מיליון ואחת ��
למען האמת אנחנו אותה מסעדה שצצה בין מסעדות קיימות מהסוג הזה ודפקה אותן. כשמורידים את אלה שנסגרו אז יש ברדיוס חצי קמ סביבנו עוד 4 מסעדות דומות, אבל זה סיכון שקיים לכל עסק קיים ואני אשקר אם אומר שאנחנו לא בודקים מה קורה בסביבה כי גם אם מסעדה חדשה נפתחת והיא לא מספיק טובה כמו שקרה באיזור שלנו או המחירים שלה נמוכים מדי מכדי לשרוד, ושתיהן בסוף נסגרות, עדיין בתקופה שהן פועלות הן יפגעו בהכנסות, בין אם בגלל לקוחות שילכו אליהן ובגלל הצורך לעשות מבצעים כדי למשוך קהל.
סתם כקוריוז, יש מסעדה שנפתחה לפני כחצי שנה, ואמנם די רחוק מאיתנו בקצה השני של העיר כך שזה לא ממש מטריד אותנו כי לסוג כזה של מסעדות אנשים הולכים רק בסביבתם הקרובה ועדיין אנחנו עוקבים מדי פעם אחרי ביקורות ואפילו עשיתי גיחת ריגול פעם, הבנתי שהאוכל שם טוב ואנשים מאד מבסוטים מהמחירים שם, אז נכנסתי לאתר והסתכלתי על המחירים של המנות שם, ובהכירי את כל מחירי חומרי הגלם אני יכול לומר בבירור שהם לא ברי קיימא והמקום מפסיד ים כסף גם אם הוא עסוק, והוא לא. ולא רק זה אלא 20 מטר ממנו בדיוק מקימים סניף של טים הורטון, ובנוסף חוזרים לנושא המסה הקריטית של האוכלוסייה מסביב. המסעדה נמצאת על רחוב שנמצא בקצה העיר כך שיש שכונות דלילות מאחורה ומעבר לכביש יש קצת איזור תעשייה קטן ובעיקר שדות ריקים. המסקנה מכל הפרמטרים האלה היא שלמרות שהם מנסים לעשות הרבה רעש בפייסבוק (עוד מדיום שאני לא מאמין בו) ימיו של המקום ספורים.
למען האמת אנחנו אותה מסעדה שצצה בין מסעדות קיימות מהסוג הזה ודפקה אותן. כשמורידים את אלה שנסגרו אז יש ברדיוס חצי קמ סביבנו עוד 4 מסעדות דומות, אבל זה סיכון שקיים לכל עסק קיים ואני אשקר אם אומר שאנחנו לא בודקים מה קורה בסביבה כי גם אם מסעדה חדשה נפתחת והיא לא מספיק טובה כמו שקרה באיזור שלנו או המחירים שלה נמוכים מדי מכדי לשרוד, ושתיהן בסוף נסגרות, עדיין בתקופה שהן פועלות הן יפגעו בהכנסות, בין אם בגלל לקוחות שילכו אליהן ובגלל הצורך לעשות מבצעים כדי למשוך קהל.
סתם כקוריוז, יש מסעדה שנפתחה לפני כחצי שנה, ואמנם די רחוק מאיתנו בקצה השני של העיר כך שזה לא ממש מטריד אותנו כי לסוג כזה של מסעדות אנשים הולכים רק בסביבתם הקרובה ועדיין אנחנו עוקבים מדי פעם אחרי ביקורות ואפילו עשיתי גיחת ריגול פעם, הבנתי שהאוכל שם טוב ואנשים מאד מבסוטים מהמחירים שם, אז נכנסתי לאתר והסתכלתי על המחירים של המנות שם, ובהכירי את כל מחירי חומרי הגלם אני יכול לומר בבירור שהם לא ברי קיימא והמקום מפסיד ים כסף גם אם הוא עסוק, והוא לא. ולא רק זה אלא 20 מטר ממנו בדיוק מקימים סניף של טים הורטון, ובנוסף חוזרים לנושא המסה הקריטית של האוכלוסייה מסביב. המסעדה נמצאת על רחוב שנמצא בקצה העיר כך שיש שכונות דלילות מאחורה ומעבר לכביש יש קצת איזור תעשייה קטן ובעיקר שדות ריקים. המסקנה מכל הפרמטרים האלה היא שלמרות שהם מנסים לעשות הרבה רעש בפייסבוק (עוד מדיום שאני לא מאמין בו) ימיו של המקום ספורים.