יש פה גם מקום לצעירים..?

ufffnick

New member
שלא תגיד שלא נחמדים אליך

נצל"ש - ניצול שירשור. טרול - מכנים בדר"כ מישהו שמשתמש ביוזר אנונימי (לא מוכר) כדי להעלות הודעות סרק (בעיקר למטרות מעפנות כמו הצפת הפורום, פירסום לא חוקי, סיכסוך בין משתתפים, סתם לעצבן וכו'). לילה טוב

belli80

New member
יש

טאגליין שלם על זיהוי טרולים ברשת.. מומלץ לקרוא. ולגבי הניצל"וש - בוא ננסה להכניס אותו כפועל במשפט (לקרוא בטון של מורה חיילת באולפן לעולים
): יכולת לנצל"ש את אחד השרשורים הקודמים, ולא לפתוח אחד נוסף. בכל מקרה, שישיה לילה נעים!

magenta73

New member
בבקשה:

טרולים - לחץ על המילה נצל"ש = ניצול שירשור, כלומר לקחת טרמפ על הודעה שמשהו אחר פתח בשביל להגיד משהו אחר, על עצמך. לדוגמא הבחורה שניצלשה את השרשור שאתה פתחת, בכדי לבדוק אם חברה שלה יכולה להיכנס לפורום. סבבה? ועכשיו ל- עבודת הנמלים של גיבצת מנהלת (אני) א. נא לא לפתוח יותר מהודעה אחת ביום ב. נא נצל"ש את עצמך - כלומר - היית יכול לשאול מה ששאלתה כתגובה להודעה הקודמת שלך ולא לכתוב הודעה חדשה בפורום. ג. הודעות שלא קשורות לתכני הפורום - עליהם להופיע עם סימון אוף-טופיק - משמע
. תסתכל באומטיקונים או איך שקוראים להם. סמיילים וסימנים לנושא. ד. באם לא נצלשת לעצמך והגיברת מנהלת רואה לנכון לנצלש אותך - אתה תנוצלש. מה שיקרה בעוד... 1...2....3....4....

SoupNazi1

New member
תהיה עדינה איתו.

לא מתאים לנצלש אותו בלי הודעה מראש. ולכל המנצלשים בפוטנציה ראו הוזהרתם. אחלה של פועל... תנסו לומר אותו שלוש פעמים מול המראה.

ד נ י ת3

New member
ברגעים כאלו

אני מודה לאלוהים שפה אני ממעד הפועלים. רוצה שוט של שמפניה?

למעלה