עידו לא דוחה !!!! ויש בצפר !! שמחה רבה שמחה רבה !!
א אנשובי New member 24/4/03 #4 לא!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif דיי לא אני מתתתתתתתתתתתת אל תעשי לי את זה לא בבקשה אני מתחנן לא נו דיי אני אעשה לך מה שאת רוצה להוריד לך את הזבל לשתוף לך כלים לסרק אותך רק בבקשה לא
לא!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif דיי לא אני מתתתתתתתתתתתת אל תעשי לי את זה לא בבקשה אני מתחנן לא נו דיי אני אעשה לך מה שאת רוצה להוריד לך את הזבל לשתוף לך כלים לסרק אותך רק בבקשה לא
א אנשובי New member 25/4/03 #39 מקפיץ ../images/Emo46.gif בןןןןןןןןןןןןןןןן תסדת את הבעיה או שאני פונה להנהלת הפורומים
C choul New member 25/4/03 #42 עזוב אנשווווווב גם כן בן הזה... רק תמונות שצליל מעלה הוא שם בגלריה העליתי מעל 30 תמונות אחת הוא לא שם עד שהתחננתי
עזוב אנשווווווב גם כן בן הזה... רק תמונות שצליל מעלה הוא שם בגלריה העליתי מעל 30 תמונות אחת הוא לא שם עד שהתחננתי