכולה..... ומי שיגיע ראשון.. חחח אני ארוץ כמו כלב אחרי כדור, זה יכול להיות מצחיק. אבל ההתערבות היא שאחרי שאני אנצח ת'כלב שלך את באה ורושמת בפורום הזה אני טיפשה, אני טועה, סימבה תמיד צודק וסימבה חתיכת אריה מהיר ! חח

סבינה89

New member
השוואת כוחות...

יניב ירוץ על 4, כמו הכלב... ואז נראה מי מגיע ראשון............ כוחות או לא כוחות?

bhmi100

New member
אני מאוד שמח דווקא שהכלבים פה תמיד קשורים

בכל מקום אחר תמיד עברתי לצד השני של הרחוב או עשיתי עיקוף אם היה כלב משוחרר שמא הוא יתנפל עלי.

SUMMER8

New member
אתה לא מבין ...

הגן מגודר ורק כלבים ובעלי כלבים נכנסים לשם. למה צריך להפריע לך שהם משוחררים בגן סגור ?! גם כלבים צריכים להוציא אגרסיות ולהשתולל... וגורים צריכים להיות בחברת כלבים אחרים כדי לדעת איך להתנהג בחברת כלבים. אם הם לא יהיו עם כלבים יכולות להיות להם בעיות התחברות עם כלבים, והרי הם בני מינם. ולידיעתך, לא כל כלב תוקף את מי שעובר ברחוב !!! ואם כבר מדברים, צריך להיזהר מאנשים יותר מאשר מכלבים... וכהוכחה - מצרפת לך את הכלב הכי מתוק בעולם !!! מה דעתך ?

חןשסק

New member
אתה תמיד יכול לקחת את הכלב שלך לאמפיפארק

יש שם את השטח דשא שהוא כמו עמק כזה
קח כדור/כל דבר צמרירי שהכלב אוהב ויכול לתפוס, וסע לשחרר אותו שם.... חוצמזה, אם יש לך סבלנות לשטוף את הכלב, אפשר לקחת אותו לחוף ראשון, לחלק הצפוני יותר שיש בו פחות אנשים ולשחרר אותו שם... לא צריך להרחיק עד ת"א, גם בראשון יש כלבים בים...

חן !!!

באמפיפארק בשעות הערב משחקים כדורגל כל יום שם !! תופסים חלק נרחב מהדשא.. וכושר קרבי מתאמנים שם בערבים גמכן, וקבוצת פריסבי עירונית.... אני אישית משחק שם עם מלא אנשים כל ראשון ורביעי ...כדורגל.. ובחוף הצפוני זה לא רעיון טובב !! אנשים משתזפים שם בעירום כי זה חוף מבודד חחח :) סע לבת ים השכנה והטל את צרכי כלביך על חופי עירנו השכנה.. עיר שהפכה לאשפה.

yafitush

New member
אתם שוכחים נקודה חשובה מאוד

שברגע שמשחררים כלב בראשון לציון אפשר לחטוף קנס כספי מהפקחים, אז אי אפשר לשחרר את הכלב איפה שרוצים וגם אין גינות שמתאימות לצורך הזה! זה אבסורד

liors72

New member
אני באמת לא מבין אתכם...

באזור שאני גר בו (נווה הדרים) יש שטחים פתוחי ענקיים!! ממש מעולה לשחרר שם כלב... לא צריך לאסוף את הצרכים.. אין כבישים.. אין כלוםםםםםםםםם שטחים ענקיים!! מוכן להתערב שהכלב שלכם ממש יהנה שם

SUMMER8

New member
אני גרה לא רחוק מנוה הדרים

איפה יש שטחים כאלה, אבל שהם לא קרובים לכביש ?!

אתד

New member
אני שאלתי ברצינות

כלבים יכולים לריב אחד עם השני אי אפשר למנוע את זה, לפחות בטיולים שמוציאים אותם יש מחסומי פה שמבטיחים ששום כלב לא ינזק אם חלילה תהיה תגרה ואני מקווה שיזמברו כל יום את אלה שלא שמים מחסומים על הכלבים שלהם גם אם הכלב שלהם הכי טוב בעולם בזמן שיוצאים לטיול. לקחתי לפארק ברמת גן את הכלב שלי, וכלב אחר רצה לשחק איתו, כלב מסורס! הכלב שלי כל כך נלחץ שלא היה שווה לי, הוא גור... בכל אופן, לא מוצאת רעיון טוב בפארק לכלבים משוחררים אלה אם יהיו עם מחסום והרי זה לא ריאלי...

lala58

New member
משהו שיחזק אותך אני מקווה הפקחים = אפס עגול

פשוט עלוב האנשים האלה מגעלים אותי בוא לא נדבר על זה שאין בראשון מקום שהכלבים יכלו לשחק , אז אמרנו בסדר שלחנו מכתבים לכולם דיברנו עם ראש העיר כלום. אז אין להם את הבושה לבוא ולתת לך דוח זה נגד החוק. אבל בכללי הים אני מטייל לי בפארק באים אלי 2 פקחים אומרים לי איפה אני גר וזה?......... המשכתי והתעלמתי. בוא נגיע לנקודה מישהו בפארק הזמין אותם אז הפקחים לא עזבו אותי אז יצאתי עליהם אמרתי להם כל מני דברים.........עדיף שלא תדעו והם לא יכולים לעשות לך כלום אז בבקשה שילכו .......... הבני ........... האלה . ראשון העייריה הכי מסחירה בנוגע לבעלי חיים שזה פשוט מגעיל עלק שיטור וסיור עירוני בני........

אתד

New member
איפה הבעיה?

אני אוהבת כלבים ואת הכלב שלי אבל אני לא מבינה אותכם, אתם לא אוהבים את הכלבים שלכם! למה שילדים/חתולים/כלבים אחרים יהיו בסכנת חיים רק בגלל שאתם רוצים לטייל עם הכלב שלכם? כלב צריך להיות קשור ועם מחסום על הפה ולאסוף את הצרכים שלו עם ניילון כלב זאת אחריות וזה חלק מהאחריות עליו פארק חופשי יכול לגרום למלחמות בין כלבים וגם לטייל איתם סתם לא קשורים וחסומים בפה זה אותו הדבר והלוואי והפקחים יזמברו את כל אלה שלא עושים כך! שילמדו! ראיתי כלבים שרצחו חתולים ובעל הבית לא הצליח להשתלט, מכירה איש זקן שקפץ עליו כלב של שכן שלו חברותי להפליא, ובכל זאת הוא עבר ניתוח בן אדם בן 70 בגלל הכלב שהיה משוחרר.. מריבות של כלבים ה דבר שגרתי מה הקטע שלכם????????

lala58

New member
את מטריפה אותי תרגיעי ומהררר

את סתומה???? כאילו זה שהכלב שלך כל היום בחוץ קשור זה לא אומר שכולם ככה. כמו שיש בכל עיר בא"י שטח לכלבים מגודר שיכלו לשחרר את האנגריות שלהם גם בראשון צריך. אם את לא שמה לב העייריה עושה מלךא כסף על חשבננו משלמי המסים לא יכול להיות שגם נשלם ודבר פשוט שיש בכל עיר בארץ פארק קטן שטח קטן מגודר!!! מה כל כך קשה אז אני מבקש שבי בשקט כי כלבים מסוכנים מדובר במשהו אחר אני מדבר על כלבים שמסתדרים ושנפגשו כבר עם כלבים לא כאלה שרבים.

למעלה