יש פה מישהו?? משעמם לייי....
K KaRiNoooSH New member 28/5/04 #3 אני..גם לי משעמםםםם../images/Emo2.gif אני לא מאמינה שבגלל מבחנים ה*** האלה אני כל היום מול המחשבבב
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #4 חחח.. אני למדתי בסוף שתי עמודים והפסקתי... לא יכולתי יותר.. אני לא יודעת מה אני יעשה מחר.. מה קורה, בנותתת??
חחח.. אני למדתי בסוף שתי עמודים והפסקתי... לא יכולתי יותר.. אני לא יודעת מה אני יעשה מחר.. מה קורה, בנותתת??
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 28/5/04 #5 ../images/Emo163.gifליטלו'שששש איימ היררר... לליטל ביט....
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 28/5/04 #8 ../images/Emo163.gifהכל פסדר... בעעעעעע מחר שעת אפססססס!!! גררר
K KaRiNoooSH New member 28/5/04 #11 מזווווווווש!!!!!! מתוקתי!!!../images/Emo85.gif| ממצב מוווווושלמת?!!???!?
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 28/5/04 #15 ../images/Emo163.gifמושלמוניית שליייי ממצב?! איתי הכל פסדררררר באתי רק להגיד לילה טוב ובהצלחה לך ולליטלו'שש איזה כייף לכם באים ב-11 יוצאים אחרי המבחן שיאוו אלווהי עליי... אהם... אהם... באתירק להגיד לילה טוב אזזז מה קורה איך זה לחרוש חחחחחחפפפפפ
../images/Emo163.gifמושלמוניית שליייי ממצב?! איתי הכל פסדררררר באתי רק להגיד לילה טוב ובהצלחה לך ולליטלו'שש איזה כייף לכם באים ב-11 יוצאים אחרי המבחן שיאוו אלווהי עליי... אהם... אהם... באתירק להגיד לילה טוב אזזז מה קורה איך זה לחרוש חחחחחחפפפפפ
K KaRiNoooSH New member 28/5/04 #17 תיקון-לי יש 2../images/Emo123.gif לילה טופ מושלמת לנו כבר אין שעות 0..מחר אני וליטלוש נספר לך איך הלך!!!קיס קיססס
תיקון-לי יש 2../images/Emo123.gif לילה טופ מושלמת לנו כבר אין שעות 0..מחר אני וליטלוש נספר לך איך הלך!!!קיס קיססס
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #19 לילה טוב.. ../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif../images/Emo25.gif
N NO NAME 4 New member 28/5/04 #10 בלעעע.... לי יש שעה אחת בימי שישי.. והיא מתחילה ב- 11:35.. אז מחר יש מבחן והביתה..
K KaRiNoooSH New member 28/5/04 #16 אויייי כ"כ נכון..קבלו במחיאות כפיים זה הדסקטופ!נכון להיום חחח בטח אחליף!