בשבוע שעבר היה את הגראמי אז ראיתי איזה 4-5 תמונות של ניק וג'יי.סי.... אז ניק אמר שהם ידידים ממש טובים אז למה שאנחומו לא נהיה ידידות טובות גם אנחנו....פעם אמרתי שאני לעולם לא ארצה להתחבר אם מעריצה של אנסינקאבל הבנתי שהם בסך הכול להקת בנים פשוטה שאוהבים לשיר ושאין לי שום סיבה לרדת עליהם כי אני לא מכירה אותם......אולי הם דווקא נחמדים... אז מעכשיו נפתח דף חדש וננסה להיות ידידות.....
פשוט שנאתי אותם מסיבות שאני לא רוצה לפרט כיוון שיש לי סימפטיה למורן.....מה שחשוב זה שעכשיו אני לא שונאת אותם ולא יורדת עליהם...... ובקשר לזה שאנחנו מדברות כאילו זה אלוהים...ככה זה הערצה..... לפעמים זה משתלט עלייך....לפעמים את מתרגשת יותר מדי.... ככה זה הערצה.....
אני ידעתי שהם דיי חברים ביחוד עם ג'יי ג'יי ,ויש להם מלא תמונות יחד.. והיה להם משחק כדורסל יחד.. כן, אפשר להגיד שהם מיודדים.. ותשמעי ,לי מההתחלה לא הייתה בעיה שאת מעריצה אותם, זאת זכותך וממש לא היתה לי בעיה איתך..להפף. אחת החברות הכי טובות שלי היא מעריצה הדוקה של בריטני (ואני מניחה שזה דיי ברור שאני שונאת את בריטני). בקיצור ,אין לי בעיה עם הBSB ועכשיו כשלך אין בעיה עם אנסינק ,באמת אפשר להיות חברות. (חחח תראי איך הכל התחיל מהתמונה שבוואו וואו שם כאן..)