יש עכשיו אסקימו לימון - והתחת של יודל'ה (-:

pizza shmitza

New member
../images/Emo140.gifתגובה לזיקו:

הי זיקו, דומני שהפרזת. לדעתי, איננו צריכים, כדבריך, "לקבל אחד את השני" וכפי שכתב זה שלתגובתו הגבתי: "כל אחד זכאי לדעה שלו". אין כאן "אלימות ומכות" וירטואליות, כמובן, אלא הבהרה תקיפה שאיננה משתמעת לשני פנים, למישהו, שלדידי, שואב את דעתו והיא מוזנת מתפיסת עולמו הדתית, השמרנית, הנוקשה והארכאית, שכפי שכבר כתבתי, אבד עליה הכלח ואשר גורסת, לעניות דעתי, הטפה בלתי פוסקת לדת ולמוסר מסוים. אלו נעדרים, בעיני, פתיחות וגם יכולת הסתגלות לעולמנו המשתנה בקצב מהיר. לפורום זה, דומני, נכנסים אנשים בוגרים שיש להם זיקה משותפת וזה איננו "גן-ילדים" ואתה, עם כל הכבוד לעמדותיך שאני מכבדן, בדרך-כלל, אינך "גננת" ואינך מצווה לפתור כאן מחלוקות עקרוניות. אני מקוה מאד שתקבל את דברי ברוח-טובה ואסיים באיחולי כל טוב לכולם.

אני רק חייב להגיב על משהו...

שאני "שואב את דעתי והיא מוזנת מתפיסת עולמי הדתי" וול ידידי היקר... בוא נגיד ככה: לפני מספר חודשים הלכתי עם אחותי לאיזה קוראת בקלפים אחת והיא אמרה שבעוד מספר שנים אני אחזור בתשובה - ואחותי התחילה לצחוק!! אני והדת - עולמות שונים לחלוטין. אני מכבד שומרי דת\חרדים\דתיים\פינגווינים (איך שלא תקרא לזה ומה שרק לא תרצה), אבל זה ממש אבל מממממממממש לא חלק מהעולם שני. האומנם דעות שמרניות? אולי. אולד פאשן? סביר להניח. זו דעתי. זכותי להביע את דעתי. לא עשיתי שום דבר שבגללו אתה צריך לתקוף אותי ואם אתה חושב שכן באמת חמוד זו בעיה שלך ועשה טובה לכולם שמור את זה לעצמך. ciao!

תוספת קטנה...

גם אם הייתי דתי, זה הופך את דעותיי לפסולות? אני רק מגלה כמה אנשים בורים יש פה (ולא, אני ממש לא מדבר על כולם!!!).

pizza shmitza

New member
../images/Emo192.gifדעות נאורות ואמונות תפלות...

מסתבר, עפ"י דבריך שלך עצמם, שמגדת העתידות, למרבה הפליאה והתדהמה, בחושה האינטואיטיבי, לא טעתה בהרבה. אולי אינך דתי, עפ"י הגדרתך, אבל, בהחלט, "מאמין באמונות תפלות" [העובדה שהלכת ל"מעלה באוב" היא עצמה מוכיחה זאת, שלא לדבר על הודאתך שאתה מחזיק ב"דעות שמרניות, אולי אולד פאשן?, כדבריך." - אכן, סביר להניח. כך שלא טעיתי גם אני בהרבה. להודעתך השניה - התשובה היא בהחלט - כן! אני מקבל באהבה את התואר "בור". מוטב בור מאשר - חסיד שוטה!

לא להאמין

במיוחד בפורום כזה... שעוד יש אנשים שבגלל אמונה לא מקבלים אותם... כן, מאמין בקריאת קלפים, אפילו לומד את זה, מאמין ומתעניין בכל מה שמסביב לזה. אני אפילו לא אנסה להצדיק את עצמי, כי באמת, אין על מה. אני רק עם הזמן מבין למה הפורום הזה ריק מאנשים! נכנסים, קוראים הודעות של אנשים כמוך ובורחים. בתור פורום, שהוא למעשה תת קבוצה (ברחה לי המילה...), הוא נראה דיי סגור עם עצמו. חבל. מאוד.

רק להבהיר את עצמי...

התכוונתי להגיד תת קבוצה בתור קבוצה קטנה (דובים) בתור קבוצה גדולה יותר (הומואים) וזה שלמעשה המונח הזה מתחזק בהיכרות ובקבלה שלו - רק שעדיין בתוכו יש אנשים כלכך בורים :-\

pizza shmitza

New member
../images/Emo31.gifניסחפנו?

הגל הלאומני-דתי הדכאני והכפייתי מנסה לסחוף ובעיקר להשתלט באלימות, על כולנו. לא יעזור להם. הפישפש עלה למעלה - נהדפו מעלינו!

ז י ק ו

New member
אני חושב שקצת הגזמנו באמת

תגובה אליך פיצה שמיצה: מי דיבר פה על לאומנות ועל דתיות ? astralprojection לא דתי ולא קרוב לזה בכלל הוא רק אמר שהוא בגדול לא אוהב ולא צרכן של פורנו אוהב ומאמין בקריאה בקלפים וזהו.. הוא עדיין הומו, עדיין דוב, אז מה ישר התעלקנו עליו ? תגובה לאסטרל אני מכיר את דעותיך ויודע מה אתה חושב על הפורום אם אתה באמת חושב שהוא ריקני ושאין לו עתיד בשביל מה אתה נכנס לפה וכותב ומזכיר שהכל ריק ושהפורום מלא באנשים בורים ? אני לא אוהב אנשים שזורעים רעל בכמויות מטורפות במקום להזריק לנו מילים חיוביות ואופטימיות

תגובה לזיקו

אני אוהב את זה P: אני חושב שהוא ריקני אבל בהחלט לא מסכים שאין לו עתיד... מנסה לקדם.... כמה שאפשר... זורק מידי פעם שהפורום ריק סתם כי זה מצחיק אותי (במיוחד כששמת את השאלון מ-2 בצהריים ולא ענו
) וכמו שרשמתי - לא אמרתי שהוא מלא באנשים בורים אמרתי שיש פה כמה (והמבין יבין).

pizza shmitza

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo39.gifלזיקו, מפיצה שמיצה

הי זיקו חבוב, תודה. מקבל את הערתך. גם אני הגזמתי קצת. אולי, בעצם, הגזמנו כולנו! שיהיה לך יום נעים, ניחוח פרחים, דבש ותפוחים [הכי טוב אפויים] יאמי...

למעלה