יש משהו שאני צריכה לפרוק מהלב

ד נ י ת3

New member
מסכימה איתך, ומוסיפה:

אני זוכרת את האירוע הראשון שבאתי בלי מי שהיה בעלי של המשפחה המורחבת. זוכרת ששאלו אותי איפה הוא, ואני עניתי "התגרשנו". זוכרת שיש לי דודה שכל חייה חולמת להתגרש מדוד שלי - היא משכה בכתפיים. אני ידעתי שזה בא בעיקר בגלל שהיא מקנאה בי על היכולת לקום וללכת. מה שלה לא היה אומץ לעולם. יקירתי - אל תתנצלי אף פעם. זו את ואלו הם חייך. תרגישי עם ההחלטה שלך שלמה. תקיפי את עצמך באנשים שעושים לך טוב, שתומכים בך.

שירס36

New member
וואיי.. זה נורא.

אבל את חייבת לדעת שאת זאת שבסדר פה והם לא. זה פשוט חייב להיות לך ברור. שזה לא ירפה את ידייך. כדאי שתתרחקי מהם כמה שיותר. בכל אופן זה לא ישתנה, את יודעת... תתאימי את הציפיות שלך מהם. תהני ממה שאפשר מהם ואל תנסי להילחם בזה. את צריכה לרחם עליהם ועל הגישה שלהם ולא להרגיש נחותה. את לא צריכה להתצטדק בפניהם או לנסות לשכנע אותם. מספיק שאת שלמה עם עצמך. לא כולם צריכים להסכים איתך. אני מבינה שההורים שלך כן תומכים בך...

BABELICIOUS

New member
איזו פרימיטיביות, my god../images/Emo4.gif

הפסד שלהם, באמת. זו צרות אופקים, זה לקבור את הראש בחול רק כדי שתהיי עם טייטל של נשואה גם אם את אומללה... אוחח זה כ"כ ימי הביניים. זו משפחה דתית?

cheshire9

New member
רוצה להציע

כיוון מחשבה אחר לגמרי ..... את יכולה להמשיך להיות בקשר עם המישפחה הקרובה - ולהיות שם בשביל ההורים או בשביל מי שאת אוהבת באמת ..... ומי שאת לא אוהבת ולא אוהב אותך תחייכי אליו חיוך מקסים ותסנני בין השיניים בלי שישמע : "אתה גאון. אתה מדהים. אתה תיזכר לדורות ...." ותחייכי לך בינך לבין עצמך. בלי להיפגע. בלי להיעלב. בלי לפגוע בהורים. רק את והבועה הפרטית שלך והחיים שלך שבהם את עושה מה שאת באמת רוצה....... מה אכפת לך בכלל מכל המטומטמים שמסביב ?

שיקסה

New member
לא עכפת לי מאף אחד

וזה מה שאני תמיד עושה אבל בכל זאת משפחה שלי מה שלא תעשה אתה לא יכול להתעלם מהמשפחה שלך ובמיוחד שפתאום הם מסתכלים עליך בצורה אחרת מוקדם או מאוחר עדיין תראה אותם באיזה ארוע משפחתי גדול ובארוע הבא אני התנהג כמו שהתנהגתי עכשיו - כדי לא לפגוע בהורים שלי הם האנשים הכי יקרים לי ואני בחיים לא אפגע בהם ומוכנה להשפיל את עצמי כדי שהם לא ירגישו כלום וכל זה למענם

cheshire9

New member
זה מה שהתכוונתי

תתנהגי מושלם כלפי חוץ אבל תחליפי את הזעם והעלבון שבפנים בחיוך סובלני (ואם בא לך - קצת לעג למטומטמים שבהם) כדי שלא תסבלי מזה. התוצאה כלפי חוץ זהה אבל תרגישי יותר שמחה ומשוחררת .......

אישון36

New member
זה בראש שלך או זה רק נדמה לך

תקשיבי.....להקת המקוננות שתומכת בך מעוררת התפעלות. תרימי ראש, שימי זיין וכו. לדעתי טעות בסיסית. הראשון שמתעלם לקרוא לו ולשאול מה קורה ואם מביך אותו שאת גרושה היינו פגומה ולא בתולה בעליל ומה דעתו והאם צריך לחזור לבעל אלים מגעיל ובלתי אפשרי ולסבול עד לגיל 80 והעיקר שכבוד המשפחה ישוב לקדמותו. אישון. בתול בעליל.

אני בעד

אני בעד זה שתעשי מה שנח ומרגיש לך,הסבירי להם שבמתכונת הנוכחית עדיף לךלהיות לבד כרגע עלי פני הנישואים שהיו לך!! לא יבינו? שילחי טאותם לרבי,לא יבינו?שילחי אותם לקרוא ספרים על זוגיות קלוקלת,לא יבינו?שילחי אותם ליועצת שתסביר להם,ואם גם אז הם לא יבינו שילחי אותם ל......(את כבר יודעת לאן) ב ה צ ל ח ה !!!!!

מאושרת 2

New member
תגובה לשיקסה

לשיקסה שלום ! ברצוני לחזק אותך. את בן אדם מאוד אמיץ, וכל הכבוד לך שעשית צעד משמעותי בחייך למען האושר שלך ושל ביתך. זה לא קל שהמשפחה לא מקבלת אותך בגלל הסטטוס החדש. אני חושבת שאת צריכה לשתף את אמך לפחות במה שאת מרגישה, זה מעט יעזור לך להרגשה הפנימית. להיות אישה גרושה , זאת לא בושה ! היי גאה בעצמך. אני גרושה מזה שנתיים פלוס ילד ואני מאוד מבינה אותך. כשהחלטתי להתגרש וזה נודה לאבי, נשבר לו הלב, למרות שלא אמר לי כלום ראיתי את האכזבה ממני על הפנים שלו בכל פעם שראיתי אותו. סבתי, אימו של אבי, הודיע לי מפורשות שלא אבקש ממנה שום תמיכה כלכלית (הייתי במצב קשה) כי "אני בישלתי את הדייסה ואני אוכל אותה". בקיצור, היי חזקה ואל תקחי ללב יותר מידי.

למעלה