יש סיכוי לערעור ?

traficourt1

New member
מענה

זו רק תוצאת המשפט כמה זמן לא היה ביטוח ?כמה זמן הרשיון לא היה תקף ? האם זו עבירה חוזרת?...האם היה עונש מותנה קודם? רק לאחר קבלת כל התשובות ניתן לתת עצה אשר ארבל עו"ד

dudumagic

New member
תשובות

לא היה ביטוח בכלל בגלל שלא היה טסט לרכב בערך כ חצי שנה . זאת פעם ראשונה שאני מופיע ( אמור) בפני שופטת תעבורה. בעקרון יש לי עוד 4 זימונים על אותו מקרה טסט וביטוח לחודשים הבאים. אני חד הורי , המשכורת שלי בערך 3500 , הרכב לא על שמי ולא שלי , הייתי צריך אותו לעבודות מזדמנות . רק החודש עשיתי טסט וביטוח . האם יש דבר כזה רחמים מבית משפט לתעבורה ? כי אני רוצה לסיים את כל 4 הזימונים בפעם אחת וללא עונש חמור . כי סידרתי את הכל , לא יכולתי לסדר בגלל שלא היה לי כסף לביטוח וטסט שמסתכם ב 3500 שקל . במיוחד לאור שאני לא יכול לשלם בתשלומים מכיוון שאני מוכר בהוצאה לפועל " מוגבל באמצעים" איחוד תיקים על סך 34000 שקל , לא יודע איך זה קפץ לסכום הזה שהסכום המקורי הוא 18 . רק זכייה באיזה ירושה תציל אותי , או עבודה של 10000 שקל בחודש . אוף איזה סיבוך וסך הכל אני רוצה להיות אזרח מן השורה בלי בעיות . יש לי ילד בן 3 וחצי , ואם אני אסע בפסילה ויתפסו אותי אז המצב יהיה גרוע יותר , ומצד שני אני חייב את הנסיעות האלה, שיתנו לי קנס של 3 K ושאני יסיים את זה בלי שלילה .

traficourt1

New member
תשובה 2

חבל מאד שלא צרפת את התיקים כבר בדיון הראשון עשה זאת בדיון הבא ואם השפיטה הראשונה היתה ללא נוכחותך בקש לבטל פסק הדין תוך ציון העובדה כי אתה מבקש לבצע צרוף תיקים אחרת העונש יהיה בשמיים אין קשר בין תקפו של טסט לביטוח רק אם רשיונך פקע מעל שנה הרי הדבר נחשב כאילו לא היה ביטוח אני תמה על משאלת הלב לקבל קנס גבוה - אם אתה חייב מוגבל - מהיכן ישולם הקנס? אם לא ישולם לא יחודש הרשיון בבוא היום וחזרנו לנקודת המוצא בקיצור מילת המפתח היא צירוף תיקים

למעלה