יש מתחזה בפורום!!!

backstreet girl

New member
כן, קווין סקוט ריצ'ארדסון.......

האחד היחיד והמושלם.......
כל מילה אחרת מיותרת.....

backstreet girl

New member
שמעי........

בשבוע שעבר היה את הגראמי אז ראיתי איזה 4-5 תמונות של ניק וג'יי.סי.... אז ניק אמר שהם ידידים ממש טובים אז למה שאנחומו לא נהיה ידידות טובות גם אנחנו....פעם אמרתי שאני לעולם לא ארצה להתחבר אם מעריצה של אנסינקאבל הבנתי שהם בסך הכול להקת בנים פשוטה שאוהבים לשיר ושאין לי שום סיבה לרדת עליהם כי אני לא מכירה אותם......אולי הם דווקא נחמדים... אז מעכשיו נפתח דף חדש וננסה להיות ידידות.....

בואנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה נסגר???.. אתן מדברות כאילו זה אלוהים
כולה להקות בנים.. לשתיהן יש שירים יפים.. אבל זה רק להקה
" אולי הם דווקא נחמדים" ?!??!?!?!?!?!?!?! לא
הם מהשטן.. הם הרי אויבים בדם של הבקסטריט ולכן יש להשמיד אותם!!!!!! כאילו מה???????... אשכרה הפכתם את הפורום הזה לסבונייה..

backstreet girl

New member
הם לא האויבים של בקסטריט בויז......

פשוט שנאתי אותם מסיבות שאני לא רוצה לפרט כיוון שיש לי סימפטיה למורן.....מה שחשוב זה שעכשיו אני לא שונאת אותם ולא יורדת עליהם...... ובקשר לזה שאנחנו מדברות כאילו זה אלוהים...ככה זה הערצה..... לפעמים זה משתלט עלייך....לפעמים את מתרגשת יותר מדי.... ככה זה הערצה.....

moran14h

New member
נכון

אני ידעתי שהם דיי חברים ביחוד עם ג'יי ג'יי ,ויש להם מלא תמונות יחד.. והיה להם משחק כדורסל יחד.. כן, אפשר להגיד שהם מיודדים.. ותשמעי ,לי מההתחלה לא הייתה בעיה שאת מעריצה אותם, זאת זכותך וממש לא היתה לי בעיה איתך..להפף. אחת החברות הכי טובות שלי היא מעריצה הדוקה של בריטני (ואני מניחה שזה דיי ברור שאני שונאת את בריטני). בקיצור ,אין לי בעיה עם הBSB ועכשיו כשלך אין בעיה עם אנסינק ,באמת אפשר להיות חברות. (חחח תראי איך הכל התחיל מהתמונה שבוואו וואו שם כאן..)

LauraLF

New member
תרגעי אחותי!

הוא שלי אז יאללה יאללה..
אמא של.. : מייקל , כפרה עלייך ,נרדמת?

backstreet girl

New member
פייטון יבחר......

פייטי....אני או היא???? תזכור שאיני יכולה לחיות בלעדייך.......

LauraLF

New member
גם אנוכי

לא יכולה לחיות בלעדיו.. וכמו שאמא של..אומרת : מייקל , כפרה עלייך ,נרדמת?

Bow Wow2004

New member
היי תתרחקו, פייטון הוא של אי

no man's an island he's an island !!!he's a bloody ibiza (מצטער, ראיתי עכשיו 'רווק פלוס ילד')

python 4

New member
אוי, איזו בחירה קשה...

בקי... לאורה... נאפו... נאפו! מצטער בנות!

LauraLF

New member
*פגועה*

עכשיו לעולם לא תדע... שאמא של...אמרה: פייטון ,כפרה עלייך , נרדמת?

python 4

New member
אני צריך לשאול?

OK, מה זה כל הקטע הזה עם האמא של... אמרה: נוש מה קורה?

למעלה