אחרי הכל, זה פורנו.... אני לא מבין איך משדרים את זה בשעות שילדים יכולים לראות... אין איזה חוק נגד זה? לא יודע מתי זה שודר אתמול (או שילשום?) אבל אני זוכר.... לא מעט פעמים שזה כן היה ככה. נכון, לא בדיוק הטעם שלי בסרטים, אבל כמו שאומרים - על טעם וריח.... הבנתם.... העובדה שלא מתייחסים לסרט מסוג זה לפורנו פשוט מגעילה אותי.... למה כי זה אחד הסרטים הראשונים (או הסידרה הראשונה) שישראל יכלה להראות בטלוויזיה בלי בושה? סביר להניח... עדיין צריך לקבל יחס בהתאם. אם זה היה תלוי בי זה בכלל לא היה משודר :-\ אבל שוב, דעתי וכל אחד זכאי לדעה שלו. לא לתקוף.................
כל אחד יראה מה שטוב לו ואם לך לא נעים לראות פורנו בטלוויזיה או במחשב אז אל תיראה אבל זה לא אומר שאחרים או אני לא יכולים להמשיך ולראות פורנו הרי בסופו של דבר פורנו זה משהו שמניע אותי במהלך היום ובעיקר בתור אחד שאין לו הרבה סקס כי אני תקוע בחור בסוף העולם
וחזרתי על זה כמה פעמים שזו דעתי ודעתי בלבד (בנוגעע לאנטי-פורן) לגבי השעות שמשדרים כאלה דברים, אם היו לי ילדים הייתי עושה משהו נגד זה.... בעזרת השם עוד כמה שנים טובות אני יעשה בקשר לזה
ככה ברוב הסרטים במיוחד אלו של שנות ה 70-80 . תמיד בסרטים מוצאים דרך להפשיט את הבחורה והסרט סובב על זיונים. יש הרבה דוגמאות על מלכות יופי (שושן) דוגמניות ( בוהדנה, בקי גריפין) עובדות זרות (דנוטה) ובכלל שחקניות כולם מתפשטות בסרטים בלי סיבה בדרך כלל. כשגדלתי כדתי לא יכלתי לראות סרטים ישראלים כי היה ברור לי שהסרטים מלאים בסקס. מה שכן צפיתי באסקימו לימון רק בגלל הישבן של צחי נוי, מודה חטאתי
אני חושב שכלל לא צריך להראות סרטים כאלו בשעות היום. למרות שאני חושב שהסרט המדובר שודר בלילה. פעם אחת נתקלתי בכבלים בסרט "האידיוטים" של לארס פון טרייר ב 19:00 !!! שזה ממש סרט פורנו מפורט.
אם להשקפתך, וגם שלי, כל אחד זכאי לדעה משלו אזי... למה לא לתקוף?: מה זו הצדקנות וההתחסדות הזו לך, פה באתר. אפשר לחשוב שאנחנו עוסקים פה ב..."לימודי קודש ובפלפולי גמרא"...לפחות.
לכל אחד יש מקום בפורום שלנו כל אחד חושב אחרת וזה מה שמקסים בזה > שכל אחד והעדפותיו הוא בעיקר בקהילת הדובים (שלכל אחד יש טעם שונה ואחר) אנחנו צריכים לקבל האחד את השני גם אם ה"אני מאמין" לא תואם לשלנו