יש סיכוי ש...

Just Adi

New member
אני קניתי את סוס ... ../images/Emo80.gif

ב49.90 ש"ח והביאו לי אותו עד לבית עסקה מוצלחת :)

Just Adi

New member
the full story ../images/Emo80.gif

אהמ.. בוקר קיצי אחד... סתם סתם החלטתי שאני רוצה את סוס ופירסמתי הודעה בפורום הרשמי של מוניקה ואז מישהו כתב תגובה עם כל מיני חנויות יד שניה התקשרתי לאוזן ה-3 והם סתם היו מגעילים וגם לא היה להם אז התקשרתי לקומה ה-13, והסתבר שבמקרה הם קיבלו את הדיסק באותו הבוקר, ולעסק של ההורים שלי יש שליח שעובר בת"א, אז הוא עבר בחנות , לקח את הדיסק (ששמרו לי) והביא אותו לעבודה של ההורים שלי והם הביאו לי אותו, איזה יופי :) אניוואי - הנה המספרים, תנסו פעם בשבוע ככה, כי לכו תדעו מתי מישהו יביא להם פתאום את הדיסק , לי היה חתיכת מזל כי יש אנשים שמחפשים אותו שנים ואני במשך... שתי שיחות טלפון :) הקומה ה-13: 03-5270492 האוזן ה-3: 03-5284380 ובכלל, אני מציעה לכם לפרסם הודעות שאתם מחפשים את הדיסק בפורומים שונים של מוזיקה בכל מיני אתרים, אני אחרי שכבר קניתי את הדיסק קיבלתי כל מיני אימיילים שמציעים לי לקנות את הדיסק מאנשים שונים אבל כבר לא הייתי צריכה...

omerikooo

New member
אתם מטורפיםםם!!

מה 120 שקל? חחח בונא...חולי נפש כל כך רוצים ת'דיסק? אמממ מי שאמר 120 תבוא אליי לאס"ק וגם מי שאמר 110... חולי נפש אתם... חחחח הצחקתם אותי לגמרי... אני לא יכול לצרוב...כי אין לי צורב... וגם כל הקטע שזה דיסק מקורי....עם העטיפה והכול... מי שאמר הצעה גבוהה...120,110,75 ובסביבות של זה שיבוא אליי לאס"ק 165746443

whistler404

New member
חח הגזמתם קצת..ומי שרוצה עותק חדש:

http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=6627

6gaia9

New member
תודה!!!! מתה עליך!!!!!

אני מחפשת את הדיסק כבר שנתיים (ואני לא מגזימה) ועדין לא מצאתי אותו ואת/ה עזרת/ה לי מאוד !!!!!!!!!!!!

omerikooo

New member
וזה בסדר גמור...

אבל פשוט האתר לא עודכן...חח הדיסק הזה כבר לא מודפס... ואין לו תפוצה כבר... אבל זה באמת שבסדר...חח

whistler404

New member
טעות.

זה אתר אמין ומקצועי, ואם הם מציינים שהדיסק במלאי אז הוא אכן במלאי. אכן שמעתי שהוא לא מודפס, אבל אולי יש להם עוד דיסקים מההדפסה האחרונה, לך תדע.

למעלה