יש פה אנשים מעניינים

הכל מעולה תודה ששאלת :)

שונאת שתוקפים אותי ומדברים ומלמעלה והתנשאות מכוערת וגם מסיטים עוד נגדי חצוף אצלי הכל בסדר תודה ששאלת:) מה איתך?! :)

ב"ה טוב מאד,תודה.....

מבטיחה לך שאוריאל לא התכוון שדבריו ישמעו כך, הוא לא אדם מתנשא,איכשהו הפעם זה יצא בצורה שלא ככ יורדת בגרון,אבל אני בטוחה שהוא יתקן זאת ברגע שהוא יבין שנפגעת.

אמן

שבת שלום גם לך.... ובלי ים,כן....?

ירושלים אולי מלוכלכת אבל יש בה

אנשים שאכפת להם אחד מהשני, לא כמו בתל אביב שגם אם היתה מתה על הכביש היו מדלגים מעליה

ירושלים אולי מלוכלכת אבל יש בה

אנשים שאכפת להם אחד מהשני, לא כמו בתל אביב שגם אם היתה מתה על הכביש היו מדלגים מעליה

הבהרה

ראי נא אני לא מכיר אותך אבל בחורה שנכנסת לפורום חרדי ומתפארת בכך שהיא היתה בים ביום ט' באב היא כנראה לא בחורה חרדית אצלינו בעולם החרדי אין עניין ליצור קשרים אישיים עם בחורה שלא למטרות ברורות (כמו שידוך, עזרה וכדו') ואת מציעה לבחורים כאן ליצור איתך קשר שאינו מקובל בציבור שלנו קיומם של כמה אנשים שנוקטים באלימות נגד דעת רבותיהם לא מלמדת על הציבור כולו תפתחי ספר טלפונים חרדי בריכוזים חרדיים כמו ירושלים ובני ברק ואלעד ותמצאי שם בלי סוף גמחי"ם שזה דרכים שונות לעזור איש לרעהו החל מעזרה רפואית שעליה קיבל הרב אלימלך פירר פרס ישראל ועד מוצץ שנעלם באמצע הלילה דרך תרופות וכו' וכל מי שמודה על האמת והוא אדם הגון יאמר לך שהציבור החרדי עוזר לאנשים הרבה יותר ממה שמקובל בציבורים אחרים נכון יש מה לתקן ויש מה לדון אבל בואי נדון פה באופן פומבי ולא להציע לבחורים חרדים ליצור איתך קשרים מעניינים אני ממש מבקש סליחה אם נפגעת ממני בוודאי שלא התכוונתי לפגוע בך סליחה!

שבוע טוב חברי'ה

הינה עברה השבת מתחיל שבוע חדש מאחלת לכולם שבוע טוב רגוע שליו מהמם ומלא הרפתקאות ולמידה חח תהנו מהחיים חברי'ה

למעלה