התא???? את מתכוונת אולי ל"תא הטלפון"??
M MiStEr G u I t A r New member 21/6/03 #21 התא???? ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif את מתכוונת אולי ל"תא הטלפון"??
J Just Adi New member 21/6/03 #23 לא! ../images/Emo98.gif ../images/Emo80.gif אני מדברת על הסרט "התא" שנכתב ע"פ ספר של ג'ון גרישם ה- ומשחקים בו כריס אודונל ואיזה זקן מפורסם... אולי ג'ק ניקולסון... לא יודעת אניוואי, ספר מומלץ וסרט חביב!
לא! ../images/Emo98.gif ../images/Emo80.gif אני מדברת על הסרט "התא" שנכתב ע"פ ספר של ג'ון גרישם ה- ומשחקים בו כריס אודונל ואיזה זקן מפורסם... אולי ג'ק ניקולסון... לא יודעת אניוואי, ספר מומלץ וסרט חביב!
S Silver Fox New member 21/6/03 #20 עד 12 הייתי בצ'אט הארי פוטר../images/Emo82.gif כדי שייפסק ה"מחר" ונוכל להגיד "היום"! (והמבין יבין )
ב בואר New member 21/6/03 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אני הייתי שם אחרי... מ2 בערך... עד 3... והייתי ערה עד 6!!! לא הכרחתי את עצמי, פשוט לא הייתי עייפה...
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אני הייתי שם אחרי... מ2 בערך... עד 3... והייתי ערה עד 6!!! לא הכרחתי את עצמי, פשוט לא הייתי עייפה...