יש מתחזה בפורום!!!

Bow Wow2004

New member
יש מתחזה בפורום!!!

חברי פורום יקרים, שיקרו אתכם, רימו אתכם!! Nחשקת היא בעצם sd14 - הטרולית! היא עבדה עליכם... שוב... וגרמה לכם לברך אותה פעם שנייה ובכך שיקרה את כולכם!!! הנה, ההוכחות מדברות בעד עצמן! צירוף מקרים? לא נראה לי...

Nחשקת

New member
אתם יודעים מה?! אני מודה ואתם

יודעים למה עשיתי את זה?? בגלל באו וואו... מאז שהגעתי לפורם הוא נתפל אליי ללא שום סיבה!! אז רציתי להכנס בתור משהי אחרת שאולי לשם שנוי הוא יתיחס אלי נורמלי.. אבל אני רואה שזה לא עוזר... אז מצטערת עולם שעבדתי עליכם

Bow Wow2004

New member
אז למה שיקרת ובנוסף הצפת אותי

במסרים הבאים: סליחה?! אני לא יודעת למה אתה מתכוון?? מי זאת ה SD14 הזאת בכלל? חומד אני ממש לא מבינה מה עשיתי? קוראים לי שני אני בדקתי ול SD14 ההיא בכלל קוראים סיון אתה אפילו יכול לראות את זה זה בעמוד השני של הפורם..... ההודעה הראשונה נדמה לי אתה לא חושב שזאת אולי יכולה להיות מקריות שבאתי דקה אחרי שהיא הלכה? למה לי לעשות את זה דווקא? אני לא עד כדי כך סתומה להגיד שאני הולכת ודקה אח"כ לחזור בתור משהי אחרת.. אני באמת לא ה SD14 ההיא ואני לא מבינה איך אתה יכול להוכיח משו שלא נכון. אני באמת חושבת שאמת מתוק ואני רק רוצה ללבן את העיניינים שתבין שאני לא היא אה?!?!

Nחשקת

New member
כי רציתי שתתיחס אלי נורמלי.. אתה

אולי לא שמת לב איך היחסת אלי..אתה התיחסת אלי נורא ובגלל זה עשיתי מה שעשיתי אני לא רציתי שתדע שזאת אני!

Bow Wow2004

New member
בתור צופת תשוקות, הייתי מצפה שתדעי

שכל הסודות בסוף מתגלים...

Nחשקת

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אז רגע... נשלים? נשאיר את העבר בעבר?

Nחשקת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אז רגע... נשלים? נשאיר את העבר בעבר?

moran14h

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אין סוף לרשעות של אנשים!!!!!!!!!!!! בחיי! אני עומדת להתפוצץ!(שתקו!!) גגררר איזה עיצבון איתכם!!! גאד דאם איט אני אפילו לא יכולה להגיד שום דבר כי- זאת זכותך לשים את זה כאן!

moran14h

New member
חח חמודה

אני סולחת
(את האמת הכי התעצבנתי על בוואו שבכלל הביא את התמונה, אבל מה אני יכולה לעשות, זאת זכותו..)

backstreet girl

New member
היא מעריצה שלו.......

ואני מבינה לליבה... גם אם היו שמים פה תמונה של אחד מהבויז הייתי מתעצבנת... אז מורנוש אני מצטערת ופעם הבאה אני אם זה יקרה אני אתחשב עלייך ולא אעשה את זה......

backstreet girl

New member
זה באמת לא חשוב איזה אמן אנחנו

מעריצות כל עוד אנחנו מבינות אחת את השניה...

python 4

New member
הי גם אני רוצה להיות boyband girl!

או שזה girlband boy? אוףף אני מבולבל לגמרי.

backstreet girl

New member
אני חושבת שאתה כבר כזה......

עם כל שטיפות המוח שעשיתי לך על קווש.........

למעלה